bedava güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deviren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deviren

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilker deviren
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
slm ben edirneden ilker bana 1 çift güvercin verecek varmı? cinsi rengi mengi fark etmez oyuncu bile olmasın sadece uçsun yeter eğer vermek isteyen olursa [email protected] tşkler

oh beleşçi adamlarda enayi her yazana kuş dağatacak :haha:

kardeş her yazana adamlar kuş dağatacaksa ben de bir çift miski istiyorum :haha:

ben sadece işinize yaramaycak olan filan varsa onları istiorum yabani bile olur benim için kuş kuştur

merhaba arkadaşım yakın olsan ben sana vermek isterdim ama kuşların burdan oraya gitmesi senin ordan almandn pahalıya patlar.

deviren kardeşim anladığım kadarıyla genç ve hevesli bir arkadaş. masumca bir istekte bulunmuş ama verilen cevaplar üslup olarak hiç hoş değil. "enayi, beleşçi" gibi kelimeler bu seviyeli siteye yakışmıyor. arkadaş zorla kuş istemiyor sadece ne istediğini gayet açık dille söylemiş bunda kızacak bir durum yok. ben edirne'de olsam seve seve verirdim sana kuş ama izmir'den oraya göndermek sıkıntılı otobüsler almıyor. umarım duyarlı arkadaşlar çıkacaktır kendi bölgenden.

Verilen cevapları ben de hiç hoş bulmadım. Hiç mi kimseye ücretsiz kuş vermediniz arkadaşlar. Şahsen ben her yıl 20 kadar kuşu eşe dosta dağıtıyorum. Kayseri'de olsan sana iyisinden bir çift takla verirdim. Ama bir yere yollama işi gerçekten çok sıkıntılı bir iş. Arkadaşların kusuruna bakma :evet:

ilgilenenler için tşk ederim belki daha yakın bi yerden vermek isteyen çıkar inş

Evet arkadaşlar,bu denli kötü üsluplar sitemizin genel seviye düzenine hitap etmiyor.Prensibimiz,açılan konu ne olursa olsun ilk önce saygı ve sevgi çerçevesi altında yaklaşmaktır.
Bende size bir çif güvercin hediye etmeyi seve seve isterdim,ancak ulaştırma işlemleri gerçekten çok zor oluyor.
Birde bu arada size bir tavsiyedede bulunmadan edemicem.Her ne olursun yeterki güvercin olsun mantığından biraz uzaklaşmanızı isterim.Çünkü bu türlü düşünceler hobimizin bir çok konusunda problemler yaratıyor.Her şeyden önce ırkları kırılmış kuşların çoğalmasına ve telef olmlarına seebiyet veriyor.Onun içindirki az olsun öz olsun,daima saf kanlar beslemeye gayret edelim.Böylelikle ırkların nesillerinin korunmasında büyük katkılar sağlayabiliriz.

axi44' Alıntı:
oh beleşçi adamlarda enayi her yazana kuş dağatacak :haha:

axi44' Alıntı:
kardeş her yazana adamlar kuş dağatacaksa ben de bir çift miski istiyorum :haha:

axi44' Alıntı:

axi44' Alıntı:
bunların hepsi bedava al uçur :haha:

bylegend' Alıntı:

Bu mesajları yazan arkadaşlar siz hayatınızda hiç bedevaya kuş vermedinizmi hadi vermediniz hiç hediye edendemi olmadı size? Merak ediyorum yaşınız kaç.. Lütfen arkadaşlar mesajı yazan arkadaşımız daha 15 yaşlarında yeniş hevesli bir arkadaş. Vermek istemiyorsanız bunu düzegün bir uslup kullanarak söylemelisiniz. Bu şekilde bu arkadaşın hevesini kırıyorsunuz.
Neyse bana düşmez ama olsun.

Kuş isteyen arkadaşta eğer Muğla'dan Ulaştırma imkanın varsa sana bir iki çift dolapçı veya dönek hediye edebilirim.

Ben Bursadanım Eger Bursaya Gelebılme ve Ulasım Sorununu cozmen dahilinde sana 1 Cift Güzel Kanli Kelebek hediye edebilirim.

arkadaş benim düşüncem zorunamı gitti

konuşmak yasakmı arkadaş ben düşüncemi söyledim

ne özür diliyon düşünceni söyledin daha ne özür diliyon ayıp be

hayırdır ya ne oluyor.hem suçlu hem güçlü dedikleri bu oluyor herhalde.
bence siz birz düşünün davranışınızın hoş olmadığını anlayacaksınız.
iyi bir kuşcuya yakışmayan bir davranış.
:asla: :sinirli:

axi44' Alıntı:
arkadaş benim düşüncem zorunamı gitti

Bu sorun kime yönelikti anlamadım?

