ANKARALI ELEKTRİKCİ ERDOGAN ı tanıyan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 1 . videodaki öntepe dumanlıyı beğendim arkadaş hem de çok beğendim, KÖTÜ KUŞÇUYUM ben, begenmeyenler iyi kuscu olduklarını zannederek her video yu çamura buluyolar... yazacağım çok şey var da HASBİNALLAH.......

'erdekli' üye adlı arkadasın paylaştıgı 1. videodan bahsediyorum yanlış anlasılmasın, yorumlarda 6. sayfada...

alidemirsmm' Alıntı:
ben 1 . videodaki öntepe dumanlıyı beğendim arkadaş hem de çok beğendim, KÖTÜ KUŞÇUYUM ben, begenmeyenler iyi kuscu olduklarını zannederek her video yu çamura buluyolar... yazacağım çok şey var da HASBİNALLAH.......

SELAM ALİ KARDEŞİM;

KUŞUN OYUN TARZINI BEĞENMEYENLERDEN BİRİDE BENDİM O YÜZDEN BU YAZIYI YAZMA İHTİYACI DUYDUM.KUŞ OMZUNA OYNAYAN BİR KUŞ,BU TARZ KUŞLAR GENELDE DİK OYNAR.BU KUŞ BENCE EKSİK VE HATALI OYNUYOR.UÇTUĞU ZAMAN Kİ HAVA ŞARTLARINI BİLEMEM AMA OMUZLU,PERDAHLI OYNADIĞI İÇİN TAKLA ATTIKLÇA SAVRULUYOR.

HA BİRİLERİNİ MEMNUN EDEBİLİR AMA BEN BEĞENMEDİM,KİMSEYEDE KIÇIMIZI GÖSTERECEK YAPIDA DEĞİLİZ BİLİRSİN.BU KUŞUN YÜRÜDÜĞÜ MESAFE KADAR DİK OYNAYAN KUŞLARDA UÇMUŞTUR BUNU HATIRLATMAK İSTERİM.SAKIN ALINMA,ÇÜNKÜ VERDİĞİN O KIÇ GÖSTERME MUHABBETİ ŞAHSEN DOKUNDU BANA ....

SAYGILAR KARDEŞİM..........

abi kuş yavru !!!! senin tüm yavruların üçüncü ucumda hemen dama oturup dimdikmi gidiyor hata yapacak tabiki,ayrıca bu kusun mesafesi kadar dik oynamış bi kuş var diye bunu beğenmemek mantıklı değil bence, ayrıca temsilde hata olmaz derler ona dayanarak verdim o örneği dokunmasına gerek yok abi, bu kusu begenmediğini söylüyosun ama yakacıkta 10 metre oynayan kusu yere göğe sığdıramadınız abi bu ne olacak, o da güzeldi ama bu kuş onu ayagında götürür, ben burdaki niyetleri anlamıs değilim ya da ben bu düzene ayak uyduramıyorum, kus 50 metre düz ve bol taklalı omuzuna omuzuna gidio sonra bozuyo, kus zerde bunun neresi negatif anlayamıyorum, neyse abi üzerine alınmana gerek yok begenmek de zorunda degilsin ,benim tek merak ettiğim ne kus koyulduysa begenilmedi, biri bi kus koysunda herkes begensin artık nasıl bi kus olacaksa izde bi uta görelim, herkes usta oldu nasılsa, saygılar abi

