nusrt355
Üye
- Ad Soyad
- hank moody
- Meslek
- calışmıyorum
- İlgi Alanı
- Kuşlar
cok estetiğe kacılmış bir kümes ama güzel dışarıdan görünce adamın evi sandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Maşallah şık gözüken bir salma iyi günlerde keyfini sürünüz.Şunu merak ettim salma içindeki dallardan yapılmış dünekler kuşlar salındığında etraftaki ağaçlara konmalarını tetikliyor mu?Oyun kuşları zor durumlarda heleki yorgunken 2-3 gün dışarıda kaldıklarında zaman zaman ağaçlara konarlar ve yırtıcılara yem olurlar bu sebepten ötürü salma içine daldan dünek yapmak ve kuşun bu tarz konma yerlerine alıştırmak pek sağlıklı gözükmüyor.Acaba bu kuşlar salındığında ağaçlara konuyormu bilgilerinizi bekliyorum.
guvercin07' Alıntı:H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Maşallah şık gözüken bir salma iyi günlerde keyfini sürünüz.Şunu merak ettim salma içindeki dallardan yapılmış dünekler kuşlar salındığında etraftaki ağaçlara konmalarını tetikliyor mu?Oyun kuşları zor durumlarda heleki yorgunken 2-3 gün dışarıda kaldıklarında zaman zaman ağaçlara konarlar ve yırtıcılara yem olurlar bu sebepten ötürü salma içine daldan dünek yapmak ve kuşun bu tarz konma yerlerine alıştırmak pek sağlıklı gözükmüyor.Acaba bu kuşlar salındığında ağaçlara konuyormu bilgilerinizi bekliyorum.
hüseyin bey, hemşehrisi olarak önder beyin kümesini birkaç kez ziyaret etmişliğim vardır kendisi gerçekten muazzam bir ilgi duyar kuşlarına,kendi şahsına münhasır neşeli bir kişiliktir ayrıca..
oyun kuşu beslemediği için dediğiniz sorunla karşılaşacağını sanmam .kostüm kuşu besler sadce, kuşlarını salınca yerden kalkan yere iniyor anlayacağınız.. en azından benim bildiğim kadarıyla öyleydi geçen seneye kadar artık durum nedir bilemiyorum bayadır görüşemiyorz..
antalya'dan selamlar