- Konuyu Başlatan
Ömer ÖZKURT
Moderatör
- Ad Soyad
- Ömer ÖZKURT
- Meslek
- Kamu Personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Ahh ahh herkes ordaymış Çokta güzel muhabbetler yapılmıştır. Allah Metin abiyi utandırmasın, eskisini aratmayacağı kesin.
Ömer bu arada son gördüğümden bu yana kilomu aldın? Paylaştığın için teşekkürler.
göksal balcı' Alıntı:merhaba,Ömer beye teşekkür ederiz bu anları bizimle paylaştığından aslında bende açılışta kuşcular org ailesi adına 2 adet kuş hediye edecektim ancak işyerimden direk katılınca olmadı ama katılım çok iyiydi zaten,ilk gün olduğundan sanırım sigara fazla içildi,birazda havalandırması yeterli değildi ama bunlar küçük ayrıntılar yeri süpper olmuş Allah yolunu açık etsin, :slm:
koksal38' Alıntı:Bu dernek hala günümüzde aktif mi yine ihaleler oluyor mu ? Ben Kayseriliyim.Kısmetse bu hafta Ankara'ya gideceğim.Bizim buralarda masa kuşu yok ama ben buradan takip ediyorum ve masa kuşlarına hayranım.Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.