ARKADASLAR AFFINIZA SIGINARAK BİR SEY SÖYLEMEK İSTİYORUM 04/06/2011 TARİHİNDE SİNCAN SARAYCIK BASKENT KUŞ YETİŞTİRİCİLERİ DERNEGİ SAHİBİ ÜMİT AKBULUT KARDESİMİZİN DÜGÜNÜNE DAVETLİYDİM BURADAN DA KENDİSİNE MUTLUKLAR DİLİYORUM AYNI GÜN AYRICA DA BABASININ VEFATINDAN DOLAYI YEMEK VERİYORDU BU VESİLE İLE PEK ÇOK KUSCU BÜYÜKLERİMİZ VE ARKADASLAR DA BULUNUYORDU AYRICA ELEKTRİKCİ ERDOGAN AGBİ DE ORADAYDI KENDİNE BİZZAT BU KUŞLA İLGİLİ KONUSULANLARI SORDUGUMDA ERDOGAN AGBİNİN DEDİGİ AYNEN SUDUR DEDİ BEN İNTERNETTEN ANLAMAM KİM NE DEMİŞ BİLMİYORUM ŞİMDİ KUŞ SAHİBİ BUNU DERKEN BİZLERİN BURADA YORUMLARDA BULUNMASI İYİDİR DEGİLDİR MESELESİN DEN ZİYADE BU KONUYA ERDOGAN AGBİNİN BİZZAT KATILIP DÜŞÜNCELERİNİ AKTARMADIGI İÇİN HALİYLE FARKLI YORUMLAR VE DÜŞÜNCELER OLUSUYOR ÇÜNKÜ BİZLER KUŞU GÖRDÜGÜMÜZ VE TECRÜBEMİZİN OLDUGU KADAR ÇOK KİŞİ DE BAKIŞ AÇISINA GÖRE YORUMLUYOR KESKE ERDOGAN AGBİ KATILSA DA KUŞUN SECERELERİNİ SONUNU DEVAMLILIGINI VEDE EN ÖNEMLİSİ KUŞ HAKKINDAKİ KENDİ GÖRÜŞLERİNİ DİNLEYEBİLSEK O ZAMAN YORUMLARIMIZI TEKRAR YAPAR BİLİNÇLENMİŞ OLURDUK

SAYGILAR

estağfurullah muharrem abi, ama bize sunulan neyse bence ona göre yorum yapmamız gerekir, burda bir adet video mevcut ben bu videodaki kusu begendim ve begenmeyen arkadaşlarında begenmeme sebepleri bena hiç ama hiç mantıklı gelmedi, tabiki kusun sahibi biaz daha bilgi verse yorum istese herkes dilinin döndüğünce söylerdi bunu ama elimizdeki malzeme bu video ve biz buna göre yorum yapmak durumundayız, bir video görüntüsüyle kusun geleceği ile alakalı kimse sudur budur dıyemez çünkü kimse kahin değil, kimse o kadar da kuscu değil biraz gercekci olalım, şimdi muharrem abi sen şahsen bu videoyu izleyince yorumun ne oldu begendınmı begenmedın mı onu merak ettim.yani bu kuş tabanı yok ,ayaklı oynuyor ,70 metreden sonra bozdu begenmedım gibi eleştirileri hakediyormu saygılar abi

31/Mart/2011 tarihli Yorumum.
htamer5' Alıntı:
Selam arkadaşlar, biz insanoğlunu memnun etmek hakkaten çok zor!!! En basitinden sıcak havada, soğuk hava özlemi, soğuk havada ,sıcak hava özlemi bir türlü bitmez ve hiç bir zaman ortak memnuniyet sağlanamaz. Şimdi inanın ESKİNİN (Saim ust,şeref ust,vellolar,feleksizler vb...) EFSANE OLMUŞ KUŞLARının velevki videolerı çekilmiş ve şimdi yayınlanmış olsa, bu bakış açısı ile inanın kimse beğenmezdi.. TABİ EFSANEDE OLAMAZDI...
Arkadaşlar gerçekçi olalım Bu videolardaki kuşların sahibi kimse, ona teşekkür ediyorum. EMEĞİNE SAĞLIK.
ŞUNUDA UNUTMAYALIM '' GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ ''
Birde standatçılara tavsiyem canlı hayvanın standardı olmaz, çünkü onlar ROBOT DEĞİL !

İyi akşamlar arkadaşlar, bizleri geliştirecek ve birleştirecek olan, ancak realist yaklaşım ve anlayış olacaktır. Onun için bizim beğenimize sunulan payşalımların kime ait olduğunun hiç bir önemi yoktur bizler gördüğümüzü realist yaklaşımla objektif değerlendire bilirsek ve bunuda emeğe saygı duyarak yaparsak inanın falanın filanın reklamını değil güzel değerlerin tanıtımını yapmış oluruz. Bu da bu camiaya gönül vermiş arkadaşlarımıza ve özellikle genç kardeşlerimize sevgi saygı çerçevesinde tecrübe ve bilgi birikimini aktarma imkanı sağlayacaktır. Buda bu güzel uğraşımıza gerçekçi yaklaşım ve değerlendirme getirecektir.
Artık masa başı veya sanal alemde AVCI MİSALİ anlatımlardan vaz geçerek, hiç bir ticari beklenti gütmeden,kimseye yandaşlık yapmadan, her türlü ön yargıdan uzak, gerçeği olduğu gibi ifade edebilecek bu işe gönül vermiş amatör ruhlu güvercin sevenler olmalıyız.
Sevgi ve Saygılar...

