almanyadan ayhanin güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankaralim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Slm Ayhan bey, ilginizden ve samimiyetinizden dolayı tekrar teşekkür ederim. Benim istediğim bol taklalı olması ve uzun sefer yapması , boz-dumanlı renkte olması .Ankaraya gittiğimiz zaman ulaşmak veya gidip seyret imkanımız olur mu , söylediklerinizden benim anladığım Metin beyin beslediği ırk sanırım bana uyuyor. Sizden ricam sizin bu abilerimizle bir iletişiminiz , irtibatınız muhakkak vardır. Banada bir güvercin sever olarak yardımcı olursanız , bende bu ırktan beslemek isterim.

maşallah beğenmemde bir neden varmış meğer. ben de metin abinin kuşlarından besliyorum söylediğiniz gibi uzun ve bol taklalı kuşlar havada olduğu kadar yerde de çok güzel kuşlardır ankarada uçan kuşunuz var mı merak ettim

slm özgür kardes tabiki yardimci olmak isterim... arkadaslari arayip sormam lazim eger hazir kus varsa arkadasin tel numarasini veririm irtibata gecersiniz ....

slm sinan kardes kuslari beraber besledigimiz arkadasin vakti yok ucurmaya dükkani var ucuramiyor ama ayni soydan arkadaslarda var onlara sormam lazim hazirda kuslari varmi varsa eger haber veririm sana kardes

S.A Özgür Bey.

Ucuruyorum demissiniz,sayet hali hazirda ucan varsa izlemek istiyen arkadaslarimiz var uygunsa haberleselim insallah.
.

tahir kardes ben almanyada yasiyorum bizim burda sezon kapandi atmacalardan dolayi...... 1 hafta öncesine kadar ucuruyordum 3 kus verdik sezonu kapattik

Ayhan bey sizden haber bekliyorum... Çok sağolun. Benimde kümesimde böyle bir ırktan kuşum olursa çok sevineceğim.

insallah kardes en kisa zamanda haber verecegim

Selamün Aleyküm Ayhan bey : Gerçekten ilgi ve samimiyetinizden dolayı çok memnum kaldım .İnşallah hayırlısınla bu ırkı besleyen arkadaşlara veya abilere ulaşırız da , onlarında yardımı ile bu güzel kuşlar dan bende edinmiş olurum. Takip Ediyor ve Haberlerinizi bekliyorum......

ayhan abicim dükkanı olan arkadaşınızı merak ettim sakıncası yoksa kim olduğunu öğrenebilir miyim büyük ihtimalle metin abinin derneğinde karşılaşmışızdır

SLM SINAN KARDES ARKADAS ORAYA GELMEZ YERI UZAK AMA SAMIMI OLDUGUM BASKA ARKADASLARIM VAR ONLARI YÜZDE YÜZ TANIRSIN ERCAN: MUSTAFA: YAVUZ:POLIS APO ABI:::METIN ABININ KUSLARI GIBI GÜZEL OYNAYAN KUSLAR NADIREN VAR::METIN ABI,DE COK IYI BIR ABIMIZDIR ALLAH ONDAN RAZI OLSUN SAYESINDE KÜMESIMIZDE GÜZEL HAYVANLARIMIZ OLDU

Ayhan bey merhaba , kurban bayramı sonrası Ankaraya gitmeyi düşünüyorum . Metin beyin kendisi ile tanışarak gün öncesinden haberleşmek isterim, sizin aracılığınızla olursa daha iyi olur diye düşündüm.En azından sizin bir tanışmışlığınız , arkadaşlığınız vardır. yardımınızı ve msj nızı bekliyorum ....selamlar

evet yavuz hariç saydığınız isimlerle tanışırız ercan abiyle samimiyetimiz vardır daha çok metin abiyle samimiyizdir. evet kuşları gerçekten çok güzeller uzun zaman metin abi tarafından korunmuş kuşlardır . metin abi de özü sözü bir saygı duyduğum bir abimizdir .

S.A. bütün yorum yazan abilere arkadaslara tsk ederim. allah herkesin gönlüne göre versin

slm özgür kardes yarin sana haber veririm insallah

Haberlerinizi bekliyorum Ayhan bey, fotoğrafları koymuşsunuz yine hepsi çok güzel ama benim için birinci fotoğraftaki çift çok hoşuma gitti.Emeğine sağlık ...Teşekkür ederim ...

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Özgür Bey.

Ucuruyorum demissiniz,sayet hali hazirda ucan varsa izlemek istiyen arkadaslarimiz var uygunsa haberleselim insallah.
.
Halihazırda Almanyada uçup oynayan kuş Erbay Akçayöz'de var,onunla dernek vasıtasıyla irtibata geçip seyredebilirsiniz.
Sizin selamınızıda bana iletti,sağolun.

cevdet özbayer' Alıntı:
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Özgür Bey.

.
Halihazırda Almanyada uçup oynayan kuş Erbay Akçayöz'de var,onunla dernek vasıtasıyla irtibata geçip seyredebilirsiniz.
Sizin selamınızıda bana iletti,sağolun.

Tamam insaallah Cevdet amca,kendisine bir sekilde ulasmaya calisirim.Sizlerde sagolun,görüsmek umuduyla ALLAH a emanet olun.

Saygilarimla,BOZOGLU..

Ayhan bey ilginize çok teşekkür ederim. Çok sağolun ..

rica ederim özgür kardes insallah yardimci olur arkadaslar

Geri