ANKARADAN 3 VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alp_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Benim PTT aliyle ne isim olurkide bana soruyorsun anlamadim.Sen Kuslarini almissan ne güzel güle güle besle.
Benim Kusun videosuna yazmisin,sonrada baska konuya gecdin.
Benim Aliyle falan isim olmaz,zaten senelerdirde Kusa falan bakdigi yokdur. Sana hayirli besleme ler.
Mümkünse Sende Kuslarindan bir video veya canli görünüm yapda sayende Kus görelim.Bende Kus videodada canli olarakda her zaman kusum ucar.Hem orda yazmissin Kusunun inislerinide yollada bakayim diye.Sen Kimsinki Ben sana Kusumun inisinin veya ucusunun yorumunu alayim.Yasin 27 Kusdan anlasan anlasan ne anlarsinki.sen kendi kusuna bak ve ucur.

masallah ömer abi cok güzel kuslarin var allah olmayanlarada nasib etsinn güle güle ucur abi atmacasiz bol yavrulu ve saglikli bir sezon diliyorum abi kendine iyi bak selametle

selamlar saol adem cümlemize görüşmek üzere

[No message]

Ekli dosyalar

• MER 012 010.webp
    MER 012 010.webp
    13.7 KB · Görüntüleme: 1,254
[No message]

Ekli dosyalar

• S5002835.webp
    S5002835.webp
    764.7 KB · Görüntüleme: 1,073
[No message]

Ekli dosyalar

• 2008-B 017.webp
    2008-B 017.webp
    4.9 KB · Görüntüleme: 1,341
kuşların hepsi güzel allah nazarlardan saklasın saygılar

S.A Ömer abi..

Maasallah emegine saglik,güle güle besle.Sahsen ben kuslarini begendim eger begenmiyenler varsa,daha iyisini cikartsin görelim yoksa bosuna laf ebeligi yapmiyalim.

Buarada keciörende nerde kaliyorsun abi,ben hersene mutlaka ugrarim haci kadin olsun aktepe olsun tanidiklarim vardir,deng gelirse sanada ugrayip tanismak isteriz insaallah eger musahit olursan.

Sana bol yavrulu günler dilerim,herseyin gönlünce olmasi dileklerimle.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

a.s tahir kardeşim sağol. Allah daha iyilerini sana nasip etsin. Keçiören mecidiyede oturuyorum. Yazın beklerim inş.Allaha emanet ol.

Eyvallah abicim eksik olma nasipse özellikle ugrarim insaallah.

Mevlam vekilin olsun,saygilarimla...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

HAYY MASALLAH MASALLAH ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN. Ömer abiii bu kuslarin ucuslarini seferlerini izlemeye doyum olmaz. Cok güzel videolarin ve kuslarin var abi cok begendim. Güle güle besle ve ucur abii. Allahim olmayanlarada nasib etsin. icinde banada YARABBIM. Atmacasiz saglikli ve bol yavrulu bir sezon diliyorum. kendine iyi bak BUYUK KUSCU selametle abi.

maşallah kuşlarınız çok güzel oynuyorlar allah nazarlardan saklasın daha çok uçurmayı nasip etsin inşallah

selam arkadaşar teşekkür ederim, adem ve ahmet kardeş allah daha iyilerini size nasip etsin

Ömer bey videoları yeni gördüm kuşlar yorum yapmaya değer oynamışlar , fakat biz geç kalmışız. Yeni çekimler varsa izlemekten memnun olurum. Güle güle besleyin..

Geri