ağzın bal yesin hasan abi, saygılar...

alidemirsmm' Alıntı:
abi kuş yavru !!!! senin tüm yavruların üçüncü ucumda hemen dama oturup dimdikmi gidiyor hata yapacak tabiki,ayrıca bu kusun mesafesi kadar dik oynamış bi kuş var diye bunu beğenmemek mantıklı değil bence, ayrıca temsilde hata olmaz derler ona dayanarak verdim o örneği dokunmasına gerek yok abi, bu kusu begenmediğini söylüyosun ama yakacıkta 10 metre oynayan kusu yere göğe sığdıramadınız abi bu ne olacak, o da güzeldi ama bu kuş onu ayagında götürür, ben burdaki niyetleri anlamıs değilim ya da ben bu düzene ayak uyduramıyorum, kus 50 metre düz ve bol taklalı omuzuna omuzuna gidio sonra bozuyo, kus zerde bunun neresi negatif anlayamıyorum, neyse abi üzerine alınmana gerek yok begenmek de zorunda degilsin ,benim tek merak ettiğim ne kus koyulduysa begenilmedi, biri bi kus koysunda herkes begensin artık nasıl bi kus olacaksa izde bi uta görelim, herkes usta oldu nasılsa, saygılar abi

ALİ KARDEŞ TEKRAR MERHABA;
BİZDE KAFA EYİP,YÜRÜYEN KUŞ MAKBUL DEĞİLDİR.YİNE SÖYLÜYORUM OMUZUNA OYNAYAN KUŞ BU KADAR YATIRIYORSA YA HAVA ŞARTLARI ÇOK AĞARDIR YADA KUŞUN TARZINDA BİR SORUN VARDIR.BİZİM KUŞÇULUK ANLAYIŞIMIZA GÖRE HATALI OYUNDUR,AMA SİZLER EĞER MEMNUNSANIZ BU TARZ OYUN KUŞUNDAN UMARIM KÜMESİNİZ BUNLAR GİBİ NİCE KUŞLARLA DOLAR TAŞAR.
ŞU YAKACIKTA 10 METRE OYNAYAN KUŞU BEN ÇÖZEMEDİM EĞER DUMANLI ERKEKSE HATIRLARSAN O KUŞUN HATALI OLDUĞUNU SANA DEFALARCA SÖYLEDİM.
BİİM İÇİN KUŞTA NE TABAN TAKLA ,NE MESAFE ,NEDE TAKLA ADEDİ ÖNEMLİDİR.BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HATASIZ,DAYANIKLI VE GÜÇLÜ OYNAMASIDIR.USTALIK KONUSU İÇİN KİMSE İDDAALI OLMADI BU ORTAMDA,HERKES BİLDİĞİ KADARI İLE,KENDİ TERCİHLERİ DOĞRULTUSUNDA YORUMLAR YAPIYOR,SONUÇTA BEĞENİP BEĞENMEMEK İNSANLARIN KİŞİSEL TERCİHLERİDİR.BEN YETİŞTİRİCİYİM.DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMA BAKARSAN BU KUŞUN HATALI OYNADIĞINI AMA ÇALIŞILABİLECEK BİR EKE OLABİLECEĞİNİ YAZMIŞTIM.BUDA BENİM KİŞİSEL FİKRİMDİ.

MUHARREM ABİ NİN YAPTIĞI YORUMUNDA BENZERİNİ YAPMIŞTIM DAHA ÖNCE,ÇÜNKÜ BENDE ERDOĞAN BEYİN KENDİ KUŞU HAKKINDAKİ YORUMLARINI MERAK ETTİM DOĞRUSU.

KIZMA ,GÜCENME OLMASIN SEN BENİM KARDEŞİM ,ARKADAŞIMSIN FİKİRLERİN ÇATIŞMASI HER ALANDA OLABİLİR.ÖNEMLİ OLAN ERDEMLİ OLARAK KARŞILIKLI KONUŞMA KÜLTÜRÜNÜ AYAKTA TUTABİLMEMİZDİR...

SAYGILAR KARDEŞİM........

BİİM İÇİN KUŞTA NE TABAN TAKLA ,NE MESAFE ,NEDE TAKLA ADEDİ ÖNEMLİDİR.BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HATASIZ,DAYANIKLI VE GÜÇLÜ OYNAMASIDIR.

