Basıma bı gün gelen olayı anlatmak istiyorum size...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_229
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

crazy_229

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
salih yılmaz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Okuldan geldim hep kapalı duruyor kuslar az salayım serinlesinler dedim iki tane su dolu kazan vardı 7 tane kusum içine girmiş 4 ünü gördüm ve kurtardım yumurtası cıkmasına yakın dişi kuslarımın 2si 1 de yavru beyaz postam boğalarak ölmüş hayvanlar nasıl can cekismislerdir diyerek suan ağlıyorum bu olay 15 dk içinde olmus...
Ama biliyorum ki geriye gelmicekler ağlamamda boşa ama napiimm :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur: :hungur:

Sizde açıklamak istedim kuslarımız boğularak ölmesin kusculuğu bıraksam mı diye düşünüyorum suann...

Salih kardeşim, bişi olmaz daha güzel kuşlar alırsın.Onlardan yavru alırsın.Kendine iyi bak!

Kuşçu Eşref' Alıntı:
Salih kardeşim, bişi olmaz daha güzel kuşlar alırsın.Onlardan yavru alırsın.Kendine iyi bak!

Öylede aynı yerini tutamaz para önemli değil benim için en sevdğim kuslarımdı..

Üzüldüm kardeş. Güvercinler martılar gibi suyun üstünde duramazki. Serinletmek ıstedıgınde bi legene vs. su koyup yababilirsin.

Neyse ki 4'ünü kurtarnışsın. geçmiş olsun dıyelim. Bi daha ki sefere daha dikkatli ol. O kazanın kapagını da kapat bence.

EFE_' Alıntı:
Üzüldüm kardeş. Güvercinler martılar gibi suyun üstünde duramazki. Serinletmek ıstedıgınde bi legene vs. su koyup yababilirsin.

Neyse ki 4'ünü kurtarnışsın. geçmiş olsun dıyelim. Bi daha ki sefere daha dikkatli ol. O kazanın kapagını da kapat bence.

Hepsini yapıyorum haftada 2 kez yıkanıyolarr..

sevgili salih öğrenmenin en acı ama en etkili yoludur yaşayarak öğrenmek çoğunlukla faturası ağır olsada canımızı yakıp kanatsada içimizde biryerleri kalıcı oluyor.acı bir öğrenme senin için ama bilerek yada isteyerek yaptığın bişi değil buda biraz olsun rahatlatmalı seni önümüz yaz ve kuşlarımız banyo etmeyi inanılmaz severler fazla değil 2 tl lik bir naylon kap ile çözebilirsin bu sorunu hadi rahatla biraz ve vazgeçme

Geçmişolsun size , üzülmüşsünüz beli ama bu işte bazen hatta çoğunlukla talihsizlikler yaşanır bir şekilde , bu acı tecrübeler bizi yetiştirir birazda . Bazen herkez düşünür bıraksammı diye ama artık o aşıyı alan zor bırakıyor .. Tabiki bu uğraştığımız bir canlı eğer ilgilenemeyeceğinizi düşünüyor iseniz bırakın ama tekrar başlamayın bu işe çok olur bırakıp bırakıp tekrer kuş toplayan iyi dişünüp daha sonra karar verin bence . Tekrar çok geçmişolsunn .selamlar..ŞEREF

crazy_229' Alıntı:
Kuşçu Eşref' Alıntı:

Öylede aynı yerini tutamaz para önemli değil benim için en sevdğim kuslarımdı..

selamlar ailemizden sevdiğimiz birini kaybettiğimizde diğerlerinden kaçıyor onlardan uzaklaşıyormuyuz ? yada hayat devam etmiyormu ? sen ölücek dersin yaşar sen yaşar dersin ölür her şey ilahi taktir allahın ama bir daha ki sefere dikkatli olursan daha iyi olur vesile sen olmazsın ama insanlar sevdiklerine bir şey oldu diye aman diğerlerinede olmasın diye kaçmaz elindekilere daha sıkı ve daha güçlü sarılır.

Haklısnz abilerim ve kardeşlerim ben 4 sene önce bırakmıstım tekrar baslıyalı 1 sene oldu yine aynı olay basıma gelmişti ama ölen olmamıs bende hata kusların ağzı yokki bana bişey söylesinler..

Geri