Ankara Sincan Baltacıpaşa Güvercin Sevenler Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 91
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
Re: Ankara Sincan Baltacıpaşa Hobi Bahçesi ve Metin Beyin Kuşları(yeni)

s.a bu güzel calışmanızdan dolayı sizlere teşekür az gelir arkadaşlar elinize saglık.... ankara sincanda böyle güzel bir yer oldugu içinde metin abiye teşekkür ediyorum bundan sonra başarılarınızın devamını diliyorum allah utandırmasın....
saygılarımla....

allaha emanet olun..... oktay öztürk

bu kareleri bizimle paylaştıgınız için tesekkür ederim

selam ömer arkadaşım ben istanbuldan mustafa öz
metin beyin mekanının resimleri için teşekkürler .
yem satış bölümünde hakan orda emanetmi ? :ckmk:
hakan ağbimi kutluyorum hayalimdeki mekanı o kurmuş hayırlara vesile olur inşallah herkeze selam allaha emanet olun ömer kardaş selamımı metin ve hakana iletirsen sevinirim şim teşekkür.

selam arkadaşlar metin ağbimin mekanı çooooooooooooook güzel hayallerimizi gerçekleştirmişş.Ömer kardaş
metin abime hakana çok selamlarımı ilet sana şimdiden teşekkürler.istanbuldan gültepe'den mustafa ÖZ. allaha emanet olun

slm abı maşallah cok guzel bir ortam ve güzel organızasyon adıyamandada boyle organızasyonlar yaparız umarım ılerde bol ca eglenmeler kuslar super saygılar

derneğimize olan ilgi ve alakanızdan dolayı bu konuda bana yardımcı olan Hüseyin ve Ömer kardeşlerime gayretlerinden dolayı çok çok teşekkür ederim ve bütün güvercinsevenler güvercin kardeşliğine bir nebzede katkımız olduysa ne mutlu bize bütün yorum yazan arkadaşlara ve tüm üyelerinize saygılar sevgiler teşekkürler tüm güvercin sevenler camiasını mekanımıza bekliyoruz.

NOT:Hüseyin ve Ömer kardeşim mezat görüntülerini göremedim...

http://www.guvercinsevenler.com

Metin Baltacı

baltacıpaşa' Alıntı:
derneğimize olan ilgi ve alakanızdan dolayı bu konuda bana yardımcı olan Hüseyin ve Ömer kardeşlerime gayretlerinden dolayı çok çok teşekkür ederim ve bütün güvercinsevenler güvercin kardeşliğine bir nebzede katkımız olduysa ne mutlu bize bütün yorum yazan arkadaşlara ve tüm üyelerinize saygılar sevgiler teşekkürler tüm güvercin sevenler camiasını mekanımıza bekliyoruz.

NOT:Hüseyin ve Ömer kardeşim mezat görüntülerini göremedim...

http://www.guvercinsevenler.com

Metin Baltacı

Selamlar.
Metin abi nasılsın iyisindir inşallah. Ben Hüseyin.
Abi mezat resimlerini bugün yarın ömer kardeşim ekleyecek. Videolar ile birlikte aynı anda koyalım dedik onun için daha koymadık. Mezat nasıl şu anda bilgi verirmisin. Umarım dilediğiniz gibidir. İnşallah yakın bir zamanda tekrar görüşürüz. Kendine iyi bak.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

saol abim iyiyim mezat iyi güzel geçiiyor inşallah kışın daha güzel olacak

NOT:kusura bakmayın ben her zaman internete giremediğim için cevaplarınızı geç yazıyorum biraz

çok güsel bi çalışma olmuş paylaştınıs için teşekkürler

Abi böle şeyleri göstermeyin millete herkez kuşculuğa özenecek, şaka bir yana ,7 den 70 e herkezin gezip görebileceği,temiz ve nezih bu ortamın oluşumunda emeği gecen herkeze teşekkür ederim, umarım bu tur yerler yer altı havasız ve dumansız ortamlardan cıkar, bu tür yerlere dönüşür.

selam değerli dostlarım..selam metin bey..tanıdın sanırım beni..gerçi resimleri daha yayınlanmadan önce gördüm ama bir daha burada bakarak keyf aldım..
değerli dostlarım ben metin bey i mutlu hocam sayesin de tanıdım..kendisi kişilikli,saygın bir insan..ankarada tanımayan ,yada bahsi geçtiğin de çok güzel bahsedilen iyi bir arkadaşımızdır..hani derler ya adam gibi adam hah işte ona böylede denebilir..
değerli dostum metin bey inşallah bir gün mekanınızda ziyaret etmek isterim ...mutlu hocama selamlarımı iletirsen sevinirim..saygılar...