---------------/--------------------/-------------------------/---
BUNLARI YAPMAYAN HATALI OYNAMIŞ OLMUYOMU ?

Bana sen ne ara bu dumanlının hatalı oynadığını defalarca söyledin hatırlayamadım doğrusu,güzel temennilerin için sağol abi, ben samimiyetle söylüyorum ki bana bunun gibi kuş uçursunlar 10 000 tl ye alacam ! beğenmeyen begenmesin, kuş 20 takla 50 metre düz gittikten sonra bozuyo ki oyununu oturtunca o bozdugu kısmı atacagını düşünüyorum, o zamanda kimsenin göremeyeceği kadar güzel bi hayvan olur,bizim kuşçuluk anlayışımıza göre de hatasız mahlukat yoktur,hatasızını ararsak ömrümüzce böyle sadece insanların izlettirdiği videolara yorum yaparız, kendi kusumuzu anca hayal ederiz,saygılar

ALİ HOCA TAKMA KAFANA,BU HAFTA SONU VEYA GELECEK HAFTA SONU ERDOĞAN ABİYE GİDECEĞİM.. İSTERSEN GEL Bİ TANIŞTIRAYIM..GELİRKENDE UNUTMA 10.000 GAYMEYİDE CEBİNE KOY ÖLE GEL :) KUŞ GÜZEL BENDE BEĞENDİM LAKİN O KUŞDAN DAHA NİZAMİ KUŞLAR UÇURUYORLAR:) BİZDEKİLER HEP PATATES ADAMLARSA KUŞ VAR..

filo' Alıntı:
BİİM İÇİN KUŞTA NE TABAN TAKLA ,NE MESAFE ,NEDE TAKLA ADEDİ ÖNEMLİDİR.BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN HATASIZ,DAYANIKLI VE GÜÇLÜ OYNAMASIDIR.

---------------/--------------------/-------------------------/---
BUNLARI YAPMAYAN HATALI OYNAMIŞ OLMUYOMU ?

oyunlu kuşta bizim için önemli olan durum fişek düzenidir.kuş açık kanatta oynasa ,atışlıda oynasa,tabanı olsada olmasada fişek düzeninde gerekli daha önemli unsurlar var bizim için.sizin için olmaya bilir ahmet bey.biz kuşun ilk fışkırmaya başladı zaman nasıl oyuna başladığına,takla arasının düzenine,fişeğin açısına ve fişekte taklayı nasıl attığına bakarız.gerisi ayrıntıdır.atış,taban,bol takla,fişek uzunluğu ayrıntıdır.biz bunları hata olarak görmeyiz.kuşun fişkırmadaki rahatlığı o kuşun devamını sağlayacağından,kuşun fişekteki hakimiyeti bizim için olmazsa olmazdır.

zummmm yapılan kamera ile çekilen bu bahsettiğimiz kuşun neden iki seferi çekilmiş acaba hiç düşündünüzmü.eminim bu sitede vardır bu işten anlayan,herkesin usta olarak kabul edeceği kuşçular.şu kuşun fışkırması için nizami iyi bir kuş desinler ben bir daha buraya yazı yazmayacağım....

saygılar ahmet bey.........

alidemirsmm' Alıntı:
Bana sen ne ara bu dumanlının hatalı oynadığını defalarca söyledin hatırlayamadım doğrusu,güzel temennilerin için sağol abi, ben samimiyetle söylüyorum ki bana bunun gibi kuş uçursunlar 10 000 tl ye alacam ! beğenmeyen begenmesin, kuş 20 takla 50 metre düz gittikten sonra bozuyo ki oyununu oturtunca o bozdugu kısmı atacagını düşünüyorum, o zamanda kimsenin göremeyeceği kadar güzel bi hayvan olur,bizim kuşçuluk anlayışımıza göre de hatasız mahlukat yoktur,hatasızını ararsak ömrümüzce böyle sadece insanların izlettirdiği videolara yorum yaparız, kendi kusumuzu anca hayal ederiz,saygılar[/quot

