Arap (Siyah) Taklacılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K
a arkadaşlar bu arap akkuyruklar ne kadar güzel allah sahibine bagışlasın ve bunlardan bolbol yavru alsın bizamanlar benimde vardı gerçi hep hayalimdir birçip arap akkuyruk 2 ye 2 kuyruk zümrüt ve basma perçem olması inşallah birgün dedim gibi benimde olur ve hayallerim gerçek olur tek dek geliyor bekliyorum eş dek getiremiyorum eş bulamyınca kızıp veriyom sonrada pisman oluyorum ah bir çip dekgetirsem sonuna kadar besliyecem ressimleri gönderen arkadaş saol güzel kuslar allah nazardan saklasın

kazım kardeşim hayır o kuşların resimlerini ben ekledim.hüseyin in değil.onlar alıntıdır.çeşitli yerlerden karışık resimler sahipleri bilinmiyor.

salemun aleykum araplara bi örnekte kendi araplarımdan vermek istedım bu resımdekı araplar 2008 yawrularıdır..

maşallahı var arapların.yeni yavrularınla güzel oyunlar seyretmen dileklerimle.

güle güle besle abi güzel kuşlar havada da yerde oldukları gibi iyidir inşallah hepsi...

beğendiğiniz için sağolun arkadaşlar bu arapların babaları bana elazığdan hedıye geldı anaçlarda yawrularkadar güzel oyun sitilleri burgulu takla inşallah yawrularda istediğim gıbı cıkar....

Birader araplar güzelmiş o kuşlara iyi bak

cok guzeller allah sahibine bagislasın, daha cok yavru alması umidiyle..

sahsi fikrime gelince, gorsel olarak guzel olsa da..

beyaz goz, tepesiz, siyah tırnaklı, tuyleri cok parlak, boyut ve gogus olarak genis bir araplari tercih ederim.(tepesiz olmalı)

rahatsız' Alıntı:
cok guzeller allah sahibine bagislasın, daha cok yavru alması umidiyle..

sahsi fikrime gelince, gorsel olarak guzel olsa da..

beyaz goz, tepesiz, siyah tırnaklı, tuyleri cok parlak, boyut ve gogus olarak genis bir araplari tercih ederim.(tepesiz olmalı)

İsminizi bilmiyorum özür dilerim.

Profilizden Ad Soyad;
Memleket;
Yetiştirdiğiniz Irk;
Telefon No gibi alanları doldururmusunuz.

samsundan taklacı araplar ama ne fayda millet şebebcı olmuş bunları besleyene enayi gözüle bakıolar...

Ekli dosyalar

• SSA52990.webp
    SSA52990.webp
    428.1 KB · Görüntüleme: 1,233
devamı

Ekli dosyalar

• SSA53002.webp
    SSA53002.webp
    495.1 KB · Görüntüleme: 1,205
devam

Ekli dosyalar

• SSA52984.webp
    SSA52984.webp
    616 KB · Görüntüleme: 1,219
zewk meselesi bende arapcıyım fotoları yakında yayınlıyacam

abi slamlar arapların haikataen güzel maaşaallah
şimdilerde bölesini bulamk güç eski kuşlar bunlar ne kerizi çok ii kuşlara bakıyosun modayla kuş beslenmez abi performansları nasıl altından gelen yavruların.. saygılar.

Benimde en cok hoşuma giden kuş Arap tır.Cok başkadır,duruşu baskadır,havada taklası baskadır,araplardan aldıgım o göz zevkini baska hiç bir kuşda bulamadım,bulamamda

kuşların çok güzel inş.çok yavru alırısn

BÖYLE TAKLACILARA CAN FEDA

Birkaç paylaşımda benden olsun (:
bunlarda benim araplarım:

url=http://imageshack.us]
21vq0.jpg
[/url]

gerçekten helal olsun çok güzel bakımlı hayvalar bende ararp hastasıyımdır nerdesin sen kardeşim bana cvp at mutlaka bekliyorum...

duz sıyah erkek muhtesem gorunuyor...gule gule ucur...

gerçekten güzellermiş keşke samsun civarındanda bulabilsemde ara verdigim kuşçuluga yeniden başlayabilsem

guvercin07' Alıntı:
Birkaç paylaşımda benden olsun (:
bunlarda benim araplarım:

url=http://imageshack.us]
21vq0.jpg
[/url]

SLM HÜSEYİN BEY SAYGILAR ARAPLARINIZ ÇOK GÜZEL HER NE KADAR İŞLERİNE GELEMEYEN LER BÖYLE DİYEMİYORLAR SİZİN ARAPLARA HATIRLARSANIZ SAYGILAR TŞK

USTA KUŞÇU' Alıntı:
SLM HÜSEYİN BEY SAYGILAR ARAPLARINIZ ÇOK GÜZEL HER NE KADAR İŞLERİNE GELEMEYEN LER BÖYLE DİYEMİYORLAR SİZİN ARAPLARA HATIRLARSANIZ SAYGILAR TŞK

beğeniniz için teşekkürler.. evet daha önce benim araplar için yapılmış olumlu olumsuz birçok yorum hatırlıyorum,beğenende sağ olsun beğenmeyende.. ben hep diyorum : bendekiler bunlar, varsa daha iyisi elinde olan koysun bi şekilde resimlerini görelim değerlendirelim bunlardan iyisi ise hakkını verelim takdir edelim.. yoksa ağzı olan konuşur kimseye de konuşma diyecek değiliz elbet (:
esenlikler...

Geri