ANKARADAN 3 VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alp_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
selam kardeş bende izledim videolarıda bana göre çokta güzel sayılmazlar ama kuş senin biz ne kadar beğenmesekte senin için güzeldirler çünkü senin oldukları için bnm içinde aynı şey geçerli

kuşlar güzel gerçekten. Ankaranın neresinde oturuyosun..

Ömer bey yaşınız girin lütfen videolarınız bence güzel ip gibi çekiyorlar maşallah.

Maşallah çok keyif verici kuşlar canlı seyretmek çok daha hoştur emeğinize sağlık paylaştığınız için teşekkürler.

gsl video maşallah kuşlarda güzel oynuorlar.... :heyo:

güzel kuslar abi masallah allah nazardan saklasin allahim olmayanlarada nasib etsin. güle güle besle ömer abi atmacasiz ve bol yavrulu bir sezon diliyorum abi. kendine iyi bak selametle

Selam arkadaş saolun daha iyilerini ucurmak nasip etsin allahım sizlere teşekkürler.

NOT : 40 YAŞINDAYIM ANKARALIYIM

Merhaba Ömer Kardesim,
Kuslarin Videolari masallah cok güzel,allah daha iyilerinide nasip etsin.
Ömer neden Rumuzun Alp_06 taniyamadim!!!!!!!!!!!!
selamlar,
Muhsin

[No message]

Ekli dosyalar

• sarı yavrular 001.webp
    sarı yavrular 001.webp
    9.3 KB · Görüntüleme: 1,389
[No message]

Ekli dosyalar

• gök  beyaz 003.webp
    gök beyaz 003.webp
    7.8 KB · Görüntüleme: 1,329
[No message]

Ekli dosyalar

• 2008 001.webp
    2008 001.webp
    41.2 KB · Görüntüleme: 1,112
[No message]

Ekli dosyalar

• alperen haluk 118.webp
    alperen haluk 118.webp
    61.9 KB · Görüntüleme: 1,103
[No message]

Ekli dosyalar

• yepyeni içat 004.webp
    yepyeni içat 004.webp
    100.8 KB · Görüntüleme: 1,088
[No message]

Ekli dosyalar

• 2008 011.webp
    2008 011.webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 1,070
Selam Ömer,
Kuslarini canli seyretmis biri olarak Videolarin canli seyretmenin yaninda hic kalmis.Herkesin böyle kuslar ucurmasini dilerim.

sevgi ve saygilarimla Almanya Kasselden Halil

K.ören de oturuyom arkadaşım

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 140.webp
    Resim 140.webp
    11.3 KB · Görüntüleme: 1,183
selam arkadaşlar coşan kardeş özelden yazda msn verim

slm fırıncı abicim bana göre kuşların bazıları yatırıyor.ilk videodaki iyice belli .1 de inişlerini gönder bakalım.sana birşey sorayım madem k.örendesin k.ören tepede park var orda 1 ali abi vardı ptt çalışan gece kondusunu mütahide verdi kuşculuğu bıraktı kuşları nasıldı biliynmu veya duydun mu hiç 10 sene kadar oldu

özel msj gönderim. msn yazıyo..
yada sen bana özel msjla msn gönder..

selam ptt ali abiyi tanırım cok iyi silik araplarıyla gökleri vardı . kuşları caldırdı kuşculugu bıraktı, yanlız bekci satılmişta vardı bazı kuşları. selamlar.

NOT:youtubeye fırıncı ömer yazıp bakarsan kuşların , inişleri var
KARDEŞ BİRTANE VİDEODA SEN ATTA BAKALIM ONDAN SONRA YORUM YAPALIM,
KALIN SAĞLICAKLA

onu görürsen selam söyle bütün kuşlarını bana sattı yalan söylemesin çektiğim fotoraflar bile duruyor 10 sene önceki bi hald değildi o kuşlar abicim dirsekli yapışan kuşlardı 10 tanaden den 1 tane çıkıyor oda normal oynuyordu.yanardöner dede erkeği hala yaşıyor 17 yaşında var.bi dumanlısı vardı çıkan bütün yavruları dirsekli.şekilde on numara ama içraat yoktu.

selam kadeş yanlız ppt ali abinin kuşları calılanı 15 seneden fazla oldu sen ozaman ya artis nuriden yada karamustafadan almışsındır. aldın kuşları

kimden aldımı gayet iyi biliyorum kuşları ben aldım istanbula geldim gece kondusu yıkıldı parkın yanındaydı.taksici murat de anlar o urfalıdır kendisi gök ve araplar aldım.içinde kart bi dumanlı erkek vardı o da albalyın kuşu neymiş.
görürsen bi sor.anamı alattı hatta 10 seneden de fazla olmuş 1997 aldım.

Geri