ALİ KARDEŞ,
BU DUMANLIYI SEN BANA SORDUĞUNDA,MAKASLI OLDUĞUNU,EL DEĞİŞTİRDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİM.OYUNUNA İLK BAŞLADIĞI ZAMAN ARKADAŞLARIN BENİ ÇAĞIRDIĞINI ,KUŞUN İLK SFERİNDE ESNEME YAPMASINDAN DOLAYI DÖNÜP KUŞUN SAHİBİNE BU KUŞ BOŞ İNER DEDİĞİMİ,HATTA VE HATTA KUŞUN OYNADIĞINI 20 YE YAKIN SEFER ATTIĞINI AMA BOŞ İNDİĞİNİ,ARKADAŞLARIN BANA DANIŞARAK KUŞU ALDIĞINI VE KUŞA ÇALIŞACAKLARINI SÖYLEMİŞTİM,AMA UNUTTUYSAN BİR ŞEY DİYEMEM.KUŞUN YAVRUSUDA ŞU AN KUPAYA HAZIRLANIYOR.GEÇENLERDE BENDE SEYRETTİM GAYET İYİDİ,BEĞENDİM.
HAYAL KONUSUNA GELİNCE,BİRİNİN HAYALİ BİR BAŞKASININ GERÇEĞİDİR.
BİR ARA BULUŞALIMDA,AHMET BEYİ ZİYARETE GİDELİM.BU KONULARIDA YÜZ YÜZE DAHA ANLAMLI TARTIŞIRIZ HERHALDE..

SAYGILAR.......

alidemirsmm' Alıntı:
estağfurullah muharrem abi, ama bize sunulan neyse bence ona göre yorum yapmamız gerekir, burda bir adet video mevcut ben bu videodaki kusu begendim ve begenmeyen arkadaşlarında begenmeme sebepleri bena hiç ama hiç mantıklı gelmedi, tabiki kusun sahibi biaz daha bilgi verse yorum istese herkes dilinin döndüğünce söylerdi bunu ama elimizdeki malzeme bu video ve biz buna göre yorum yapmak durumundayız, bir video görüntüsüyle kusun geleceği ile alakalı kimse sudur budur dıyemez çünkü kimse kahin değil, kimse o kadar da kuscu değil biraz gercekci olalım, şimdi muharrem abi sen şahsen bu videoyu izleyince yorumun ne oldu begendınmı begenmedın mı onu merak ettim.yani bu kuş tabanı yok ,ayaklı oynuyor ,70 metreden sonra bozdu begenmedım gibi eleştirileri hakediyormu saygılar abi
S A ALİ KARDESİM BEN VİDEOYU İZLEYEMEDİM AÇILMIYOR AMA SİTEMİZDEKİ KIYMETLİ YETİŞTİRİCILERİN ANLATIMINA GÖREDE YORUMDA BULUNMAK DOGRU OLMAZ AMA KUŞDA OLMASI GERKEN EKSİKLERİN ARANDIGI GİBİ OLMAMASI GEREKEN FAZLALIKLARDA HANDİKAPTIR BURADA ANLATILANLARA GÖRE BELLİ BİR MESAFE VE TAKLAYA GÖRE HER KES HOSNUT ONDAN SONRA SONUNU BAGLAYIP BIRAKSA KİMSE BİR SEY DEMEYECEK SANIRIM AMA KUŞ YAVRUMU EKEMİ ONUDA BİLEMEDİGİMDEN PEK NET YORUMDA BULUNAMAYACAGIM EGER YAVRU VEDE HAVA SARTLARI UYGUN DEGİLSE RÜZGARIN ETKİSİ VEDE YAVRU OLUSUNUN BİLİNÇSİZLİGİ İLE KUŞ İÇİNDE OLANI TAMAMEN YANSITMAYA ÇALIŞMİIS KENDİNİ BİTİRMİŞ YATIRMIŞ AMA BU GİBİ KUŞLARIN ALTINDAN HER ZAMAN İSTENİLEN KUŞA ULAŞMAK MÜMKÜN SONUNU GÖREBİLMEK DAHA DA ÖNEMLİ KUŞUN ÖNÜ DEGİL SONU ÖNEMLİDİR AMA KUŞU TAM MANASI İLE SAHİBİ KADAR NESLİNE BİLEMEDİGİMİZDEN BİR SEY DEMEK DOGRU OLMAZ SADECE EMEGİ VE YETİŞTİRENİ TAKDİR ETMELİYİZ BU UGRAŞ DA HER KESİ AYNI BAKIS AÇISINA SOKAMAYIZ HERKES KENDİ KUŞLARINDA GÖRDÜKLERİ EKSİKLİKLERİ BU KUŞDA GÖRMÜŞ BEGENMİŞ KİMİSİDE FAZLASININ ZARARLI OLACAGINI DÜŞÜNMÜŞ YANİ HER KES KENDİ BAKIŞ AÇISINA GÖRE YORUMLAMIŞ SAYGI DUYMAK GEREK AMA KENDİM OLARAK SUNU DEMEK İSTERİM İYİ KUŞ ÇOK UZUN BOL TAKLALI DEMEK DEGİL AMA ÇOK KİŞİ BU TÜR KUŞLARA İLGİ DUYAR AMA DÜŞÜNÜLMESİ GEREKEN KENDİMCE BU TÜR KUŞLARDAN DEVAMLILIK SAGLANIP SAGLANAMAYACAGI BANA GÖRE BU TÜR KUŞLARI HER GÜN KALDIRIP AYNI PERFORMANSI İZLEMEK MÜMKÜN DEGİL SEYREDİLEN VİDEODAKİ O KUŞ O HAREKETLERDEN SONRA YARIN KALDIRIP AYNI PERFORMANSI GÖREBİLİLMEKTİR ÖNEMLİ OLAN AMA GÖREMEYİZ KUŞ KENDİNİ BİTİRİYOR EN AZ BİR HAFTA ON GÜN DİNLENDİRMEK GEREK ZATEN KALDIRAMAYIZ KALDIRSAKDA AYNI SECERELEİ GÖREMEYİZ GÖRSEKDE BİR YERE KADAR AMA GÜZEL HAYVAN ALTIN DAN HER ZAMAN ARANILAN BULUNABİLİR KENDİM OLARAK YETİŞTİRENİ TAKDİR VE TEBRİK EDİYORUM BEN ERDOGAN AGBİNİN İSMİNİ HEP DUYARDIM AMA İLK KEZ O TOPLANTIDA SAHSEN TANISTIM BUNUDA BELİRTMEK İSTERİM HERKESE SAYGILAR SUNUYORUM

as muharrem abi, bilen bir arkadaş yazmıştı gerilerde biyerlerde ama kim hatırlamıyorum kuş ogün 21 sefer yapmış ve yavru kuşmuş abi, yavru oldugu için zaten o şekilde doğaüsü oynamış kuş abi,tabiki hergun yapamaz bu oyunu çatlar hayvan, da abi işte kuş yavru !!! yani kusu yavru oyunu olarak degelendirmek gerekir diye düşünüyorum,açamadıysan şöyle anlatayım muharrem abi, kuş hedefine (tam belli olmuyor ama sanırım sıka sıka geliyor,) 1 1.5 metreye sokuluyor taban yok, omzuna güçlü ve bence gayet de seri oynuyor, ilk 40 50 metre gayet düzgün ve 15 20 takla civarı gidiyor, sonra taklayı bırakamıyor baslıyor gezmeye abi, fişeği bu şekil ve ben gerçekten beğendim, bu kuş benim olsa ölene kadar beslerim, altından her gelende ortalama iyi bir oyun kusu kadar oynar, tabi bu benim görüşüm, saygılar

açıklamaların için tesekkürler ali kardesim burada en önemli meselemiz kimin kuşu olursa her kimde olursa olsun kendimiz gibi görebilmeli herkesin bakışına görüşüne de saygı duyarak arkadaslıklarımızı zedelemeden tartışıp paylasabilmek her kesin kendine göre yorumluyor olması kişilerin kendi düşünceleri kusa bakış açıları farklı olabiliyor zaten güzel olanıda bu tartısabilmek bir kaçımızın begeniyor olması her kes begenecek ankamı da tasımaz zaten kuşda olması ve olmaması gereken standartlar bellidir
azı karar çogu zarar misali eksikliklerde fazlalıklarda ugrastırıyor hele o sekil kuşlarla ugrasabilmek seyredildigi gibi hiçde kolay degil adamın ömrünü yer hepimiz olarak saygı duymakdan baska güzellik olmaz tekrar tesekkürler

SAYGILAR

eyvalah saygı bizden abi,

erdoğan abiyle bizzat bu kuş hakkında konuştum kuşun kamerradakinden on kat daha iyi oynadığını bizzat söyledi kuşu ingiltereye satmış kuşlarında yapışma ve boş inme yok bizzat seyrettim yarın sabah güzel bi kuş oynatıyormuş seyretmeye gidecem bence türkiyede kuşları tektir nedenide çok emek veriyor kuşu ve kuşçuluğu çok iyi biliyor çokta beyefendi bir abimiz haksızlık etmeyelim kuşta on numara erdoğan abide ,,,,,,,,son söz olarak atalarımız ne demiş yiğit meydanda gerek uçurun görelim saygılar

alidemirsmm isimli üyemiz sana teşekkür etti...

