Asker oluyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar , böyle mutlu bir haberi sizlerle paylaşmak istedim .Bu ayın 21 yada 23 ünde askere gidiyorum :) ve bugün askerlik şubesine gidip , hangi ilde askerlik yapacağımı öğrendim. 1 ci komando tugay komutanlığı. KAYSERİ - Piyade olarak vatani görevimi en iyi ve içten şekilde yerine getiricem.

hayal_gemisi' Alıntı:
Merhabalar , böyle mutlu bir haberi sizlerle paylaşmak istedim .Bu ayın 21 yada 23 ünde askere gidiyorum :) ve bugün askerlik şubesine gidip , hangi ilde askerlik yapacağımı öğrendim. 1 ci komando tugay komutanlığı. KAYSERİ - Piyade olarak vatani görevimi en iyi ve içten şekilde yerine getiriceğime sizlere söz veriyorum .

hayırlısı olsun arkadaşım bende izmir narlıdere jandarma olucam baqalım nasipse

HAYIRLI OLSUN VATAN BORCUNU BITIRIP GELIRSIN

Devrem hayırlı olsun,Allah sağ salim bu onurlu görevini yapmanı nasip etsin.Sana devrem diyorum çünkü Allahın izniyel bende nisanda aske olucam işallah.Benim yerim şu an belli değil daha,nisan ayında sınavlara katıldıktan sonra,ya kısa dönem yada yedek subay olarak işallah vatanımıza bocumu ödeyeceğim.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER... :oley: :oley: :oley:

Amin . Çok teşekkür ederim herkese sağolun :)

Hayırlı tezkereler....

(ARAMASIN GÖZLERİN EMREM ŞİMDİ ASKER) KARDEŞİM İNŞALLAH SAĞ SAĞLİM GİDİP GELİCEN,HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN RABBİM.. GİTMEDEN SON KEZ GÖRÜŞELİM BİRŞEY İHTİYACIN VARSA ÇEKİNME TMM

ALLAHA EMANET OL..

Emre hayırlı Olsun kardeşim İnşallah hayırlısıyla gider hayırlısı ile gelırsın sen git sonra sıra bisede gelcek :d 89 / 3 ü m bende hadi hayırlısı ....

Allaha emanet ol kardeşim sağ salim git gel senin gibi zeki bir kardeşimizin vatanımızın bekçisi olarak görev almasından grur duyarım hayırlı tezkereler.Askerlik bir defa yapılıyor tadını çıkar :tamam:

Emre kardeş Allah hayırlı tezkereler versin. Bir Kayseri'li olarak şehrimize hoş gelirsin inşallah diyorum.

Hayırlı tezkereler.Sağ salim git gel inş....

saygılar...

hayırlısı kardeş şimdiden hayırlı teskereler iyi oyun kuşu görürsün orda

İnş sağolun . Herkese tek tek teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için :)

Kayseriden , istanbula gelirken elim boş gelmeyi düşünmüyorum :) güzel oyun kuşları getirmeyi düşünüyorum ...

Emrecim Sen Vatani Korucaksin ya Artik Coraplarimizi Cikarip Rahat Rahat Uyuruz Insallah, Saka Bir Yana, Hayirli Tezkereler, Güle Güle Git Güle Güle Gel Insallah.

evet serdar aynen öyle :) Vatani görevimi en iyi şekilde yapıcağımdan eminolun .. saygılar ..

ALLAH ın izniyle gider gelirsin işallah hayatında ki her zorluk askerlik kadar kolay olur.hayırlısıyla gider hayırlısıyla gelirsin işallah.

Ne mutlu sana ki gideceğin yer Peygamber ocağıdır. Asker dönüşü sabrındaki değişimi göreceksin. Hayırlı tezkereler dilerim.

inş abilerim :) kenan abi ve taner abi sağolun :)

Hayırlı tezkereler dilerim arkadaşım. Umarım tez zamanda bitirir hayırlısıyla gelirsin.

Başlamamış şafak için şimdiden hayirli teskereler :)

Bir ufak hatirlatma yapayim. Kesinlikle gittiginde botlari 1, 2 numara büyük iste, ayaklarina yazik olmasin. Aldiktan sonrada güzelce ez botlari. Tek ayagini giy, digerini ez. Ezdigini giy, ötekini ez. Büyük yararini görürsün. Birkaç gün içinde tam numara bot alanlarin filan çektigi eziyeti de görürsün :)

BENDE AĞUSTOSDA GİDİYORUM :):):):)

emrecım allah hayırlısıyla gıdıp gelmenı nasıp etsin allaha emanet ol

Uğur abim tavsiyen için çok sağol . denemekte fayda var bot işini :D

herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

slm kardeşim kayseride yapıcam demişinya bende bu arada kayseri/develi/gaziköyü ndenim.

enes kardeşim geldiğimde senin yanına ve orda tüm kuşçuları ziyaret etmek istiyorum . tabi sizin için bir sakıncası yoksa ..

Emre kardeşim , hayırlısı ile git gel, allah c.c. tez sevdiklerine kavuşturur inşanlah, ha bu arada bazı birliklerde güvercin oluyo, kümesi kuştan anlayan birine zimmet ediyolar :D

gökay abi süper bşy inşallah emreye nasip olur ordada kuş bakmak.. :) ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ABİLER biraz askerlıkle ilgili yaşadıklarınızdan önlem alabılekcelerimiz ile ilgili fikirleriniz varsa yazarmısınız seneyede inşallah bengidicem hem yeniginder arkadaşlara hemde seneye gidecek olanlara katkınız olursa cok sevinirm acemilik sıkıntı çekmeyelim

saygılarımla allaha emanet olun

AŞKINI DAĞLARA YAZAN
SEVGİSİNİ VATANINDAN ALAN
KENDİNİ ULUSUNA ADAYAN
ELİNİ SEMA KALDIRIP
RÜYASINDA FATİHLERİ GÖREN KİŞİDİR
ASKER...

selam değerli kardeşim...ecdadı bir çok zaferlere imza atmış bir toplumun ferdi olarak sen de bu ulvi görevini yerine getirmek için yola çıkıyorsun..ne mutluki sana böyle bir yükümlülüğü üstlenecek olgunlukta bir türk evladısın..
türk milleti üç şeye kına yakar:
1-kurbanlık koyuna(allaha kurban olsun diye)

2-evlenen genç kıza (gittiği aileye kurban olsun diye)

3-askere giden gence (vatanına kurban olsun diye)

işte milletimizin gözünde de askerlik bu denli önemlidir..

vatani görevinin her evresinde sağlık ve başarı temenni eder vatana ve ailene hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim..

Hadi hayırlısı diyelim ,yolunuz bahtınız açık olsun .hayırlısı ile gidin ve dönün .inşallah . başarılar . selamlar.ŞERE

Geri