BALKONDA KUŞ BAKILMAZ DİYENLERE :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan artis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
bende balkonda besliyorum ve kuşlarımın hepsini rahatça uçurabiliyorum
walla çok da güzel oluyo vars vazgeçenler örnek olsun :D

paylaşım için saol güzel kümeste şu resimdeki taklacının reginin adı nedir:

yuvabbbaa5xj.jpg

s.a gardaş gercektende mütiş bir bakım ve kümes tasarımı yapmış sın allah nazardan korusun kuşlarını saglıkla besleyesin iyi bir fikir gecektende balkonda kuş beslemenin inçeliklerini göstermişsin herkes sengibi titiz ve saygılı olursa kimse de rahatsız olmaz herkeste sengibi olursa kuşların ve kuşcuların hakkında kötü düşünceler olmaz bize iyi bir örnek teşkil edin sagolasın tekrar elazığdan yavuz saygılarımla iyi günler

Çok güzel bir kümes yapmış arkadaşımız ellerine emeğine sağlık..kim demiş balkonda kuş beslenmez diye...ben pimapenli kapalı balkonda tek bir camı açarak o camdan bile kuş uçurdum...Balkonda beslemenin zevki başkadır gerçekten. yani alan küçük ama yaşanılanlar büyük gibi birşey oluyor :) saygılar

Abi Bende Balkonda Beslicem Bu Kümesin aynısını marangoza yaptırsam bana çok mu pahalıya patlar yada kaç paraya Cevap Please!!

buda benim balkondaki kumesim...

Ekli dosyalar

• kumess.webp
    kumess.webp
    1 MB · Görüntüleme: 2,105
Helal olsun Hemde mardin besliyor adam :D

berat kardeşim bak işte senin balkona yapabiliceğin tarzda bir salma ;)

çok çılgınca yapılmış bir kümess xD kümesin üstünü açmalı yapman süper olmuşş. hatta oraya birde alman girişleri gibi yer yapp xD sansa balkona avare gelir içeri girer cıkamazz :D

yerin müsayit olsaymış bir saray dikermişin gibime geliyorr xD

bu arada küçük bir tavsiye vereyim. yemliği o bölgeye koyma yani kuşların durması ıcın koymus oldugun tahtanın altına duşların dıskısı yemlere karısabilir buda güvercinlerin hastalık kapmasına neden olabilir. birde bolkonda kısın yagmurlu havada rüzgarın etkisiyle kümesin üstüne yagmur gelebilir onun içinde pratık birseyler yap.
yuvalıklardaki kusalrın altına koymus oldugun kusalrın plastıklerın altına gazete gibi birseyler koyy temizligi kolay lastırır.

100 de 100 eziyet kuslara baska bisi degil hikaye bence boyle kus beslemek, ha beslicek yerin olmaz elinde cok kaliteli damar olur korumak icin tamam ama bu sekil muhbaet kusu besleyin daha iyi , yazik hayvanlar hikaye boyle isler.

Gerçekten çok başarılı insanın içi gidiyo (:

çok güzel bir cevap olmuş :) kümeste harika :) :)

Canım kardeşlerim gördünüz işte kuş besleyenler ne şartlarda olursa olsun bu hobilerinden vazgeçmeyip en zor şaetları bile normal yaşam alanına çevirmişler kısa dan hisse KUŞ BİR SEVDA DIR VAZGEÇİLMEZ VE ENGELLENEMEZ selamlar.

Bence tek cins güvercin bak burda soyları damar olabilir ve çok güzel yavru alırsın.

Geri