Arap :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kol-paçino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gürkan ÖZEL
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
2 Hafta önce kuş hediye ettiler bugün uçurdum takla atarken gördüm, sizlere de resmini göstereyim dedim iş yapar mı bu? Ve bunun bi markası var mı diye sorayım dedim

Ekli dosyalar

• Hks1268.webp
    Hks1268.webp
    190.9 KB · Görüntüleme: 1,673
  • Hks1265.webp
    Hks1265.webp
    197.4 KB · Görüntüleme: 1,686
  • Hks1258.webp
    Hks1258.webp
    210.9 KB · Görüntüleme: 1,704
Maşallah duruşu felan şekil.

Yapmaz mı abi ne diyorsun..Rengi gözü gagası duruşu belli ediyor.Sanki biraz yatırılmış bir kaç hafta sonra daha iyi olur vücudunu salmış biraz sanki..

yatık kuşa benziyor..biraz kilolu gördüm.. ucurup kusu açarsan gercek oyununu sana gösterir..ama kostüm ve göze hitap konusunda gayet hoş bir kuş..

Görüntüsü seviliyor , güzel oynayıp oynamayacağını anlmanın tek yolu uçurmak , bol ve düzenli uçurun , umarım güzel de oynar .. selamlarŞEREF

kuveyte çok benziyor .bu kuş zaten oyun kuşu güzel oyun çıkarırlar inşallah.

üstatlar yukarıda resmini paylaştığım arabı tavsiyeniz üzerine uçurmaya çalışıyorum günde sabah öğlen akşam 3 kez yarımşar saat dışarda tutuyorum, yerde beslemenin dezavantajı galiba kuş çatıya çıkıyor inince tekrar kovalıyorum tekrar çatıya çıkıyor :( var mı bir tavsiyeniz yoksa böyle mi besleyecem bu kuşu :( evde çatı olmasa teras olsa süper olacak da ::( bizim çatıya arada bir bende çıkıorum çatıdan da kovalıyorum bu sefer komşunun çatıya kaçıyor uyuntu :(

biraz uçmaya başlayınca kanat şekil almaya başladı zannedersem, bu şekilde yapınca takla atmaya da başlar mı şu an tık yok gibi birşey :(

Ekli dosyalar

• Hks1316.webp
    Hks1316.webp
    371.5 KB · Görüntüleme: 1,447
  • Hks1314.webp
    Hks1314.webp
    263.3 KB · Görüntüleme: 1,466
  • Hks1312.webp
    Hks1312.webp
    323.6 KB · Görüntüleme: 1,447
kanat şekil almaya başladı derken ne demek istedin anlamadım umarım kanatlarını kurutmuştur.
neyse yerde beslemen bence çatıda beslamanden iyidir. kuşlar için toprak olmazsa olmazlardan biridir bence
çatıya konmasını istemiyorsan kuşunu birgün boyunca aç susuz beklet bu arada kuşunun yerde yayılması lazım ertesi gün çıkar yere konan çabuk inen kuşların varsa onlarla ürkütmeden uçur inmesi için sürekli pırıltı ver yere indiğinde az biraz yem ver daha sonra kısa kısa kaldır ama sakın yerden ürkütme birkaç gün konar daha sonra kesin bırakır şimdiden kolay gelsin .

miskin arabım takla atmaya başladı üstatlar :D 10-15 kere daire çiziyor ve dairenin hep aynı yerinde duraksayıp 4-5 takla atıyor sonra daire çizmeye devam ediyor :D acemiyim fışkırma fişekleme taban taklası neyin bilmiyorum daha, gözlemlerimi aktarayım dedim :D

Düzenli olarak uçurmaya devam edin , kuşunuz oyun sökmeye başlamış, anladığım kadarı ile kuşunuz havai oyunda yakında daha düzenli ve daha güzel oynayacak inşallah .. Kuşunuzu uçmadığı zamanlarda kümese alın dışarıda salık tutmayın .. Sağlıkla kalın .. selamlar ŞEREF

Gayet güzel duruşu var , belli ki iyi bir kuşa benziyor. Hayırlısıyla beslemen dileğiyle...

teşekkürler üstatlar

daha çok şey öğreneceksin ve daha önce heyecanla yapmasını beklediğin şeylere alışacaksın bu sefer neden böyle yağtı neden taban vurmadı neden kanat elledi niye bağlaması yok nedekısa gidiyo niye boş iniyo :) bu cümleleri söylemeye başladığında keşke çok şey öğrenmeseydim diyeceksin . kanat kurutması ne demek siye sormuşsun söyle ki kuşların kanatları yeni çıktığında içleri kanlı olur kanat tam uzadığı zaman bu kan kaybolur ve kanat kurur hafifler yani kulşlanılmaya hazırdır .eğer kurutmadan uçarsa kanadını yaralıyabilir kanatır . evet kuşun oyuna girmeye başlamış düzenli olarak uçur ama aç uçur kesinlikle de yerine inmek istediğinde ürkütme kolay gelsin :)

kol-paçino' Alıntı:
üstatlar yukarıda resmini paylaştığım arabı tavsiyeniz üzerine uçurmaya çalışıyorum günde sabah öğlen akşam 3 kez yarımşar saat dışarda tutuyorum, yerde beslemenin dezavantajı galiba kuş çatıya çıkıyor inince tekrar kovalıyorum tekrar çatıya çıkıyor :( var mı bir tavsiyeniz yoksa böyle mi besleyecem bu kuşu :( evde çatı olmasa teras olsa süper olacak da ::( bizim çatıya arada bir bende çıkıorum çatıdan da kovalıyorum bu sefer komşunun çatıya kaçıyor uyuntu :(

biraz uçmaya başlayınca kanat şekil almaya başladı zannedersem, bu şekilde yapınca takla atmaya da başlar mı şu an tık yok gibi birşey :(

ßu arapLar recep abinin araplarındandır.Recep abiyede Ali abiden geçmiş arapların kırmısıdır.OyunLarı garantidir.Çünkü aynı damardan bndede var.

üstat dişisi var mı sende ya da bulabilir misin bana :( yardımını bekliyorum, kaç kişiye sordum bi türlü bulamadım :(

bu kuş nasıl?

arkadaşlar bu kuşun kalitesi hakkında fikriniz var mı? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

kol-paçino' Alıntı:
üstat dişisi var mı sende ya da bulabilir misin bana :( yardımını bekliyorum, kaç kişiye sordum bi türlü bulamadım :(

VaLLa abi bndede boşta yok şuan ama bulurz.sorun olmaz yani olmadı bn veririm :)

Re: bu kuş nasıl?

siverekli hoca' Alıntı:
arkadaşlar bu kuşun kalitesi hakkında fikriniz var mı? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dogrusunu söylemek gerekirse kuşlar mükemmel degiller. ama bndekiler 2 saat uçum garantisi 15-20 sfer seferde 30-35 metre çekiyolar.He bu abimizinkilerde yapar aynısı ama hepinizde takdir edersiniz ki Oyun kuşunda kuştan çok seyislik önemLidir.

Saygılarımla........ ( Reis )

Geri