BALKON Kümesim ve Kelebeklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scutaro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
[email protected]' Alıntı:
SEVGİ VE AŞK GÖRÜYORUM ..MŞLH..

GÖNLÜNCE OLSUN DİLİYORUM ..
Teşekkür ederim hocam.

maşallah kuşların çok güzel ve bakımlı allah boy boy yavrulur nasip etsin.bakırköy havası yaramış..

falconblack' Alıntı:
maşallah kuşların çok güzel ve bakımlı allah boy boy yavrulur nasip etsin.bakırköy havası yaramış..
Teşekkürler hocam.

Kara ile beyaz kelebeklerı cok guzel bende kelebek beslıyorum kara baş cıkarmaya calısıyosun galıba ıns cıkartırsın allah nazarlardan saklasın bol yavrular :)

Burak12345' Alıntı:
Kara ile beyaz kelebeklerı cok guzel bende kelebek beslıyorum kara baş cıkarmaya calısıyosun galıba ıns cıkartırsın allah nazarlardan saklasın bol yavrular :)
Teşekkürler, Posta çift de yumurtladı 2 hafta sonra onların da yavruları çıkar. Beyaz kelebeklerden ikisi kayboldu, aynı kan karabaşlardan gelme iyi uçan kuşlardı, bir ara yan bina yıkıldı bir tanesine engel olamadım iş makinelerinden korktu sanırım. Karabaş yavru çıkartmaya çalışmıyorum, benim için kostüm önemli değil.

uzuldum kacırdıgına olur boyler kusculuk hayatında bende dun mavı baş kacırdım esenlerı aradım taradım hayvan kımsede cıkmadı eşide kırmızı baştı baska eş bulcaz artık :D

Burak12345' Alıntı:
uzuldum kacırdıgına olur boyler kusculuk hayatında bende dun mavı baş kacırdım esenlerı aradım taradım hayvan kımsede cıkmadı eşide kırmızı baştı baska eş bulcaz artık :D
6-8 ay öncesi olan şeydi önemsemiyorum zaten, normalde alışan kuş kaçmaz bendekiler yavrudan büyüttüğüm 1 yaşını geçmiş eşli kuşlardı, belki sağlık sorunu vardı veya yırtıcı bir kuş falan saldırmıştır anlam veremedim. Bundan sonra artık kümese yabancı kuş sokmuyorum, şu anda hepsi sağlıklı ve yuvalarına dönebilen akıllı kuşlar.

Aralık 2014'deki son halleri.
postalarim-t23053.html

postalarında guzel ama ben kelebek besledım besleyelı kelebekler damar olmaz ıster kanat alsın ıster almasın ufak bır alttan pırıltı gorsun anında ınen kuslar ben boyle dusunuuyorum ama gıden gıtmıstir

Maşallah. Rabbim hastalık göstermesin kuşlarına.

Soğuk havalar geçti, rüzgarsız güzel bir hava olursa uçururum artık.

bysmoke' Alıntı:
Maşallah. Rabbim hastalık göstermesin kuşlarına.
Teşekkürler Mehmet hocam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
YOU TUBE AYARLARI * BU VİDEO GİZLİDİR * KONUMUNDA AÇILMIYOR..bilgine

Geri