ARADIĞINIZ OYUN KUŞUNU BULDUNUZMU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
eğer kuşu uçurduğumuzda izlemekten zevk alıyor ve sonunda tatmin olmuş bir şekilde gülümsüyor :haha: isek aradığımızı bulmuşuz demektir , bir süreliğine tabi arayış hiç bir zaman bitmez beyde olmayan elde olur gün olur elindeki kuştan daha iyi oynayan bir kuş izlersin işte ondan sonra tekrar başa sarar rayışa geçersin ve bu döngü bir ömür bu şekilde gider :tamam:

saygılar

Selamlar
Öncelikle aradığımı bulamadım ANCAK şunu gayet iyi biliyorum Bu iş de sınır yok . Aramanın sınırı yok yani en iyisi olsa bile bir iyisini ararız.
Yorumlarda bir arkadaş buluttan atıyor demiş ben öyle buluttan yıldızdan atan kuş görmedim.Var diyen varsa bir video paylaşırsa sevinirim Görmüş olurum.
Genelde herkez Söylüyor bi gör yıldızdan atıp geliyo bi tane kanat açmıyor vuruyor yükseliyor diyor ama görünce yapmıyor neden diyosun genelde hayvan kızmış diyor .Yani ben göremedim varsa paylaşın bi video bu özlemimiz bitsin.
Saygılarımla
ANKARAGÜÇLÜ

tanlmslz' Alıntı:
Selamlar
Öncelikle aradığımı bulamadım ANCAK şunu gayet iyi biliyorum Bu iş de sınır yok . Aramanın sınırı yok yani en iyisi olsa bile bir iyisini ararız.
Yorumlarda bir arkadaş buluttan atıyor demiş ben öyle buluttan yıldızdan atan kuş görmedim.Var diyen varsa bir video paylaşırsa sevinirim Görmüş olurum.
Genelde herkez Söylüyor bi gör yıldızdan atıp geliyo bi tane kanat açmıyor vuruyor yükseliyor diyor ama görünce yapmıyor neden diyosun genelde hayvan kızmış diyor .Yani ben göremedim varsa paylaşın bi video bu özlemimiz bitsin.
Saygılarımla
ANKARAGÜÇLÜ
s.a bulutu bilmem ama arkadaş var istanbulda 100 metreden başla 1 km üstüne kadar cık bu mesefalerden atıyor önemli olan görmek değil bu arkadaşa gönderdiklerim hiç görmedim diyenleri geç izeleyen bir arkadaşımıza sordum nerden atıyordu valla şu gördüğün havadaki martıların çok çok üstünde demişti. ee sana kaça bıraktı tabi kuş 4 metrenin üstünde oynuyor ama oynuyor.250 tl ver al git dedi sen ne yaptın almadın dimi dedim olayları bildiğimden. kuş değil önemli olan bulduğunda ona zamanını emeğini harçamış insana ne kadar ödeye bilirsin. bu sorum sana değil genelleme valla kimse kendinin kandırmasın neler var neler. görmemek olmadığı anlamına gelmez. 20 yılda uğraşıp bulamadığın kuşu gördüğünde bile cimrileşiyor insanlar hiç anlamış değilim.

Geri