Selamlar....
Aslında bu konu ayrı bir başlıkta açılabilir ama hazır askerlik konuşuluyorken hem kardeşimize moral olması hem de bizler için nostalji fırsatı olacağını düşünerek bir teklifim var.
Komik, ilginç askerlik anılarımızı yazalım... İlki benden olsun....
1999 da İzmir Narlıdere'de askerliğimi yaptım. Gittiğimizde hazirandı ve çok sıcaktı. Yanaşık düzen eğitimleri de baya bunaltmıştı. Karşılıklı duvarlara yaslanmış dolaplarla iyice daralan uzunca bir koridorda soyunup giyiniyorduk. Botlarımızı da dolabın üzerine koyuyorduk. Tabi askerliğin ilk günlerinde bir arkadaşın da dediği gibi birkaç numara büyük yepyeni botlarımızı günlük boyuyorduk. Bir akşam yine bunalmış bir halde dolabımın karşısında soyunuyordum ki gözlerim dolabımın üzerindeki eski püskü, yırtık pırtık botlara ilişti. Birden büyük bir öfkeyle biraz da küfürlü bir şekilde botlarımı kim aldıysa getirsin, böyle şerefsizlik olmaz, ....... gibi bağırmaya başladım. Sesimi duyan ve daha önceden üniversitede beraber olduğumuz bir arkadaşım yanıma gelerek neden böyle bağırdığımı sordu. Ona da yüksek sesle görmüyor musun, şerefsizin biri benim yeni botlarımı çalmış yerine de bu hışır botları bırakmış diye çıkıştım. Arkadaş şöyle bir durakladı, ayaklarıma bir baktı ve "botların ayağındaya olum" dedi. Tabi ben anında sus pus... :haha: