BALTACIPAŞA'NIN DAMIZLIKLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baltacıpaşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
METİN BEY BEYAZLAR DÜZ VE TEPELİ OLANLAR AYNI KANMI,VE IRKIN GEÇMİŞİ İLE BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.

maşallah güzel kuşlar allah güle güle beslemeyi nasip etsin

slm
çok güzel kuşlarınız var allah nazardan saklasın sincanın neresindesiniz satılık kuşlarınız varmı hangi günler satış yapılıyor
teşekkür ederim.
0 532 686 48 35

şu beyazlar şöyle olsaydı nasıl okurdu ama helal olsun çok iyi kuşların var "maşallah"

Ekli dosyalar

selamun aleykum metin abi beyazlar çokğüzel güle güle besle hayrını gör allah kazadan beladan hastalıktan korusun saygılar ,m saim akyol

Merhaba ;
Kuşlarınızın maşallahı var.Umarın oyunlarıda görünüşleri kadar güzeldir.Tüyü kadar ömürleri olsun !

kuşların bellı kardeşım güle güle besle cengız de uçan kuşun güzel on numara şentepelı metın yılancı

medikalci' Alıntı:
Metin kardeşimizin kuşları, hem görünümleriyle hemde oyunlarıyla bir numara kuşlardır. Üzerine kuş tanımam. Güle güle beslesin.
arkadaşlar oyun kuşu resimle belli olmaz. arkadaşımız kuşlara çok güzel bakmış ellerine sağlık. ama oyun kuşu havada belli olur bunuda unutmamak gerekir. aynı zamanda bir kere seyretmeyle olmazzz. iddaalı kuşu en az 3 ay izlemek gerekir, ben böyle düşünüyorum. memlekette kuş ucurabilen bile çok az sayıda insan kaldı, bunuda unutmamak gerekir. herkese saygılar.

metin bey 1. resimdeki dumanlı kimi yerde silik dumanlı deniliyor o kuş dumanlıkirli dumanlıbeneklilerden gelme ve uzun bol taklayla sünen( yürüdümü 1 minare yürüyen) bi kuş mu ? bi bilgi verirmisin ?

Maşallah Allah nazardan saklasın kuşlarınızın maşallahı var güle güle besleyin

Kuşlarınız son derece süper sağlıklı yavrular almanız dileğiyle!

selamlar ben metin abinin kuslari kadar sekil,li ve güzel oyunlu kus görmedim cok uzun ve bol taklali giden kuslari var :heyo: .. gecen sene ve bu sene allah bu güzel kuslardan izlemeyi nasip etti.. Burdan metin abiye tsk ederim bana ve arkadaslarima güzel kuslar izlet,tigi icin ve misafir perverliginden dolayi ..bulunmayacak saygi deger bir abi,mizdir

Abi kuşların maşallahı var son zamanlarda gördüğüm en güzel kuşlar ancak bir sorum olacak beyazlar orjinalmi yoksa dumanlılardan çıkmamı

gule gule besle abi guzelmis allah olmayanlarada versin

Metin abi yeni resimlerinizi bekliyoruz.

Geri