Başkent Kanatlı Hayvan Yetiştiricileri Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Naci ve Zeki beylare hoş geldiniz diyorum. Sincandaki birçok arkadaşımızıda bu güzel sitede görmekten memnun oluruz camia olarak.

Selam
Ömer paylaşımın için teşekkürler.Metin abinin lokal açılışına geldiğimizde ziyaret etmiştim derneği.Güzel bir yer Mesut abiydi yanlış hatırlamıyorsam çok ilgilenmişti bizlerle buradan kendisine selamlarımı iletiyorum.

Ömer kardeşimizin de benimde vaktimin oldugu bir zaman içerisinde haberdar oldugumuz ümit kardeşimizin kuş severler için oluşturdugu bu güzel mekanı bizlere kazandırdıgı için ümit kardeşimizi tebrik eder ömer kardeşimizide zaman ayırıp bu güzelim yeri bizlere görüntüleyip tanıttıgı için de ayrıca teşekkür eder başarılar dilerim

Peçeneki KARA MUSTAFA (Mustafa Caymaz) müstakil evinin bahçesinden kuşlarını bizlerle beraber olabilmek için hobi bahçemize taşımıştır. aramıza hoş geldin deriz.

çok güzel bir dernek emeği geçenlerin ellerine sağlık.

slm ön celik le bünkuş cu cemiyatine busene kuşu ben uçuracam tarihe yazacam gelmiş gitmiş bütün herkes beni konuşacak siz leri tatminedeck kuşu ben uçuraçam okadar söyyorum tosun kuşcu

s a ümit kardeşimizin böyle güzel bir hobi bahçesinde turnuvalar da düzenleyip kuş severlere bu hobiye gonül verenlere o güzellikleri de kazandırmasını diliyor saygılar sunuyorum

kuscu_marik' Alıntı:
s a ümit kardeşimizin böyle güzel bir hobi bahçesinde turnuvalar da düzenleyip kuş severlere bu hobiye gonül verenlere o güzellikleri de kazandırmasını diliyor saygılar sunuyorum
Ümit kardeşimizin babası vefat etmiştir o bakımdan turnuva düzenleme fırsatı yoktur
sevgili marik kardeşimiz düşüncenden dolayı teşekkür ederiz başkent kanatlı hayvan yetiştiricileri derneği adına

selami agbi senden yeni duydum çok üzüldüm seni aradım tel in kapalı ümit kardeşime ve ailesine tüm sevenlerine allah sabırlar versin nur içinde yatsın yatagı cennet olsun saygılarımı sunuyorum

kuscu_marik' Alıntı:
selami agbi senden yeni duydum çok üzüldüm seni aradım tel in kapalı ümit kardeşime ve ailesine tüm sevenlerine allah sabırlar versin nur içinde yatsın yatagı cennet olsun saygılarımı sunuyorum
taziyeni bildiririm saol

SELAMINALEYKÜM ARKADAŞLAR.
SELAMİ ABİ VE MUAMMER ( KUŞCU-MARİK) ABİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.ALLAH SİZLERE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH.

Başın sagolsun ümit abi Allah sabır versin.
Mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.

kuşcuismail06' Alıntı:
slm ön celik le bünkuş cu cemiyatine busene kuşu ben uçuracam tarihe yazacam gelmiş gitmiş bütün herkes beni konuşacak siz leri tatminedeck kuşu ben uçuraçam okadar söyyorum tosun kuşcu
ismail efendi yaz geçti kış geldi, tüydende çıktı hayvanlar bekliyoruz seni
milletin gözlerinin pasını ne zaman alcan

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Başın sagolsun ümit abi Allah sabır versin.
Mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın.
AMİN.ABİCİM SAOLASIN

Geri