avare güvercin tutma!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the_fix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the_fix

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytac()
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar ben şuan güvercin beslemiyorum ama geçen gün karşı komşunun çatısına şebap cinsi güvercin indi. 1-2 saat orda bekledi. Ben evimizin terasına yem falan attım ama indiremedim. Böyle avare olmuş olan kuşları nasıl yakalayabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Güvercinsiz Zor.. anca nasıl olur ? hayvan muhakakk gecelerı bi yerde tunuyodur tunediği yeri görursen gece yakalamak için musait bi yerse gece tutabılırsın ama riskli bi yer ise değmez bi güvercin için..

cevabınız için teşekkür ederim. Bende şuan 20 kg kadar buğday mevcut terasa bi miktar buğday attım acaba avare güvercinler buraya iner mi?

aytaç kardeşim git bi çift güvercin al besle.20 kg buğdayını da boşuna yerlere dökmemiş olursun.düzgün bi çift güvercini 30 liraya alabilirsin ortalama olarak.

the_fix' Alıntı:
cevabınız için teşekkür ederim. Bende şuan 20 kg kadar buğday mevcut terasa bi miktar buğday attım acaba avare güvercinler buraya iner mi?
bilmedigin bir ugras için ne zamanını ne yemini heba etme önce okulunu düşünmen dahada güzel olur ama yok güvercin beslemek istiyorum diyorsan böyle onun bunun kuslarının pesine düşmekle bu iş olmaz al bir çift güvercin helalınden besle sahibi yok diyeceksin vardır bir sahibi bos ver kusculukta tamah iyi bir davranıs sekli degildir

amacını tasımadıgından konu kilitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri