Bango lar kendi yavrusuna bakamıyor,fikir ve önerilerinizi buraya yazınız.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
baskalrın altına koy daha iyi büyütüyorlar ya da tiplerin altına koy ben öyle yapıyorum

slm benım bildigim kadarı ile kısa gagalı bango türü kuşlar kendi yavrularına bakamıyor ve öldürüyorlar bir süre önce aynı şekilde benım başımada aynı durum geldi ama bir takım yavru posta aldım ve bangolar yumurtladıklarında altına bangoların yumurtalarını kaydırdım yavrulara çok ii baktılar ve olumlu sonuç aldım bir takım yavru posta alıp bide anlattıgım şekilde deneyin...saygılarımla.. :slm:

Eğer Bango Besliyorsan Sana Bakıcı Kuş Şart...Bakıcı Olarak tip türü kuşları öneririm çok güzel yavru bakarlar...Bangoların yumurtalarını alıp tiplerin kendi yumurtalarıyla değiştiriceksin...

bango kuşları çok güzeller görünümleri kostümleri felan ama gagaları kısa olduğundan sanmıyorum o kuşlar iyi yawru bakamıyorlardır(tek o kuşların yavrusu ölüyorsa) ve bir yada 2 çift postacı almanı avsiye ederim kuş ayında 2-3 yavruya bakıyorlar bazen kendi olmayan yavrularınıdfa doyuruyorlar buda posta kuşunun bir tür anne baba şevkati gibi bişi SAYGILARIMLA :buyrun:

Merhaba konu hakkında tüm yorumları okudum.Her arkadaşımız kendine has yorum yapmış.Ama kuş camiyamızda kısa gagalı kuşların kendi yavrularına bakamamaları sorunu ortak kuşun kendi genlerinde nekedar yavru bakma özelliğide olsa mayayı verdikten sonra çok zor büyütüyorlar bu bir gerçek.Bu devrede bakıcı dedimiz kuşlar yani herkesin kendi deneyim ve tecrübelerine göre bulduğu kuşlara geliyor.Ben hünkari yavrularını postalara baktırıyorum.Yanlış anlaşılmasın sakın her posta kısa gagalıya bakacak diye bir kaide yok zaten bakamıyor.Ben deneme yanılma yoluyla güzel bakan postaların yavrularını ayırıyorum onlara baktırıyorum.Bu şekilde kendi sorunumu çözüyorum.Bu ırkları yani kısa gagalıları besleyen arkadaşlara kanımca bakıcı şart saygılar.

Re: Bango lar kendi yavrusuna bakamıyor,fikir ve önerilerini

KARDEŞIM ÇÖZÜM YOLU SU BANGO KUSU BESLİYOSAN YUMURTALARINI BASKALARIN ALTINA SURMEN GEREKIYO.BASKALAR KADAR IYI BAKAN BASKA BI KUS YOK BU BANGO YAVRULAR ICIN GECERLI

Re: Bango lar kendi yavrusuna bakamıyor,fikir ve önerilerini

Selamun aleyküm kümesin de bir veya iki çift bakıcı kısır posta beslemeni tavsiye ederim yavrulara çok iyi bakıyorlar

Geri