balkonda olurmu diyenler!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetvarol84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet varol
Meslek
tekstıl
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaslar bunlarda benim kendi yaptigimiz makinadan cikarttimz bildircinlar ve her gun taze yumurtalarini toplamamnin ayri bir zevk olan kuslarim.ben apartman balkonun da besleniyorum inanin icinde besleme meraki olan larin enazindan 3 dort adet bile besleyebilecgine inaniyorum ki zaten yumurtasi bir ilac bunun.

Ekli dosyalar

• Görüntü0154.webp
    Görüntü0154.webp
    104.8 KB · Görüntüleme: 2,196
  • Görüntü0160.webp
    Görüntü0160.webp
    127 KB · Görüntüleme: 2,240
  • Görüntü0158.webp
    Görüntü0158.webp
    85.5 KB · Görüntüleme: 2,228
  • Görüntü0115.webp
    Görüntü0115.webp
    147.9 KB · Görüntüleme: 2,218
  • Görüntü0130.webp
    Görüntü0130.webp
    176.8 KB · Görüntüleme: 2,214
isteyince sabredince ve birde yaptıgın işi sevince olmaz diye bir sey yok masallah paylasım için tesekkürler

saygılar

resimde bıldırcın kuluckayamı yatmıs yoksa yattıgı yerde yumurtalarmı var oylemı denk gelmiş ?

aynen oyle kuluckaya yatmıstı fakat yer darlıgından cıvcıvlerın cıktıgı gunu goremedım her seferınde dıger bıldırcınlar tarafından yenı yumurtalar eklenınce.cıvcıvler olusmustu

Canım kardeşim çalışmaların için çok memnun oldum bende bir ara evin bodrumda aynı şekilde yapmış ve başarılı olmuştum bıldırcınlar da 18-19 gün kuluçkaya yatıyor ve yavruları yumurtayı kırıp dışarı çıktığında 2-3 dakika bir kurumadan sonra hemen yem yemeğe başlıyorlar kuluçkalardan yumurtayı kırıp çıkanlar sağa sola kaçışıyor birde zıplayıp uçtukları için 20-25 santim yükseklkli 5-10 katlı yuvalıklar yapılabilir 10 dişiye bir veye 2 erkek şeklinde olur ise buşekilde döllü yumurta alınır ve posta güvercinlerinin altına koyarak 18-19 çıktığı için yavru da alınabilir buraya kadar hepsiçok güzel ÇOK FENA KOKU YAPAR rahatsızlık verir selamlar.

Geri