Bango Resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kırmızı ve kara akbaş japon

maşallah japonlara uzun süredir japon göremiyordum.
İsmail bey aramıza hoşgeldiniz bu arada.

Selamlar. Paylaşım için teşekkürler.

İsmail bey, japon bangolarınız güzelmiş, maşallah bende bangocu olarak sizleri tanımaktan mutluluk duydum.Bir yorumdada ben bulunayım,baştaki resimlerde siyah akbaşların haricindeki kuşlar bangodur ,guvercin ırklarında nereye bakarsanız bakın değişmez yöresel farklılık var tabi gercek hiçbir zaman değişmez,bango kostumleri;duz renk olabilir;siyah,beyaz,arap vb. bunun hariçinde sırf kuyruk cikolatakuyruk,karakuyruk ve kanatkuruklar,mavikanat mavi kuyruk, karakanat karakuyruk gibi,ve sırf kanat olanlarda vardır karakanat ,cikolatakanat, mavikanat gibi,bulgar bangosu,japon bangosu,alman bongosu gibi kuşlarında gaga, göz,kafa yapısı farklılık göstermektedir.

arkadaslar her yörede kusların isimleri farklıdır herkes degişik söyleye bilir mesela burada bu kusa bango deniyo

iyi akşamalr bango hakkınd abi sorum olucak
bi çift bango aldım biri açık kahve rengi dierii ise koyu kahve beyaz kırçıllı 40 ytlye aldım tarif ettiğimcee 40 ytl edermi fotoları olsa koyardım ama yok tarif te az ama yinede bildğinz varsa eğer cvp alabilirsem sevinirim

bandırmalı_89' Alıntı:
iyi akşamalr bango hakkınd abi sorum olucak
bi çift bango aldım biri açık kahve rengi dierii ise koyu kahve beyaz kırçıllı 40 ytlye aldım tarif ettiğimcee 40 ytl edermi fotoları olsa koyardım ama yok tarif te az ama yinede bildğinz varsa eğer cvp alabilirsem sevinirim

Sanırım eder. En azından Muğlada eder.

ikinci resimdekiler kara baska digerler bangodur

arkadaslar yazdıklarınıza bırde ben ekleme yapayım sanırım yaslarınız genc ve acemısınız bango beyaz oldugu gıbı kanat ve kuyruk renlerınde farklılık gosterebılır ornek sadece karakanat, palkanat,sarıkanat vb. yada karakanat karakuruk,kırmızıkanat kırmızıkuyruk,sekerıkanatkuyruk,mavıkanatkuyruk gıbı bır cok reklerı vardır,ayrıca gogsunde gul olmayanlar tercıh sebebıdır .. :unlem:

S.A değerli kuşsever dostlar dönüp dolaşıp aynı konuya geliyoruz.bazende birbirimizi kıracak sözler sarf ediyoruz.güvercin her yerde kuş,varmı itirazı olan?fakat konu ırka gelince yörelere göre farklı isimlerle karşılaşıyoruz.buda gayet doğal.bana sorarsanız.2adet siyah kafası beyaz olan kuşlar dolukanat bango,diğerleri paçasız mısiri.
SAYGILARIMLA
ÖMÜR DENİZ

lord' Alıntı:
arkadaşım bango böyle olur

2. resim hariç hepsi bango ayrıca senin bu bango diye koydugunda azman cinsi bangoya yakın bi cins ama bango değil

Saygılarımla
BANGOCU Erkan

[No message]

öncelikle konuyu açan arkadaştan özur diliyorum;
ben ilklerden bir tkeitanbul bangosunu biliyordum bnm hatam ozur dilerim.
ama 2. resismdkeiler dolu kanat baska sanırım olu ynalışlık olmuştur,

ama bir mesak yazmıştı arkadaş kara kanat 18.000 tlye pazarda bango satıldı diye kara kanat ona cevabım
1)arkadaşım adam pazara o kadar kaliteli kuş getirmez.Her zaman en buyuk kozlarını elinde saklarlar ve yalnızca tanıdığına verirler.
2)bango max. piyasaya gore 1.000tl eder
3)adam kuş pazarına 18.000 tl ile mi gelcek:=)
saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri