Ayhan KARATAŞ BURSA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ruko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
bitiyo abi bitiyo şafak :144 mehtap : 16 gün sonra bursadayım allah izin verirse o zaman ziyaret ederim seni :D

serkan boncuk' Alıntı:
bitiyo abi bitiyo şafak :144 mehtap : 16 gün sonra bursadayım allah izin verirse o zaman ziyaret ederim seni :D

hadi baklaım inş. beklıyorum

bufalo' Alıntı:
AYHAN KARATAŞ bizat kendisi ile tanıştım kuşalrınıda gördüm gerçekten bu işe gönül vermiş özünde sözünde bir arkadaşım kelebek konusunda da çok bilgise güvendiğim ve çok şeyler öğrenebileceğim hani ustam diyebileceğim bir arkadaşım allah kuşlarına can pekliği versin 1000 kere maşalala allaha nazardan korursun

cok ama cok tşkler cem arkadasım allahım sana daha iyilerini herzman nasip etsın saygılar Ayhan

gerçekten mükembel kuşlar kardeşim MAŞALLAH tebrikler bu iyi bir yetiştirici olduğunun kanıtıdır tüğleri kadar hayrını gör kuşlarının. kardeşim bi sorum olcak bursada bu tür kelebeklerin kanat teleklerini eritiyolarmış aslı varmıdır ? teşekkürler şimdiden

postacı emre' Alıntı:
gerçekten mükembel kuşlar kardeşim MAŞALLAH tebrikler bu iyi bir yetiştirici olduğunun kanıtıdır tüğleri kadar hayrını gör kuşlarının. kardeşim bi sorum olcak bursada bu tür kelebeklerin kanat teleklerini eritiyolarmış aslı varmıdır ? teşekkürler şimdiden

tşkler allah razı olsun saol

zirvede' Alıntı:
mahaşallah abi güzel kuşlar

eyvalla saol guzel kardeşim

maşallah kuşlar güzel yerin ayrı bi güzel :tamam:

ayhan maaşallah kuşlar güzel duruyo ama şu fotoğraflarını daha aydınlık biyerde çekersen gerçekten güzel olucak karanlık renklerini tam seçemiyoruz allah can pekiği versin..

Bangocu_Erkan' Alıntı:
maşallah kuşlar güzel yerin ayrı bi güzel :tamam:

cok tşkler iyi dıleklerin için

sametgarip' Alıntı:
ayhan maaşallah kuşlar güzel duruyo ama şu fotoğraflarını daha aydınlık biyerde çekersen gerçekten güzel olucak karanlık renklerini tam seçemiyoruz allah can pekiği versin..

sametim cok tşkler saol bıdaha senın dedıgın gibi yaparım

arkadaşlar resımdeki PAŞALI isimli dişi SATILMIŞTİR alan arkadasıma allahım can peklıgı versın tuyu kadar yavru almayı allah nasip etsın SaygıLar Klebekci Ayhan

ayhans.jpg

s.a ayhan
30-12-2009 akşamı kendisini ziyarete gittik. Kuşlarını bizzat canlı gördüm. Allah hepsine can pekliği versin. Gerçekten bu işe gönül vermiş kuşa gerektiği değeri veren ve karşılığını gören biri olarak kendisini burdan tebrik ediyorum. Bizi ağırladığından evinin kapılarını bizlere açtığı için de ayrıca teşekkür ediyorum.Allah herkese (kırmızı baska bakmak isteyenlere) böyle güvercin bakmayı nasip etsin.

blueye' Alıntı:
s.a ayhan
30-12-2009 akşamı kendisini ziyarete gittik. Kuşlarını bizzat canlı gördüm. Allah hepsine can pekliği versin. Gerçekten bu işe gönül vermiş kuşa gerektiği değeri veren ve karşılığını gören biri olarak kendisini burdan tebrik ediyorum. Bizi ağırladığından evinin kapılarını bizlere açtığı için de ayrıca teşekkür ediyorum.Allah herkese (kırmızı baska bakmak isteyenlere) böyle güvercin bakmayı nasip etsin.

eyvallah saol tşkler bunu saymıyorum gene beklerım

YavruLarın MaşaLLağı Var KesmeLeri ßenim ßaskaLar Kdar oLmasada İyi :)
ßu KuşLarLa Çok Uğraşıyon Emek Veriyosun İnşaLLah İstediğn Gibi Daha İyi YavruLar Üretirsin ßunLardan İyisi Varsa Tabi...

Elinde tutmuş olduğun kuş kuş olcak Allah can pekliği versin, yarışmalarda senide aramızda görmek isteriz.

metinyigit' Alıntı:
Elinde tutmuş olduğun kuş kuş olcak Allah can pekliği versin, yarışmalarda senide aramızda görmek isteriz.

tşkler sen cok katılıyorsun sanırım yarişmalara bana mekan adres verırınsen senle tanışmak ısterım cok iyi bır ystasınya :heyo:

mertcanbrs' Alıntı:
metinyigit' Alıntı:

tşkler sen cok katılıyorsun sanırım yarişmalara bana mekan adres verırınsen senle tanışmak ısterım cok iyi bır ustasınya :heyo:

sarı baskayı cok iyi bılıyorsun ya o zman kırmızıda cok iyi bılırsın ogret bakalaım bana bişi cahıl kalmayalar

Yorumdan Dolayı butun kuscu arkadaşlarım ozur dilerım 1 hariç :sinirli:

..

Geri