Arkadaşlar Bi Yardım Edermisiniz ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 708
A

Anonymous

Misafir
Benim bi kuşum var dün baktığımda pek bişeyi yoktu sadece biraz halsiz gibiydi demin yuvaya çıktığımda bi baktım kuş ayaklarını hareket ettiremiyo yürüyemiyo öldü sandım ama ölmemişti acaba kuş ölürmü iyileştirmek için neler yapabilirim yardım edermisiniz ??

sorununu tam anlatamadığından olabilir dimi !

kuş neden halsiz mi ishal mi dışardamı kaldı yoksa yumurtlayacaktı ondanmı oldu

1 : halsiz : vitamin vermelisin
2 : ishalse : ishal giderici suyla verilen ilaç var onu verebilisin ( ben normal prinç veriyorum ishal kesiliyo )
3 : dışarda kaldıysa : vitamin ve mineral verebilirsin vitamin olarak ben dışarda kalan kuşlarıma evicap 100 mg veriyorum ( eczanede bulabilirsin )
4 : yumurtlayacakmıydı: yumurta felci geçiriyordur ilk yumurtlamada görülür genelde iyileşirmi ? onuda bilen bir üstadımız cevaplasın bennim o konuda pek bilgim yok

Saygılar

yumurta felci olan kuşlar elle ve bolbol vitamin ile beslenir zaten güvercin ya çok gençtir yada vitaminsizkaldıgı için yumurta felci olunur

benimde aynı oldu kardeş BEMİKS C vitamin hapı yuttur.ardından hemen suyuna (5 litrelik suya ) 4 adet ağrı kesici hap(Parol) olabilir. ama çok geç kalkmışsın umarım kurtarırsın. en az 4-5 gün devam et ilaçları vermeye

Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun ama malesef kuşum öldü geç felan kalmadım çünkü kuş bir günde birdenbire böyle oldu yapcak bişeyim yoktu ):

Geri