Asker oluyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
kuş bakımını üstlenirsem benim için iyi olur hiç olmassa güvercin sevgimi burdada devam ettirmiş olurum :)

inş saygı değer abilerim çok sağolun :)

Emrecim hayırlı uğurlu olsun valla şu kriz ortamında bu siyasi oyunların çemberinde tam askere gidilecek zaman! Kendini hiç sıkma bu arada 1. Komando Tugay komutanlığında piyade nasıl olucan onu anlamadım ben? :) Kayseri komandoysan hava indrimedir bana paraşütle atlaya atlaya yapıcaksın gibi geliyor askerliği :) :)

orda piyade yazıyordu abi . yani osman abi dediğin gibi paraşütle atla yapıcam bütün gün :D

:=) yani kuşlara özentini askerde gerçekleştireceksin ucacaksın.

Benim bi arkadaşım yaptı ordan biliyorum orası hava indirme ama çok zevkli diyordu yani heyecanlıymış baya....hayırlı teskereler diyelim kardeşim hayırlısıyla gider gelirsin inşallah

~ Söz konusu vatan ise,gerisi teferruattir ~

Yolun ve bahtin acik olsun,dilerim mevlam vazifeni en iyi sekilde yapmayi nasip eder.Makamin äli sirrin yüce olsun insaallah kurbanim...

Ne Mutlu Türküm Diyene.....

Selamlar....

Aslında bu konu ayrı bir başlıkta açılabilir ama hazır askerlik konuşuluyorken hem kardeşimize moral olması hem de bizler için nostalji fırsatı olacağını düşünerek bir teklifim var.

Komik, ilginç askerlik anılarımızı yazalım... İlki benden olsun....

1999 da İzmir Narlıdere'de askerliğimi yaptım. Gittiğimizde hazirandı ve çok sıcaktı. Yanaşık düzen eğitimleri de baya bunaltmıştı. Karşılıklı duvarlara yaslanmış dolaplarla iyice daralan uzunca bir koridorda soyunup giyiniyorduk. Botlarımızı da dolabın üzerine koyuyorduk. Tabi askerliğin ilk günlerinde bir arkadaşın da dediği gibi birkaç numara büyük yepyeni botlarımızı günlük boyuyorduk. Bir akşam yine bunalmış bir halde dolabımın karşısında soyunuyordum ki gözlerim dolabımın üzerindeki eski püskü, yırtık pırtık botlara ilişti. Birden büyük bir öfkeyle biraz da küfürlü bir şekilde botlarımı kim aldıysa getirsin, böyle şerefsizlik olmaz, ....... gibi bağırmaya başladım. Sesimi duyan ve daha önceden üniversitede beraber olduğumuz bir arkadaşım yanıma gelerek neden böyle bağırdığımı sordu. Ona da yüksek sesle görmüyor musun, şerefsizin biri benim yeni botlarımı çalmış yerine de bu hışır botları bırakmış diye çıkıştım. Arkadaş şöyle bir durakladı, ayaklarıma bir baktı ve "botların ayağındaya olum" dedi. Tabi ben anında sus pus... :haha:

taner abi süpersin ya hehe :)

evet kenan abi kuş gibi uçucam belki taklada atarım havada yada kelebek gibi düze dönerim :D

eee hani nerde askerlik anıları ? Bir de derlerki erkeklerin askerlik anıları bitmez diye...

Değerli emre kardeşim Her türk gencinin şerefiyle yapmak istediği vatan borcu hayırlısı olsun SAYGILAR

inş :) teşekkür ederim mehmet abim çok sağolun :)

Asker Sonunda Bitirdi Geldi...

Hoşbuldum şeref abi ..

Hosgeldın emre kardesım
Ne cabuk gectı zaman daha dun gıbı dıcem sen dıceksınkı onu bıde bana sor :)

Neyse sag salım saglıklı dondun ya kardesım gecen zaman olsun.

Hoşbuldum Abim . Evet Ömer Abim, onu bide bana sor , çok zor geçti ama sonunda atlattım bitti :)

ALLAH HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN.

Hoşgeldın Emre Kardesım.Geçmiş olsun.

Hoşbuldum Doğan abi. Sağol :)

Emre kardeş sana 7 gün takmışım ama problem değil sonunda sen bitirdin kavuştun ailene hadi gözün aydın :)

sağol ..

Geri