balkonda beslenecek güvercin türü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan higuanlale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
timsah_brs' Alıntı:
arkadasım konu tam benlık oldu.sızden mahruzatım yasım 28 daha once guvercını sadece cocuklugumda besledım anlamadan bılmeden sımdı tekrardan baslamak ıcın kumesımı yaptım salmalıklı guzel bısey oldu.fakat evımın ustu komple catı sadece koseden 5.e 5 metre bı acıklık var yan duvarları felan orulu pencereler acık cerceve takılı degıl 7 adet kus hedıye ettıler.bunların ıcınde 1 adet yavru erkek arap mardin banko macur ve selanık tıp kus var 2 de 10 gun oldu kanatlarını actım yavru ve dısısı olan kusum alıstı dıger 2si catıya cıkmıstı kasla goz arasında kacmıslar:(:(cok uzuldum..evın ustunden catıya cıkıp ınmekte zorlanıyorlar sanırım ben burada hangı ırkı beslemelıyım acaba..LUTFEN YARDIM EDIN yoksa kus dayanmıcak bana:(:( ılerıde DAMIZLIKTA YAPMAK ISTIYORUM KALITE KUSLARLA sımdıden cok tsk ederım bı yardımcı olursanız ustu komple catılı ev koselerden 5.e 5 metre acıklık var kumesımın kapısıda acıklıga bakıyor ucan kus catıdan yuvamı dıger kusları goremıyor gıdıyor hangı ırk beslemelıyım ucurmak ıstıyorum:

bahsettiğin yerde her ırk beslenebilir, ben çatı arasında bakıyorum bende açıklık felan da yok sadece çatının ışık alması için yapılan camlardan var oradan girip çıkıyorlar senin 5e5 açık yerim var diyorsun bana göre her ırk için müsait bir yer taklacı, bango, baska, kelebek, posta her ırk için müsait bir yerin var kuşların kaçmış olabilir yeni olduklarından kaçmışlardır ilerleyen zamanlarda sende yakalarsın kuş üzülecek bir durum yok kuşlarını alıştırmaaya bak çatıya atmak yerine önce 5 5 salmaya alıştır fazla da zorlama ilk başlarda kuşları sonra gerisi gelir zaten 2 3 tanesi alıştı mı diğerleri de onlarla alışır

Bizim burda Herkes yeni Kuş aldığında kanatlarında 6 tüy secip bantlıyorlar uçamasın diye bu doğrumu.. ben aldığımda böyle yapmalımıyıım??. Bide Bizim ev 3 Katlı 3. kat çatı katı bahçe full dolu ben 2. katta oturuyom etrafıdma ki evler genellikle 3 kat 2 kat 4 kat lı ön balkonda kuş besliyecegim sokaga bakan taraf hangi tür kuş beslemem gerekir tipi güzel olsun az uçsun bide ucuz olsun :) Bana zevk versin yani. ( Yağcagım Kuş kafesi Küçük olcak :) 2 Kuş için..)

Şimdikten Teşekkürler

Bak balkonda besliyiceksen besle ama şunları dikkate al ;

1. Kuşların çoğaldıkça koku çoğalır bunun için hergün temizlemen lazım .
2.Kuşlarına iyi bakman lazım ..
3. Komşulardan şikayet getirmemen lazım :D

Besliyeceğin Türler ..

Bango
Tip
Baska

Mardin besleme mardin taklacı kuşudur oyundan inemez balkona kaçar gider emeğine yazık olur ..

Saygılar .

Bango muhabbeti dönmüş ilk sayfalarda, 20 tl en iyisi falan denmiş. 1000 tl'e satılan 200 tl'e satılan ve bir sürü örneği var daha,

Bak balkonda besliyiceksen besle ama şunları dikkate al ;

1. Kuşların çoğaldıkça koku çoğalır bunun için hergün temizlemen lazım .
2.Kuşlarına iyi bakman lazım ..
3. Komşulardan şikayet getirmemen lazım :D

Besliyeceğin Türler ..

Bango
Tip
Baska

Mardin besleme mardin taklacı kuşudur oyundan inemez balkona kaçar gider emeğine yazık olur ..

Saygılar .
Posta da olabilir orda

Geri