Balıkesir/Burhaniye paçalı döneklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekço
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
selam kuşlarından bir çift almak isterim satarmısın fiat ne acaba?

Merhaba iyi bir damızlık elde etmek için verdiniz emeğe teşekkürler.Kuşlarınız maşallah sağlıklı ve kostümleride çok güzel.Emeğinizin karşılını aldınızı söylemişsiniz bu dahada güzel bir şey olsa gerek.Sağlıklı bol yavrulu bir sezon dileğiyle.

Değerli arkadaşım fırat bey,kuş satmıyorum.Zaten resimdeki kuşlardan 15 tanesini hastalıktan dolayı öldü.Hastalığın ilacını bulduk ama biraz gec kaldık.İstediğim gibi kalan kuşları eşlemek baya zaman alacak,Bir şeyleri cok istersem hep ters gidiyor.Eşlediğm kuslardan yavruları coğaltıp , söz verdiğim arkadaşlara göndermekti.Fakat olmadıSAYGILAR

sLmm mehmet abi nasılsın görüşmeyeli.geçmiş olsn kuşlarına.abi verdigin emegin karşılıgını alırsın inş. bi daha. nazar degiyo galiba kuşlarına maşallah çok güzller.

..............:UşAkTaN___sSeRDaRr___aRSLaN:..............

maşallah kuşlarınız çok güzeller galiba birazı ölmüs ama yeteri kadar deger verilir ve ii baklırsa tekrar cogalır ve aynı kuşlara kavuşursunuz inşallah bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar...........

Değerli arkadaşlar düşünceleriniz ve yorumlarınız icin teşekür ederim. İnşallah yaz sezonunda istediğim gibi yapar ve söz verdiğim arkadaşlara yalancı çıkmam.SAYGILAR

mehmet abı oncelıkle emegıne saglık gercekten cok guzel kuslar bu hayvanlara buralarda yanı USAKTA tel kuyruk dıyolar ben bu kuslardan bır donem beslemıstım ve aynı sızın tarıf ettıgınız gıbı donuslerı vardı.usaktan serdar arslan arkadasımda ıyı bılır kusların donusunu .fakat ben dolapcı ırkına daha fazla sahıp cıkmaya calısıyorum .sozu suraya getırecegım gercekten harfıen soyledıklerınız dogru dur tek tek atıyolar saglam kuslardır ve sadıktırlar herkeze bu ırktan tavsıye ederım .abı tanıstıgıma cok sevındım a.e.o.usaga yolunuz duserse beklerım .ARS. :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

Değerli arkadaşım Hasan bey yolum düşerse sizlerle tanışmak isterim. Arkadaşımın kızı uşakta ünüversitede okuyor.Arkadaşım kızını görmeye giderse onun vasıtasıyla bende gelir, sizlerle görüşmüş oluruz.SAYGILAR

kardeş ben kolay kolay paçalı dönek beğenmem ama gerçekten senin kuşlar süper maşallah
uşakta ***utkay***

abı ne zaman ıstersen buyur gel beklerım mısafırım olursun burada kı arkadaslarlada tanıstırırrım senı ben elektronık ısıyle ugrasıyorum usakta acemılıgımı balık esırde yaptım sızın kuslarınızı ıyı bılırım ne zaman ıstersen buyur gel abı cep 0536 810 3333 hangı saat olursa olsun araya bılırsın abı

utkay kardesım bende usaklıyım dolapcı beslıyosun sanırım tanısmak nasıp olmadı sen yenısın anlasılan formda tanısmak ıstersen benım evım kucuk carsıda.bakur bınasının yanındada dukkanım var .kuslarımın 15 tanesını sattım satmadan once gelseydın .bır gorseydın oyunlarını kala kala 10 tane kaldı.neyse gorusuruz ıssallah gorusursek uzun uzun konusuruz selam lar herkeze

abi ben balıkasir yoncada kuşculuk yapıyorum beyaz karaboyun hastasıyım kuşların on numara nazar değmesin allaha emanet ol o kusların soyu tükenmesin hüseyin biroğlu

Değerli arkadaşım Hüseyin Bey karaboyunları yeni eşledim.Çoğaltığımda 1 çift gönderebilirim.SAYGILAR

Değerli arkadaşım Ersin Bey iyi akşamlar av sezonu acıdığı icin bilgisayarla aramız acık,birde msn acılmıyor bugün baktım.arkadaşlara söyledim cd yle yeniden yükleme yapılması gerektiğini söylediler.Kusura bakma arkadaşım.SAYGILAR

BENCE ONLAR DÖNEK DEĞİL EDREMİT SAYASI.AMA ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN GÜZEL KUŞLAR.OYUNLUDURLAR.AYNI DÖNEK GİBİ AMA DÖNEK DEĞİLLER.

Değerli Kubilay kardeşim teşekür ederim.SAYGILAR

BEN SUSURLUKTAN HÜSEYİN TURAN.. DÖNEK BABASIYIM,DÖNEK SEYRETMEK İSTEYEN BENİ ARASIN. 05378833074 BU NUMARADAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ..

s.a utkay kardeş diye hitapettigin insansenin baban yaşında nasıl ögrencisinsen okumuyomusun yaşınıayıp deyilmi biraz daha dikkatli ol daha hayatın başındasın kazanır kaybetmessin sana bi abi arkadaş tavsiyesi ayrıca mehmet abi kuşların allaha emanet tüyleri kadar çok yavruları ve ömürleri olur inşallah bendede denizli dolapcısı var her kuşun kendine göre dönüş özelligi var dolapcılar bile kimi sag kimi sol tarafa kimi ise burun üstü dönüyor balıkesirden herkeze saygılar.

kardesım kusların gercekten cok harıka allah bagıslasın

Büyük Abilerim Pardon Ama Siz Nasıl Ogrencisiniz Be Sizi Okutan Hocadamıdır Suc Yoksa Sizdemi Bilmem Ama İnsanlıgı Ogrenin Siz İlk Once .!

tepeli kaplama orit istersen sana yardımcı olurum donek uçurmak için bire bir ygoslavyadan g etirdim

Kümesinizi çok sevdim ve beslediğiniz yeri çok sevdim. Dönekten anlamam ama kuşlarda çok güzeller.

kardeş tepeli donek dersen bana gore kırma benım gozumde beş para etmez ama tepeli orit dersen tamam sana yardımcı olurum telim 05384510007

Geri