Bana sen ne ara bu dumanlının hatalı oynadığını defalarca söyledin hatırlayamadım doğrusu,güzel temennilerin için sağol abi, ben samimiyetle söylüyorum ki bana bunun gibi kuş uçursunlar 10 000 tl ye alacam ! beğenmeyen begenmesin, kuş 20 takla 50 metre düz gittikten sonra bozuyo ki oyununu oturtunca o bozdugu kısmı atacagını düşünüyorum, o zamanda kimsenin göremeyeceği kadar güzel bi hayvan olur,bizim kuşçuluk anlayışımıza göre de hatasız mahlukat yoktur,hatasızını ararsak ömrümüzce böyle sadece insanların izlettirdiği videolara yorum yaparız, kendi kusumuzu anca hayal ederiz,saygılar[/quot
ALİ KARDEŞ,
BU DUMANLIYI SEN BANA SORDUĞUNDA,MAKASLI OLDUĞUNU,EL DEĞİŞTİRDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİM.OYUNUNA İLK BAŞLADIĞI ZAMAN ARKADAŞLARIN BENİ ÇAĞIRDIĞINI ,KUŞUN İLK SFERİNDE ESNEME YAPMASINDAN DOLAYI DÖNÜP KUŞUN SAHİBİNE BU KUŞ BOŞ İNER DEDİĞİMİ,HATTA VE HATTA KUŞUN OYNADIĞINI 20 YE YAKIN SEFER ATTIĞINI AMA BOŞ İNDİĞİNİ,ARKADAŞLARIN BANA DANIŞARAK KUŞU ALDIĞINI VE KUŞA ÇALIŞACAKLARINI SÖYLEMİŞTİM,AMA UNUTTUYSAN BİR ŞEY DİYEMEM.KUŞUN YAVRUSUDA ŞU AN KUPAYA HAZIRLANIYOR.GEÇENLERDE BENDE SEYRETTİM GAYET İYİDİ,BEĞENDİM.
HAYAL KONUSUNA GELİNCE,BİRİNİN HAYALİ BİR BAŞKASININ GERÇEĞİDİR.
BİR ARA BULUŞALIMDA,AHMET BEYİ ZİYARETE GİDELİM.BU KONULARIDA YÜZ YÜZE DAHA ANLAMLI TARTIŞIRIZ HERHALDE..
SAYGILAR.......