namık kocaman
Üye
- Ad Soyad
- namık kocamangil
- Meslek
- kasap
- İlgi Alanı
- Kediler
Sevgili Cevdet abicim ben Namık KOCAMAN Ankaranın gelmiş geçmiş en iyi kuş uçuranlarını unuttuğunuzu size hatırlatırım Ankara oynayan kuşların %99'u Allah uzun ömürler versin bunlar zabıta Memetin kuşlarıdır. Bunları uçuran Hüseyin MARAŞLI yenidoğandan Nazır saadetin uçurduğu kuşlar bunların kırıklarıdır Şeref Ağanın uçurduğu kuşlar bunların kırıklarıdır sen bizim rahmetli cıkcık'ı unutmussun rahmetli kecekci Yılmaz abiyi unutmussun Ertuğrul Memişi unutmussun benim sevgili kardesim Gölbasılı Burhan derler unutmussun . Multalip dayıyı unutmuşsun televizyoncu Haluk Parlak Demiri unutmussun .abidin pasalı sarı Ertanı unutmussun kırkkonaklı arifi nasıl unutursun ? kırkkonaklı ibo dayıyı nasıl unutursun rahmetli köylüoğlu abdi dayıyı nasıl unuttun abi .tiyatrocu mahmut abiyi unutmussun . yenidoğanlı kara bülenti unutmussun bizim küçük kenanı unutmussun akdereden alattini türközünden feramuz hele hacı veli dayıyı nasıl unutursun abi ? saadete hüseyin maraşlının kuslarını veren odur .topal memeti unutmussun sarkıcı mustafayı unutmussun . abi sana saygısızlık yapmak ıcın yazmadım ama gelmıs gecmıs su andada gündemde olan ve türkiyenin en iyi kuslarını ucuran özellikle yenidoğandan gök kırkanatları uçuran nazır kardeşimi unuttuğuna şaşırdım . gelmiş geçmiş en iyi kusları cıkaran zabıta memete sonsuz tesekkurlerımı sunarım Allahtan uzun ömürler dilerim . bu yazdıklarıma itirazı olan varsa hepsine cevap verebilirm . bütün kuşçu arkadaslara saygılarla NAMIK KACAMAN . NOT:Bu yazıyı kendim için değil unuttuğun değerli arkadaşlarım için yazdım.