Arkadaşlar herkese yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz selamlarınızı iletirim mutlu hocaya Ali bey inşallah bir gün mekanınıza da geliriz...saygılarımla...

sağolasın değerli dostum..herzaman beklerim ..inşallah sizleri burada da görmek nasip olur..

SELAMIN ALEYKÜM METİN ABİ BEN YENİKENTDEN KUŞCU ALİ.TEBRİK EDERİM ÇOK GÜZEL Bİ DERNEK YAPTIN HELAL OLSUN SAYGILARIMLA ALLAH BOL KAZANÇ VERSİN.HADİ ALLAHA EMANET OL.

selam değerli dostum metin bey..ben kırklareli pınarhisardan ali hakan mutlunun arkadaşı tanıdın sanırım..ben bu resimleri sizn sitenizde bir kaçını gördüm fakat şimdi tamamını görün ce içim den bulunduğunuz mekanı yaşanır hatta vazgeçilmez hale getirmişsiniz..inanın çok güzel bir paylaşım olmuş..
insanlar bulundukları yere çok şey yapabilirler..ama mühim olan yapılanı ileri götürmek ve idamesini sağlamaktır..sizler bulunduğunuz yerleri cennete çevirmişsiniz değerli dostum ..inanın insanın ömrüne ömür katar o güzelim bahçe ve mekan..saygılarımla ..

selam metin ağbi ve site sakinleri kurban bayramınız mubarek olsun

değerli sincanlı dostlarım..hepinizin kurban bayramını en içten duygularımla kutlar,ailenize ve sizlere sağlık ve mutluluk dolu yarınlar dilerim..

SELAM ABİ[bugulu][/bugulu] BEN KUAFÖRÜN İRFAN SİTEYE GİRDİM ÇOK BEĞENDİM BÖYLE BİR DERNEK KURDUĞUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ ALLAHIM HAYIRLI İŞLER VERSİN İŞİN RAST GİTSİN ABİ KENDİNE İYİ BAK..
[isikli]İRFAN BEKTAŞ[/isikli][bugulu][/bugulu]

Bu resimlerden sonra fazla bişey söylemeye ğerek yok sanırım tek kelimeyle mükemmel...41 kere maşallah diyelim.Allah nazardan,kem gözlerden saklasın bu oluşumu.Saygılar...

maşallah emeginize saglık cok güzel mekan

tüm güvercin ve hayvan sevenlerin mübarek bayramı kutlu olsun.saygılarımla baltacıpaşa.

selam ömer kardaş metin ağbinim video'yu hala göremedim?
varsa nerde videolarda yok bana yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler

ozfcan' Alıntı:
selam ömer kardaş metin ağbinim video'yu hala göremedim?
varsa nerde videolarda yok bana yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürler

videolar henüz elimize ulaşmadı postada.
ulaştıktan sonra üzerinde bir takım çalışmalar yapılacak ve daha sonra eklenecek.
yani en az bir hafta.

ömer kardeşim alakadar olduğun ve cevap yazdığın için teşekkür ederim saol
allaha emanet ol kardeşim saygılar

metin abi merkeze yolladıgın kamera kayıtları yayınlanmadı bulamıyorum . merkezde arkadaşlar nezaman yayınlamayı düşünüyorlar bekliyorum . :ne: :ne: :ne:

metin abi mrb nasılsın ben bilecik bozüyükden murat ..öğretmen olan..kenan abilerle gelmiştik senden bozdumanlı almıştım ve daha sonra bir dumanlı anlaşmıştık ama ben gelip alamadım çok üzüldüm sonra arayp haberde veremedim ama kenan abilere söyledim umarım sana söylemişlerdir gelip alamadım..ben söze önem veririm de...neyse kendine iyi bak derneğini burdakilere anlattım burdaki dernek başkanıda bende en kısa zamanda yanına geleceğiz nasip olursa...

edım' Alıntı:
metin abi merkeze yolladıgın kamera kayıtları yayınlanmadı bulamıyorum . merkezde arkadaşlar nezaman yayınlamayı düşünüyorlar bekliyorum . :ne: :ne: :ne:

Merhabalar. mERKEZDEN sİNCANA. :hhh: Merkez dinlemede. En kısa sürede videolar eklenecektir. Cdler ewlimize yeni geçti daha. Video formatları farklı olduğu için, uygun programda düzenlenip eklenecektir. İlginiz için teşekkürler.

selamun aleyküm
metin kardeşimiz,böyle bir dernek açtığı için,teşekkur ediyorum,
AKÜCÜ Mahmut,,

Geri