HERKEZ SUSTU, KONUYU BİRAZ CANLANDIRALIM :) :D

filo' Alıntı:
HERKEZ SUSTU, KONUYU BİRAZ CANLANDIRALIM :) :D

ahmet kardesim aslında bayagı yorumlar yapıldı kendim olarak yorumlarımı çekinerek yaptım çünkü bizim yorumlarımızdan kus sahibinin haberi yok öncede söyledigim gibi erdogan agbi de bir seyler söylemiş olsaydı pek çogumuz aydınlanırdı ama sen madem gideceksin canlı agızdan erdogan agbiden dinler kendiside açıklamak isterse sayende buradan dahada aydınlanmıs oluruz

SAYGILAR

aynen konunun aydınlanabilmesi için, gidebilirsem inş. ropörtaj yapcam artık :) Ömer kardeş aslında Ankarada gidip görüşse böyle değerleri kullancılar ile paylaşsa ne güzel olurdu..

ahmet hocam dün akşam erdoğan beyle ahbaplığı olan değerli bir büyüğümüz bu kuşla alakalı bilgi verdi bana sağolsun, kuş okadar güzel ve performanslı oynamıs ki şehir dışından ve ankaradan izlemeye izinsiz gelen meraklılar yüzünden mahalleli ile sıkıntı yaşayan erdoğan bey kuşun kanadını kesmiş !!!

BU KONU BİRAZ SAPTIRILMAYA BAŞLANDI GİBİ GELİYOR BANA.BİZ BURADA NE ERDOĞAN BEY İN KUŞLARINI NEDE KUŞÇULUĞUNU TARTIŞIYORUZ.BİZ SADECE BURADA VİDEODA OYNAYAN KUŞUN FİŞEĞİNİN BİZİM İÇİN BİR ANLAM TAŞIMADIĞINI SÖYLÜYORUZ.EĞER HAVA ŞARTLARIO UYGUN VE KUŞTA BİR PROBLEM YOKSA BU FİŞEK NORMAL BİR FİŞEK DEĞİL BİZİM İÇİN AMA BİRİLERİ İÇİN NORMALSE ODA ONLARI BAĞLAR ZATEN DEMİŞTİK.

DÜN TESADÜFEN BİR MEZATTA HASAN ABİ İLE KARŞILAŞTIM.HASAN ABİ ERDOĞAN BEYİN KUŞLARINI SEYRETMİŞ OLAN DERNEK SAHİBİ.İSMİDE GEÇİYORDU ZATEN BURADA.ERDOĞAN BEYİN İYİ BİR YETİŞTİRİCİ VE İYİ BİR USTA OLDUĞUNU SÖYLEDİ Kİ BUNUN AKSİNİ ZATEN BURADA KİMSE KONUŞMADI.BEN SORDUM HASAN ABİYE EVET BİR DUMANLI VE TAKKA PERÇEM BİR DUMANLI SEYRETMİŞ.KAPISINDA AKŞAMA KADAR DA KUŞ UÇAR DEDİ,YALNIZ BEN BU VİDEODAN BAHSETTTİM KENDİSİNE,O DA BANA SEYRETTİĞİ DUMANLI YAVRUNUN DİK OYNADIĞINI YATIRMADIĞINI SÖYLEDİ.ZANNEDERSEM BU YAVRU.ÇÜNKÜ ODA KUŞUN İNGİLTEREYE SATILDIĞINI SÖYLEDİ.

TEKRAR EDİYORUM BİZ BU GÖRÜNTÜDEKİ FİŞEĞİ KONUŞTUK VE TARTIŞTIK BU FİŞEĞİN BİR KUŞ İÇİN UYGUNLUĞU İDİ KONU LÜTFEN KONUYU SAPTIRIPĞ FARKLI NOKTALARA GÖTÜRMEYE ÇALIŞMAYALIM.BİZ GÖRDÜĞÜMÜZ HAKKINDA YORUM YAPIYORUZ.DERDİMİZ CAMİANIN DOĞRU BİLİNÇLENDİRİLMESİDİR.

