Ankara dan Mustafa ÇAKIR' IN KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Sayın Mustafa ÇAKIR'ın Güvercinlerinin Kısa bir videosu.
[dailymotion]12629817[/dailymotion]

Sitemiz üzerinden izleyemeyenler için alternatif link
http://www.dailymotion.com/kuscularorg/video/12629817

slm ederim mustafa çakır bey çok güzel kuşlarınız var maşallah bir çift beyazlarından beslemeyi arzu ederim cevap verirseniz sevinirim ulaşmak isterseniz 05422784118

ömer kardeş paylaşım için teşekkürler, de ben bişey sormak istiyorum, ilk resimlerdeki o miskilerin sadet bilginin miskileriyle bağlantısı varmı acaba ? selamlar

Maaşallah! Güzel kuşlar var. Umarım daha da güzel hale gelmişlerdir. Videolar biraz eski çünkü. Keşke devam videoları da olsaydı.

bodrum da beslediğine göre değer li kuşlara benziyor renk uyumunu korumasını beğendim en çok allah emek verenlere güzel kuş nasip etsin

mutafa abiyi 15 enedir nerdeye tanırım ankaradan komuşumuzdu.ben kuş uçuruken gelir izlerdi.yeri müait değildi kendi balkonda belerdi ozamanlar..şimdi yeri uygun şanırım.çoğundan iyi kuşcudur.en azından ürekli araştırır.onradan meraklı değil çekirdekden kuş beleyen biri.kuşlarıda anırım şimdi matbaacılardan yada kırıklarıdır.güle güle uçurun...bu arada ben murat birol kenan abilerle belerdik ozamanlar ..ben şimdş bilecikdeyim hala uçuruyorum....

Geri