Ankara dan AYGÜN TEKİN in kuşları (miski ,şebab ,kirli ,dumanlı kirli ,ala ,şekeri ,kümes örnekleri)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
ömer abi ve hüseyin abi.elinize sağlık.daha ne kuşlar ve kümeslerin yanında yetiştiricileri sayenizde göreceğiz.
aygün abinin kümeside çok güzel.tertemiz.güle güle uçurmalar...

Evet artık resimlerde eklenmeye başlandığına göre buyrun arkadşlar Saim ustanın meşhur kuşları kimlerde nasıl, ne şekilde varmış merak edenler için 13 dakikalık kısa bir video. Videonun sonlarına doğru geçen kısa bir konuşma var. Saim ustanın kuşları ile ilgili konuşma 07:40 dakikasında başlıyor.
Diğer videolarıda yaptım hergün birer video atacağım.

[dailymotion]12645438[/dailymotion]

Videoyu sitemiz üzerinden izleyemeyenler için alternatif link
http://www.dailymotion.com/kuscularorg/video/12645438

Hüseyin, Ömer her ikinizede teşekkür ederim emeğinize sağlık, fotoğraflar ve videolar çok güzel...
Ankaranın meşhurlarını merak eden arkadaşların biraz olsun merakını giderebildiysek ne mutlu bize,
Saygılar...

Paylaşım için teşekkürler,yerin ve kümesin güzelliği kuşlarada yansımış, kırkbirkere maşallah.

hocam iste budur
her seyi ile harika helal olsun kus boyle beslenir kardesim

Abilerim arkadaşların bu site ile gurur duyuyorum çok güzel bu siteye üye olduktan sonra çok şeyler öğrendim.En çokta ilgimi çeken oyun kuşalrı saim usta gibi eski üstadların kuşlarını filan nasıl oyun yaptıklarını duyunca çok merak ediyorum şimdi böyle oyun yapan kuşlar var mıdır?Siteyi devamlı olarak takip ediyorum ve emeği geçen herkese gerçekten teşekkür ediyorum.

...SAYGILARIMLA...

kuşların çok güzel .bol yavrulu bir dönem dilekligiyle

Re: Ankara dan AYGÜN TEKİN in kuşları (miski ,şebab ,kirli ,duma

admin arkadaşlar güzel bir çalışma olmuş teşekkürler. Aygün beyde bu işi layıkıyla yaptığını görmüş olduk onada verdiği emeklerinden dolayı çok teşekkürler ve :heyo: SAYGILAR

Geri