AYDIN DOĞAN-İRFAN NERGİZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçuirfan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
barakuda' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH demekten başka söz bulamıyorum ,vallahide kuşlarına söylenecek söz bulamıyorum allah kazasız ,hastalıksız vede bol yavrulu sezon geçirmeni diler selamlarımı iletirim EDİRNE HAVSA... :slm: :slm: :slm: MURAT
SAĞOL MURAT KARDEŞİM HAVSA YA SELAMLAR ÇORLUDAN

hay maşallah yüce rabbim neler yaratıyo güle güle besle....

bunlar süs kuşu deil mi oyun kuluda besliyomusunuz?

_BaDyGaRd_' Alıntı:
hay maşallah yüce rabbim neler yaratıyo güle güle besle....

bunlar süs kuşu deil mi oyun kuluda besliyomusunuz?
sağol hüseyin kardeşim oyun damarları var ama kostüm olarak bakıyoruz uçurmuyoruz uğraşacak ne zaman ne imkan var anlayacağın...

ALLAH kolaylık versin işlerinde ilk önce iş önemli ku daha geri planlarda kalıyo...

Serhat-Bulgulu' Alıntı:
maşallah kşlarınız süper abi emeğinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız :heyo:
sağolasın serhat kardeşim teşekkürler inşallah herkes emeğinin karşılığını alır...

Kuşlar çok güzeller gerçekten , Allah nazardan saklasın . İrfan bey birsüredir gördüğüm sayılı kostüm kuşlarından diyebilirim . Maşallah diyelim umarım uzun ömürlü olurlar .. selamlar ŞEREF

şeref' Alıntı:
Kuşlar çok güzeller gerçekten , Allah nazardan saklasın . İrfan bey birsüredir gördüğüm sayılı kostüm kuşlarından diyebilirim . Maşallah diyelim umarım uzun ömürlü olurlar .. selamlar ŞEREF
sağol şeref kardeşim elimizden geldiğince birseyler yapmaya çalışıyoruz ama inanın daha nice çok güzel kuşu olan abilerimiz kardeşlerimiz var inşallah onlarda paylaşırlar güzellikleri herkes daha iyisini yapmaya çalışır
çorluya gelirseniz müsait olursak bekleriz dostum

maşallah güzel kuşlarınız var güle güle besleyin

slm irfan kardeşim salim güler ben,çerkezköyden sana msn adresimi bırakıyorum eklersen görüşelim([email protected])

gülegülehayrınıgör maşalah cokgüzelkuşlarınvar tokatlosman izmirde besliyom

şimdiye kadar gördüğüm en güzel kuşlar arasında yer alacaklar hafızamda,saygılarımı sunarım size paylaşım içinde ayrıca teşekkürler,devamını bekliyorum merakla...

kuşlar oldukca guzel emeğine sağlık

Hakkaten maşallah cok guzel kuşlarınız, bu işi bilerek yaopıyorsunuz tebrikler. :evet:

Açıkcası daha iyisini görmemiştim sizin gibi bu işin pirleri ile aynı ortamda bulunmak gurur verici
Maşallah demeden geçmeyelim :)

kuşçuirfan' Alıntı:
BARUDİ MİSKİ ÇİFT ...
KÜMESİMİZDE TESADÜF ESERİ ÇIKAN KUŞLAR KANADINDA SARILIK OLAN MİRO ERKEK HUMEY MERMERİ KIRMASI DİŞİDEN ÇIKAN KAHVERENGİ DİŞİNİN TEKRAR MİRO YA VURULMASIYLA ÇIKMIŞTIR RENK % 80 OTURDU BİRAZ DAHA ZAMANIMIZ VAR ÇIKAN ARA KUŞLAR VAR UÇURDUĞUMUZ TATMİN EDİCİ OYUNLARI VAR...
TESADUF OLMUŞ AMA BANA GÖRE ON NUMARA KUŞ DUŞMÜŞ TUY SAYILARINCA ÖMÜRLERİ OLUR İNŞALLAH ,KUŞ DÜŞMÜŞ İŞTE SÖYLENECEK SÖZ YOK .BUTUN TESADUFLER BÖYLE OLSUN .ADAM GIBI ADAMIN ELINE DÜŞMÜŞ,SAĞLICAKLA KAL

s.a kardesim allah nazardan saklasın kuşların cok güzel insanın yanına yuvana gelesi geliyor :utangac: allah tüyleri kadar uzun ömür versin

Geri