Antalya Kepezaltı Önder Abinin yuva Kuşları ((SÜPER))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elemim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
cok estetiğe kacılmış bir kümes ama güzel :)dışarıdan görünce adamın evi sandım :)

çok güzel lakin o follukları temizlemek zor olmuyormu?

Maşallah Cok Güzel Kuşlar Kümesınde Harika Bende Manavgattan Halil Öner.

Maşallah şık gözüken bir salma iyi günlerde keyfini sürünüz.Şunu merak ettim salma içindeki dallardan yapılmış dünekler kuşlar salındığında etraftaki ağaçlara konmalarını tetikliyor mu?Oyun kuşları zor durumlarda heleki yorgunken 2-3 gün dışarıda kaldıklarında zaman zaman ağaçlara konarlar ve yırtıcılara yem olurlar bu sebepten ötürü salma içine daldan dünek yapmak ve kuşun bu tarz konma yerlerine alıştırmak pek sağlıklı gözükmüyor.Acaba bu kuşlar salındığında ağaçlara konuyormu bilgilerinizi bekliyorum.

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Maşallah şık gözüken bir salma iyi günlerde keyfini sürünüz.Şunu merak ettim salma içindeki dallardan yapılmış dünekler kuşlar salındığında etraftaki ağaçlara konmalarını tetikliyor mu?Oyun kuşları zor durumlarda heleki yorgunken 2-3 gün dışarıda kaldıklarında zaman zaman ağaçlara konarlar ve yırtıcılara yem olurlar bu sebepten ötürü salma içine daldan dünek yapmak ve kuşun bu tarz konma yerlerine alıştırmak pek sağlıklı gözükmüyor.Acaba bu kuşlar salındığında ağaçlara konuyormu bilgilerinizi bekliyorum.

hüseyin bey, hemşehrisi olarak önder beyin kümesini birkaç kez ziyaret etmişliğim vardır kendisi gerçekten muazzam bir ilgi duyar kuşlarına,kendi şahsına münhasır neşeli bir kişiliktir ayrıca..
oyun kuşu beslemediği için dediğiniz sorunla karşılaşacağını sanmam .kostüm kuşu besler sadce, kuşlarını salınca yerden kalkan yere iniyor anlayacağınız.. en azından benim bildiğim kadarıyla öyleydi geçen seneye kadar artık durum nedir bilemiyorum bayadır görüşemiyorz..
antalya'dan selamlar

guvercin07' Alıntı:
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:

hüseyin bey, hemşehrisi olarak önder beyin kümesini birkaç kez ziyaret etmişliğim vardır kendisi gerçekten muazzam bir ilgi duyar kuşlarına,kendi şahsına münhasır neşeli bir kişiliktir ayrıca..
oyun kuşu beslemediği için dediğiniz sorunla karşılaşacağını sanmam .kostüm kuşu besler sadce, kuşlarını salınca yerden kalkan yere iniyor anlayacağınız.. en azından benim bildiğim kadarıyla öyleydi geçen seneye kadar artık durum nedir bilemiyorum bayadır görüşemiyorz..
antalya'dan selamlar

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler keyifli bir kişiliğin keyifli bir salması var anladığım kadarı ile ne mutlu kutlarım ve keyifli günler dilerim.

ABi kümesi Çok güzel olmuş ellerine sağlık doğal ortam gibi :D süperr açıkcası

kuzenim vasıtasıyla tanışma fırsatı buldum Önder Abiyle. Kendisi Hüseyin beyin dediği gibi neşeli bir kişiliktir ancak kümesi ve güvercinleri söz konusu olunca bir o kadar da ciddidir. ayakkabılarınızı kireçe basmadan kümese adım atamazsınız mesela. Bir de kümes bu halinden çok daha büyük ve profesyonel şu anda . genelde de şebap türevi kostüm kuşları besliyor.

Bu resimler çok eski yenilerini yükleyebilirim isterseniz.

kırkbınkere maaşşallah

Geri