Balkonda taklacı yetiştirmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fbarbaros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
salamunaleykum benolsam sizinyerinize sevdigim kusu beslerim damizlik diye ben sevdigim kusu yemlesem yeter yavrularida yeri musait bir arkadasima veririm orda ucurtturum tabi busize kalmis saygilarla ferhat

Fbarbaros' Alıntı:
s.a sevgili güvercin severler...
kayseride yaşıyorum yaklaşık 3 sene önce 1 çift beyaz ve 1 çift sarı taklacı güvercin besledim müstakil evimizin bahçesine yaptığım kümeste fakat şimdi binada yaşıyoruz bina 11 katlı biz 6. kattayız balkondan nasıl uçurabilirim bu kuşları forumda bi kaç arkadaş kümes yapmış biraz baktımda fikirlerinize ihtiyacım var taklacı ırkı beslemek istiyorum uçurduktan sonra kuşları balkona indirmekte sorun yaşarmıyım? komşuların balkonlarına yandaki binalara veya az ilerideki müstakil evlerin damına atma ihtimali varmıdır? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.
Kardeşim Sen Kimseyi Dinleme Ben Sitede BEsliyorum En üst kat Hepside taklacı Kusların İnecektir Ama Cok oyunlu Kus varsa 1 gün Catıda Yattıktan Sonra Kesinlikle İnecektir Emin ol .

IYI GUNLER

15 YIL SONRA TEKRAR KUS BESLEMEYE BASLADIM :)
5 KATLI APARTMANDA 2 KATTA BALKONDA KUS BESLIYORUM. BALKONUM 1.5 X 1.5 METRE
BANGO VE MARDIN BESLIYORUM VE EN ONEMLISI KARSI EV BENDEN YAKLASIK 6-8 METRE UZAKTA.
ANLAYACAGINIZ YAKIN... BUTUN BUNLARA RAGMEN KUSLARIM DAMA KALKIP INIYOR VE UCUYOR BALKONDAN DISARI DOGRU 1 METRE SOPA CIKARDIM BU KUSLARIN INMESI ICIN RAHATLIK OLUYOR

ILK KUSLARI ALISTIRMAK ZOR . MECBUREN KANATLARINI BIR KISMININ CEKTIM.

ILK UCURDUGUM KUSLARDAN 2-3 U DOGAL OLARAK KACTI :)
SADECE EN BUYUK SORUNUM KANATSIZ KUSUN BALKONDAN DUSMESI VE YENI YAVRU UCURMAK 40 YASIBDAN SONRA BAHCEDEN KUS TOPLAMAK KOMSULARA KARSI PEK IYI OLMUYOR :)
SU AN ITIBARIYLE DUZENLI YAVRU ALIYORUM..

COK OYUNLU MARDINIM 1 GECE ACIK HAVADA YATMAYI TERCIH EDEBILIYOR.
GUVERCIN SEVENLER YER ZAMAN SORUNLARINA BIR SEKILDE KARSI GELIRIZ

SAYGILARLA

..

s.a arkadaşım bence kuşun inemeyecegi yer yoktur ama ilk başlangıç için bango yada baskayla basla onlar daha kolay iner ondan sonra taklacılara gecersin baskalar yol göstericiolur bu sayede sıkıntı çekmezsin :tamam:

Geri