Bango Resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar

bango_3.jpg

bunların hiç biri bango değil bunların hespi baskaa

GERÇEKTEN BENZEMİYOR BANGOYA ANLAMADIM BEN BU İŞİ

Resimdeki kuşlar sanırım kırık baska. Tam baskada değiller yanılıyormuyum?

kuşçuluğu bilmior bu çünkü bango tek renkolr baska birden fazla renk olur arkadaşlar lütfen bunu yapmayın

nskyigit' Alıntı:
kuşçuluğu bilmior bu çünkü bango tek renkolr baska birden fazla renk olur arkadaşlar lütfen bunu yapmayın

Sanırım Bango beslememişsiniz vede hiç göremediniz bunların bango olup olmadıkları konusunda yorumum yok ama sizin kuşçuluğu bilmiyor bu bangolar tek renk olur sözünüze yorum yapmamak elde değil. Bango tek renk oluyorsa sanırım sizin bulunduğunuz yörede başka rengi yok. Bango sarı siyah kırmızı gibi birsürü rengi var.

Yanılıyormuyum?

2. resim kara baska diğerlerinin hepsi bongo lütfen bilmeyen arkadaşlar sırf yazı yazmak için yazı yazmasın.Saygılar...

++ birşey daha eklemek istiyorum nskyiğit arkadaşım sen dolapçıdan ispirden reyhaniden anlarmısın ben anlarım. Ama bana sorsan taklacıyı şebabı miskiyi anlamam, demek istediğim herkesin beslediği üstüne düşürek yetiştirdiği ırklar vardır. Bence senin kuşçuluğu bilmiyor bu arkadaş demen yanlıştı.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

arkadaşım bango böyle olur

Ekli dosyalar

• bango.jpg
    bango.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 1,314
arkadaşlar bu yaptığınız çok yanlış.bazı şeyler yanlış biliniyor olabilir ama bunu güzel bi dille anlatabiliriz.ama tam bilmediğimiz şeyleride biliyormuş gibi davranıp başkasına yorum yapmayalım.

Birinci ve son resimdeki kuş bango arkadaşlar onun tartışmasını yapmayalım.Diğerleri hakkında yorum yapamıcam.Çünkü baska ırkı hiç beslemedim.

ARKADAŞIM SANRIM SİZ İZMİRDE İKAMET EDİYORSUNUZ ÇÜNKİ BU KUŞLARA ORDA BASKA Dİ
YORLAR İSTANBULDA BANGO

2.resimdeki akbaş kara baska diğerleri bango fakat orijinal türk bangosu değil büyük ihtimal bulgar bangosu..

arkadaşlar siz kuşlardan anlıyormusunuz bunu merak ettim bunlar bangonun hası mısıri bango denir bunlara baskayla ne alaka bence bir güvercin derneğine kaydolun ırkları öğrenin resimlerden 1 tanesi bango ok??saygılar

sevgili arkadaşım dediğin doğru olabilir ama hitap şeklin yanlış çok bildiğini sanıyorsun sanırım.ama saygılı olmayı bilmediğin kesin.lütfen daha saygılı olalım.burası sevıyeli,saygılı bir site.

ikici resim hariç hepsi bango beyler ikinci resimdekıler baska sadece

tesekkürler hünkarici kardesim dolapcı bosnak kardesim bende karadağlı bosnağım hünkarici kardesim kara kanat bangonun aynısı gecenlerde mezatta 18000ytl ye satıldı mısıri bango resimdeki karakanat bango bangoların hasıdır bende arkadasları bilgilendirmek amacıyla söyledim maksadım kimseye hava atmak degildir madem bilgi paylasmaksa konu bende bilgi paylastım kusur buysa affola saygılar barış balkan....

barış bey tabiki paylaşım yapın ama belirli çerçeveler doğrultusunda.

beyaz japon bangolarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri