Ankara Sincan Güvercin Yetiştiricileri Dernek Lokali Açılışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 116
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Ekli dosyalar

• DSCF3674.webp
    DSCF3674.webp
    97.6 KB · Görüntüleme: 1,343
Muhteşem biryer olmuş. herşey 4-4 lük gerçekten. hayırlı uğurlu olsun.İnsallah Afyonada böle bi yer açılırlar ama zor görünüyo gibi. ortam süper,özellikle ihaledeki ortam dahada güsel düşünülmüş.Allah utandırmasın, Alah işinizi rast getirsin inşallah.darısı afyonumuzun başına diyelim.

gerçekten güzel olmuş her şey düşünülmüş tecrübeli abilerimiz tarafından emegi geçenleri kutlarım Allah utandırmasın hayırlı ugurlu olsun in şaallah...

selamunaleykum
masallah cok guzel olmus ALLAH utandirmasin metin bey gine kendisine yakisani yapmis
omer bu guzel goruntuleri bizimle paylastigin icin sanada cok tesekkur ederim
saygilarla

Maşallah hayırlı olsun .. Allah mahçup etmesin .. Anakraya faydalı olması dileği ile tekrar kutlarım ... selamlarŞEREF

merhaba,Ömer beye teşekkür ederiz bu anları bizimle paylaştığından aslında bende açılışta kuşcular org ailesi adına 2 adet kuş hediye edecektim ancak işyerimden direk katılınca olmadı ama katılım çok iyiydi zaten,ilk gün olduğundan sanırım sigara fazla içildi,birazda havalandırması yeterli değildi ama bunlar küçük ayrıntılar yeri süpper olmuş Allah yolunu açık etsin, :slm:

selamınaleyküm Metin abii yeni yerin hayırlı uğurlu olsun.

Ayrıca Ömer kardeş paylaşmış olduğu resimlerden dolayı sonsuz teşekkür ederiz.

Saygılarımla Yasin18

HAYIRLI UĞURLU OLSUN..

S A METİN Kardeşimizin maddi ve manevi hiç bir fedakarlık tan kaçınmadan en ufak ayrıntılarını bile düşünerek bu hobiye gönül verenlere böylesine güzel bir ortam olşturdugu için kendisini ve emegi geçenleri tek tek tebrik eder başarılarının daimi olmasını diler allah yolunu açık etsin kazançları bol bereketli olsun saygılar

Ahh ahh herkes ordaymış Çokta güzel muhabbetler yapılmıştır. Allah Metin abiyi utandırmasın, eskisini aratmayacağı kesin.
Ömer bu arada son gördüğümden bu yana kilomu aldın? Paylaştığın için teşekkürler.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Ahh ahh herkes ordaymış Çokta güzel muhabbetler yapılmıştır. Allah Metin abiyi utandırmasın, eskisini aratmayacağı kesin.
Ömer bu arada son gördüğümden bu yana kilomu aldın? Paylaştığın için teşekkürler.

Ya oyle deme be hüseyin rejimdeyim zayıflamaya çalışıyorum. :(

göksal balcı' Alıntı:
merhaba,Ömer beye teşekkür ederiz bu anları bizimle paylaştığından aslında bende açılışta kuşcular org ailesi adına 2 adet kuş hediye edecektim ancak işyerimden direk katılınca olmadı ama katılım çok iyiydi zaten,ilk gün olduğundan sanırım sigara fazla içildi,birazda havalandırması yeterli değildi ama bunlar küçük ayrıntılar yeri süpper olmuş Allah yolunu açık etsin, :slm:

Göksal Bey ordamıydınız sizde tanışmak isterdim sizle resimlerde varmısınız yada konustukmu?

GERÇEKDEN GÜZEL BİR MEKAN OLMUŞ.. ESKI YERIDE COK GUZELDİ HAYIRLI UĞURLU OLUR INSALLAH

merhaba ömer bey ,evet ordaydım 9.bölüm 9.resimde ortada beyaz gri çizgili gömlekliyim ben tanırdım belki ama sigara dumanı beni mahvediyor gerçekten alabileceğim kuşlara bile fiyat veremedim başka sefere inşallah sağlıcakla kalın :slm:

yeni mekan hayırlı olsun,Allah yolunu açık etsin Metin abi,Bolu'dan selamlar abi.

METİN ABİ ELLERİNE SAĞLIK HERZAMAN OLDUĞU GİBİ EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN ALLAH UTANDIRMASIN

FARUK KESER

sevgili güvercin sevenler ve kuşcular.org ailesi.tüm temenni ve teveccühlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.yeni resimlerr ve videolarıda en yakın zamanda gelemeyen arkadaşlarımızın beğenisine sunacağız.(Ömer ve Hüseyin kardeşlerimizin aracılığıyla) http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Sincan-guvercin-sevenler/102529163146211 bu linkten de bizi facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.içtenlik ve samimiyetinize çok çok teşekkür eder sağlıklı günler dilerim....
Metin BALTACI

İstanbul'dan gelip eski mekanınızı görmüş ziyaret etmiştim,orası da güzeldi, burasıda.. elinize emeğinize sağlık olsun.. Başarılar..

Ömer bu resimleri bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz, hüseyinin dediği gibi biraz kilo almışsın hakkaten :=).
Bu arada mezat yerıne bayıldım gercekten cok guzel ve kullanışlı olmuş, hayırlı uğurlu olsun.

çok güzel ztn her cumartesi gidioz geçen c.tesi kuş yoktu fazla işallh bu c.tesi kuş çok olur

Ömer Bozkurt,resimler ve aktarım için teşekkürler,eline ve emeğine sağlık.
Metin;yeni mekanın hayırlı uğurlu olsun,Allah(cc) utandırmasın.

Beni ençok mutlu edende senelerdir görmediğim Mardin'li Vehbi abinin resmi ve berber Erdoğanın resimleri oldu,kendilerini göremesem bile enazından resimlerini görmek bile bana eski günleri hatırlattı,resimleri oraya astığı için ayrıca Metin'e de teşekkür ederim. Tekrar hayırlı olsun.

CEVDET AMCA BAYAĞI ZAMANDIR SİZİ GÖREMİYORUM.. İYİSİNİZDİR İNŞALLAH..YORUMLARINIZI BEKLERİZ..

Re: Ankara Sincan Güvercin Yetiştiricileri Dernek Lokali Açı

Bu dernek hala günümüzde aktif mi yine ihaleler oluyor mu ? Ben Kayseriliyim.Kısmetse bu hafta Ankara'ya gideceğim.Bizim buralarda masa kuşu yok ama ben buradan takip ediyorum ve masa kuşlarına hayranım.Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

gercekten guzel bır dernek olmus demız ve duzenlı ıhale ortamı salmalar ve koltuklar gayet guzel bır sekılde tasarlanmıs onun dısında yem ılac vs bolumu mevcut ve kus severlerın sohbet edıcegı otandık koseler de gayet muhtesem allah bol kazanclar nasıp etsın
saygılar
oguz ustundag

koksal38' Alıntı:
Bu dernek hala günümüzde aktif mi yine ihaleler oluyor mu ? Ben Kayseriliyim.Kısmetse bu hafta Ankara'ya gideceğim.Bizim buralarda masa kuşu yok ama ben buradan takip ediyorum ve masa kuşlarına hayranım.Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

EVET HALA AKTİF KÖKSAL KARDESİM

Sağolasın Muharrem Abi Teşekkür ettim.

Geri