balkonda beslenecek güvercin türü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan higuanlale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

higuanlale

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fatih emre güneş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
merhaba arkadaşalar balkonda beslenecek ve fazla uçmaya ihtiyacı olmayan balkona inebilen güvercin türü nedir?

teşekkür edrim şimdiden.Saygılar

selamlar...

balkonda beslenecek kuşlar bango-bursa-baska-tip bu kuşlardır daha fazla var ama en yaygın beslenen kuşlar bunlardır
!!DİKKAT!! Takla kuşları balkona inemez sakın bir satıcıya aldanıp almayın!!!!(mardin vb. gibi)

her kuşun uçmaya ihtiyacı vardır sen onu uçurmaya uçurmaya yeteneklerini kaybetedeklerdir

bununda bir anlamı yoktur!

kuş besleyeceksen bol bol uçuracaksın
eger ben balkonda tavuk gibi bakacam diğiyorsan
ya tavuk al yada bıldırcın

eger ben en az haftada 2 gün uçuracam diğiyorsan

görsel olarak bursa oynar kuşu cok eylenceli bir kuştur bende balkonda besliyorum bursa ve mülakat bakıyorum
(Tabi bu benim görüşüm başkası için farkılıdır)

bu konu hakkında cok konu var sitede arama motoruda var oralardanda ararsın eğer sorularına cevap bulamazdan konu açtığında bilgimin son damlasına kadar yardımcı olurum.

SAYGILARIMLA...

saolun bursa kuşlarının fiyatları ne kadardır?

iyi oynar 30 tlden başlar.

baska bonjili çorum gibi düz uçan kuşlar alabilirsin çorum arada bir taklada atar güzel olur.bursa ırkına gelince bursa çok yüksek uçar yani kuş uçarken sen balkondayken göremessin bu da sana fazla keyif vermez bide kuş çok yükseldiği için kümesini fln göremez belki yani kaçma ihtimalide var

Bence Baska Bango Türü Hem Köstüm Hemde Serbest Bıraktıgında Güzelde Uçarlar Balkonun Önünde Acıklık Alan Yoksa Hic Uçurmaya Heves Etme Görsel Acıdan Hosuna Giden Kuş Besle Derim Serbest Bıraktıgında Onlar Zaten Ucar

saolun çorum yalnız taklacıya girmiyor mu inmesi filan sorun olmaz mı bide posta beslesem olur mu?Fiyat konusunda posta nasıldır?

SAYGILAR

58che58' Alıntı:
baska bonjili çorum gibi düz uçan kuşlar alabilirsin çorum arada bir taklada atar güzel olur.bursa ırkına gelince bursa çok yüksek uçar yani kuş uçarken sen balkondayken göremessin bu da sana fazla keyif vermez bide kuş çok yükseldiği için kümesini fln göremez belki yani kaçma ihtimalide var

bursa kuşu alışınca bir daha kolay kolay kaçmaz kaybolmaz ve biliyorsundur ki cok zeki kuşlardır.
balkonun önü açıksa ve balkon yüksekse rahatlıkla izlersin 2 sene oldu bursa besleyeli görüş açımdan uzaklaştıgını görmedin ancak tam çatının oradan geçerken göremiyorum okadar zaten balkonumun onü 200-600mtre açık benim kuşu görmemde bir sorun yaşamadım hıç

Bursa kuşunu tak diye bulamazsın 2-3 gün arayacaksın sana yavru almanı tavsiye ederim büyügünü alıştırmak zor oluyor

diğer bango-baska gibi kuşlarıda deneyebilirsin

eğer balkonun Fotograflarını koyarsan hangi kuş gider sana söylerim

58che58' Alıntı:

bursa kuşu alışınca bir daha kolay kolay kaçmaz kaybolmaz ve biliyorsundur ki cok zeki kuşlardır.
balkonun önü açıksa ve balkon yüksekse rahatlıkla izlersin 2 sene oldu bursa besleyeli görüş açımdan uzaklaştıgını görmedin ancak tam çatının oradan geçerken göremiyorum okadar zaten balkonumun onü 200-600mtre açık benim kuşu görmemde bir sorun yaşamadım hıç

Bursa kuşunu tak diye bulamazsın 2-3 gün arayacaksın sana yavru almanı tavsiye ederim büyügünü alıştırmak zor oluyor

diğer bango-baska gibi kuşlarıda deneyebilirsin

eğer balkonun Fotograflarını koyarsan hangi kuş gider sana daha iyi söylerim

Postada Besleyebilirsin hatta daha iyi olur posta salındıgı zaman gezerde kendı kendınede uçar bi kerede yerını sevdımı bıda kacmaz cok ucuz fiyatlara cok guzel postalar bulabılırsın

miski,mardin,sabuni,mermeri de beslenir. Ama oyunlu olmasın. Oyunsuz miski mardin vs var. Bulabilirsen al. Hem göz zevkine hitap eder.

pckolik' Alıntı:
miski,mardin,sabuni,mermeri de beslenir. Ama oyunlu olmasın. Oyunsuz miski mardin vs var. Bulabilirsen al. Hem göz zevkine hitap eder.

Bence kuşa işkence olur birde indirmesi zor %95 inmiyor

takla atmayan mardindende ne zevk alacan bilemiyorum o ne kadar uçar ki!

çok saolun balkon fotosunu koyamıyorum çünkü aldığımız ev merkezde bende ilçedeyim gidemediğm den dolatı koyamayacağım balkonun hizasında başka aparmanın çatısı var en üst kattayız.Karşı apartman biraz balkona yakın.Karar verdiğim tür posta olcak.

TEkrar saolun

Saygılar

arkadaşlar adana ırkı balkonda beslenebilir mi?Ayrıca başka balkonda beslenen inmesi kolay olan kuş var mı?

arkadaşlar adana ırkı balkonda beslenebilir mi?Ayrıca başka balkonda beslenen inmesi kolay olan kuş var mı?

bangonun ortalama fiyatı ne kadardır

yuşa' Alıntı:
higuanlale' Alıntı:
bangonun ortalama fiyatı ne kadardır

10TL-20Tl 20 TL den fazla verme okadar etmez 20 TLDE EN İYİLERİ

arkadaşım milleti niye yanlış yönlendiriyosun.lafa bak bango 10 tl 20 tlmiş.git bakıyım alabilionmu 100 tl ye takımını.daha gecen gün gözümün önünde kara kanat bi takım bangoyu 300 tl ye sattılar

arkadaşlar lütfen bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın.daha sonra bu yazını okuyan arkadaş gidip gerceklerle karşılaştığı anda seni saygıyla anacakdır.

saygılar...

ben denizli bangosundan söz ediyorum yanı baska kuşu

yine benim dediğime geldin kardeşim eğer söylediğin baska bile olsa jilet kesme alt üst kapalı sarı baskalar ,kırmızılar,kara baskalar 150 tl ye kadar fiyatı çıkabiliyor.

5 SAAT UÇAN BASKA KUŞUNU 15 TL ALIYORUM BU 150 TL YE SATILAN KUŞUN NE FARKLI ÖZELLİĞİ VAR DA 150 TL

bi kere baska kuşu 5 saat uçmaz kardeşim bide her kuşta olduğu gibi baska ırkındada aranılan özellikler vardır mesela renginin kapalı olması alt ve üst olarak kesmesinin çok düz bi şekilde olması lazım istersen bu sorularını git nizam abiye sor o daha iyi bilir.

tamam bu konuda haklısın ama yeni besleyecek kişi bu özelliklere dikkat bile etmez ayrıca benim buradaki abilerimizde 4-5 saat uçan baskaları var uçmaz diye bişi yok postalarla uçurunca bayaa uçuyorlar gözlerim ile gördüm saat 3 gibi uçuruyor saat 7-8 kadar uçuyorlar

görmediğim için bişey diyemicem kardeşim

TAMAM TEŞEKKÜRLER

ben teşekkür ederim

canım bende balkonda besliyorum her türlü kuşu ucurdum mardin kelebek baska bango dönek ama benim balkonum her yeri görüyor birde ben kuşları görebiliyorum sadece arka tarafa gittilermi göremiyorum hatta kacakta yakalya biliyorum gecen sene arap ayna kuyruk yakalamıştım ssatlik ben mardini sevmiyorum saatlerce beklemek hoşuma gitmiyor onun için bango baska tavsiye ederim ğere vaktin varsa mardin besle mardine vaktim yok hele kışın zor oluyor bir yere gidicen gelmek bilmiyor dışardada bırakamıyorsun geldimi her yeri pisletiyor kuş yerini sevdimi herşey beslenebilir saygılar

yuşa' Alıntı:
ben denizli bangosundan söz ediyorum yanı baska kuşu
dostum ben bu forumda aylardır geziniyorum ilk defa senin kadar bilgisi olmayan halde saçmalayan adam gördüm :).söylediklerinin tamamı yanlış.

Bango,baska ve çeşitli süs kuşlarından alabilirsin....

arkadasım konu tam benlık oldu.sızden mahruzatım yasım 28 daha once guvercını sadece cocuklugumda besledım anlamadan bılmeden sımdı tekrardan baslamak ıcın kumesımı yaptım salmalıklı guzel bısey oldu.fakat evımın ustu komple catı sadece koseden 5.e 5 metre bı acıklık var yan duvarları felan orulu pencereler acık cerceve takılı degıl 7 adet kus hedıye ettıler.bunların ıcınde 1 adet yavru erkek arap mardin banko macur ve selanık tıp kus var 2 de 10 gun oldu kanatlarını actım yavru ve dısısı olan kusum alıstı dıger 2si catıya cıkmıstı kasla goz arasında kacmıslar:(:(cok uzuldum..evın ustunden catıya cıkıp ınmekte zorlanıyorlar sanırım ben burada hangı ırkı beslemelıyım acaba..LUTFEN YARDIM EDIN yoksa kus dayanmıcak bana:(:( ılerıde DAMIZLIKTA YAPMAK ISTIYORUM KALITE KUSLARLA sımdıden cok tsk ederım bı yardımcı olursanız ustu komple catılı ev koselerden 5.e 5 metre acıklık var kumesımın kapısıda acıklıga bakıyor ucan kus catıdan yuvamı dıger kusları goremıyor gıdıyor hangı ırk beslemelıyım ucurmak ıstıyorum:

Geri