SAYGILAR ARKADAŞLAR...............

alidemirsmm' Alıntı:
ahmet hocam dün akşam erdoğan beyle ahbaplığı olan değerli bir büyüğümüz bu kuşla alakalı bilgi verdi bana sağolsun, kuş okadar güzel ve performanslı oynamıs ki şehir dışından ve ankaradan izlemeye izinsiz gelen meraklılar yüzünden mahalleli ile sıkıntı yaşayan erdoğan bey kuşun kanadını kesmiş !!!

dejavu :)

hüseyin turan' Alıntı:
BU KONU BİRAZ SAPTIRILMAYA BAŞLANDI GİBİ GELİYOR BANA.BİZ BURADA NE ERDOĞAN BEY İN KUŞLARINI NEDE KUŞÇULUĞUNU TARTIŞIYORUZ.BİZ SADECE BURADA VİDEODA OYNAYAN KUŞUN FİŞEĞİNİN BİZİM İÇİN BİR ANLAM TAŞIMADIĞINI SÖYLÜYORUZ.EĞER HAVA ŞARTLARIO UYGUN VE KUŞTA BİR PROBLEM YOKSA BU FİŞEK NORMAL BİR FİŞEK DEĞİL BİZİM İÇİN AMA BİRİLERİ İÇİN NORMALSE ODA ONLARI BAĞLAR ZATEN DEMİŞTİK.

DÜN TESADÜFEN BİR MEZATTA HASAN ABİ İLE KARŞILAŞTIM.HASAN ABİ ERDOĞAN BEYİN KUŞLARINI SEYRETMİŞ OLAN DERNEK SAHİBİ.İSMİDE GEÇİYORDU ZATEN BURADA.ERDOĞAN BEYİN İYİ BİR YETİŞTİRİCİ VE İYİ BİR USTA OLDUĞUNU SÖYLEDİ Kİ BUNUN AKSİNİ ZATEN BURADA KİMSE KONUŞMADI.BEN SORDUM HASAN ABİYE EVET BİR DUMANLI VE TAKKA PERÇEM BİR DUMANLI SEYRETMİŞ.KAPISINDA AKŞAMA KADAR DA KUŞ UÇAR DEDİ,YALNIZ BEN BU VİDEODAN BAHSETTTİM KENDİSİNE,O DA BANA SEYRETTİĞİ DUMANLI YAVRUNUN DİK OYNADIĞINI YATIRMADIĞINI SÖYLEDİ.ZANNEDERSEM BU YAVRU.ÇÜNKÜ ODA KUŞUN İNGİLTEREYE SATILDIĞINI SÖYLEDİ.

TEKRAR EDİYORUM BİZ BU GÖRÜNTÜDEKİ FİŞEĞİ KONUŞTUK VE TARTIŞTIK BU FİŞEĞİN BİR KUŞ İÇİN UYGUNLUĞU İDİ KONU LÜTFEN KONUYU SAPTIRIPĞ FARKLI NOKTALARA GÖTÜRMEYE ÇALIŞMAYALIM.BİZ GÖRDÜĞÜMÜZ HAKKINDA YORUM YAPIYORUZ.DERDİMİZ CAMİANIN DOĞRU BİLİNÇLENDİRİLMESİDİR.

SAYGILAR ARKADAŞLAR...............

kimse erdoğan beyin kuşçulugunu ve kusunu tartıştığınızı yazmadı zaten abi, bunu nerden çıkardın analamadım ! konunun saptırıldıgı falan yok, herkes kuşla alakalı yorumunu yaptı geçtik...

filo' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

dejavu :)

herkes aynı seyi söylediğine göre demekki bilgi doğru bilgi...

öncelerden böyle bi konu daha vardı tam hatırlayamıyorum ama, ordada yetiştirici gelenlerden rahatsız olmuş kuşu makaslamıştı.. nereydi hatırlamıyorum.. hıımm ?:) gelenlerden rahatsız olunup kuş makaslanırmı Allah aşkına yav.. uçurmassın olur biter :)

filo' Alıntı:
öncelerden böyle bi konu daha vardı tam hatırlayamıyorum ama, ordada yetiştirici gelenlerden rahatsız olmuş kuşu makaslamıştı.. nereydi hatırlamıyorum.. hıımm ?:) gelenlerden rahatsız olunup kuş makaslanırmı Allah aşkına yav.. uçurmassın olur biter :)

bir cinnet herşeyi yaptırtabilir :):) şaka bir yana izlemeye gelenlerin ümidini kesmek için böyle bir şey denmiş olabilir tabi bu bir varsayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri