senol1981
Üye
- Ad Soyad
- Şenol CESUR
- Meslek
- Muhasebeci
- İlgi Alanı
- Kediler
timsah_brs' Alıntı:arkadasım konu tam benlık oldu.sızden mahruzatım yasım 28 daha once guvercını sadece cocuklugumda besledım anlamadan bılmeden sımdı tekrardan baslamak ıcın kumesımı yaptım salmalıklı guzel bısey oldu.fakat evımın ustu komple catı sadece koseden 5.e 5 metre bı acıklık var yan duvarları felan orulu pencereler acık cerceve takılı degıl 7 adet kus hedıye ettıler.bunların ıcınde 1 adet yavru erkek arap mardin banko macur ve selanık tıp kus var 2 de 10 gun oldu kanatlarını actım yavru ve dısısı olan kusum alıstı dıger 2si catıya cıkmıstı kasla goz arasında kacmıslarcok uzuldum..evın ustunden catıya cıkıp ınmekte zorlanıyorlar sanırım ben burada hangı ırkı beslemelıyım acaba..LUTFEN YARDIM EDIN yoksa kus dayanmıcak bana ılerıde DAMIZLIKTA YAPMAK ISTIYORUM KALITE KUSLARLA sımdıden cok tsk ederım bı yardımcı olursanız ustu komple catılı ev koselerden 5.e 5 metre acıklık var kumesımın kapısıda acıklıga bakıyor ucan kus catıdan yuvamı dıger kusları goremıyor gıdıyor hangı ırk beslemelıyım ucurmak ıstıyorum:
bahsettiğin yerde her ırk beslenebilir, ben çatı arasında bakıyorum bende açıklık felan da yok sadece çatının ışık alması için yapılan camlardan var oradan girip çıkıyorlar senin 5e5 açık yerim var diyorsun bana göre her ırk için müsait bir yer taklacı, bango, baska, kelebek, posta her ırk için müsait bir yerin var kuşların kaçmış olabilir yeni olduklarından kaçmışlardır ilerleyen zamanlarda sende yakalarsın kuş üzülecek bir durum yok kuşlarını alıştırmaaya bak çatıya atmak yerine önce 5 5 salmaya alıştır fazla da zorlama ilk başlarda kuşları sonra gerisi gelir zaten 2 3 tanesi alıştı mı diğerleri de onlarla alışır