Eğer bana yönelikse ben vereyim cevabımı evet zoruma gitti. Neden mi? Çünkü siz daha bu arkadaşa şöyledir böyledir diye anlatacağınıza üstadlık taslıyor sen bırak bu işi bedavaya kumu olurmuş, bedavaya kuş vermezler, beleşçisin, sana kuş verirlerse enayilerdir falan gibi boş cümleler kullanmışsın. Bir önceki mesajımda da sormuştum sana hiç hayatında bedavaya kuş veren olmadı mı?
Eğer sana bedavaya kuş veren olmadıysa bedavaya kuş sahibi olabilecek kadar çok gelişmemiş, bedavaya kuş verecek dostun yok demektir. Ben çok kuş verdim verdiğim kuşların sayısından fazla da kuş aldım bedavaya. Bu ne enayiliktir nede beleşçiliktir. Sadece yeiştiricilikte yardımlaşmadır. Neyse biz enayi olalım isteyende beleşçi, Yeter ki senin için rahat gönlün hoş olsun.

axi arkadaşım yaşının henüz genç olduğu belli ancak bazı cümleler kurarken mümkün derece kimseyi kırmamaya özen göstermelisin. Burada sanıyorum sende hatalı davranışını fark etmişindir ama muhalefet olsun diye yazıyorsun bazı şeyleri. Neyse burada amaç birileriyle çekişmek birilerine hayat dersi vermek değil ama birbirimize yardımcı olmak doğrulara teşvik etmektir. Saygılar..

sanki güvercinle birlikte doğdunuzda çok önemli bir organ gibi konuşuyor bağzıları sizde ondan bundan aldığınız kuşları besliyonuzdur kesin miras kalmadıya...!!!!!!
güvercin ticaret aracı değil,dostluklar için bir vesiledir.

bu sitede kimsenin düşüncesine, beynine gem vurulamaz, bu insan ve düşünce özgürlüğünün yegane göstergesidir. axi ve diğer tüm üyeler düşüncelerini söylemekte özgürler ama "üsluba dikkat ederek".
beleşçi demek yerine "ya arkadaşım iyi hoş söylemişsin ama biliyorsun bir canlının yetişmesi zaman ve emek istiyor, dolayısıyla çağrına olumlu yanıt gelmeyebilir" deseydiniz bu konu hakkında bu kadar çok şey yazılmazdı. işte bu, düşüncenin söze aktarımı ile ilgili bir problemdir. kaldı ki hediye kuş veren sizin gözünüzde "enayi"dir ama benim gözümde yardımseverdir. bir de konunun muhattabı yalnızca siz değilsiniz ki sitenin geneli hakkında konuşuyorsunuz.
konu ne olursa olsun lütfen konuya hizmet edelim. konuya taraftar da olsak muhalif de olsak birbirimizi anlayarak sağduyuyla yaklaşıp iletişimimizi ona göre kuralım. eminim bundan kimsenin sıkıntısı olmayacaktır. zira insanlar konuşarak anlaşır.

hüseyin kardeş kendini göstermek için bir sayfa boşuna yazmışsın zahmet etmişsin arkadaşım ben sözümün arkasındayım

kardeşim ne biçim bir site sanki adama küfür etmişiz herkez kendini göstermeye çalışıyor töbe töbe

axi44' Alıntı:
kardeşim ne biçim bir site sanki adama küfür etmişiz herkez kendini göstermeye çalışıyor töbe töbe

bu cümledeki "ne biçim bir site" tabirinden ne anlamamız gerekiyor merak ettim? sitenin biçimi hakkında sıkıntısı olan veya önerisi olanların yazmasını engelleyici bir durum yok ama ben bu tabiri şahsım adına kınıyorum :unlem: küfür etmiş olmak gerekmiyor, yaptığınız küçük düşürücü bir harekettir. söylediğiniz söze dikkat ederseniz lafınız bizim gibi hediye kuş dağıtanlara da dokunuyor. yani olay kuş isteyen arkadaşın "beleşçiliği" ile sınırlı kalmayıp bizlerin yani hediye kuş verenlerin "enayiliği" ile genişliyor. baştan beri söylediğimiz tek şey var : ÜSLUP :unlem:

gereksiz yere resmen polemik yapmaya calısıyor bazılari, her acılan konuya bır muhalefet!!!

axi44' Alıntı:

Güzel kardeşim veya abicim yaşını bilmiyorum. Önce bir forum kurallarını oku, ikinci olarakta profilinden adını soyadını, yaşını, memleketini, beslediğin ırkı, cinsiyetini, telefon numaranı gibi bilgileri eksiksiz bir biçimde doldururmusun?
Bir diğer önemli husus ise ne biçim site diye hiçkimse diyemez, beğenmediysen üyeliğini sildirebilirsin. Konuya cevap yazmak zorunda değildin, madem yazdın site kurallarındaki gibi üslubuna dikkat ederek yazacaksın. Site kurallarındaki bir diğer madde ise yönetim ve site ile ilgili sıkıntısı olanlar bunu yöneticiye özel olarak iletecektir. Bu ne biçim site diye yazamazsın. Beğenmediysen bunu özel olarak söyleyip üyeliğinin iptalini isteyeceksiniz.

Konu bedava güvercindir. Bu mesajımdan sonra konuya konu başlığı ile ilgili yorumlar yazmanızı rica ediyorum konudaki tartışmalar ile ilgili sorununuzu bana özel mesaj yolu ile iletirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

axi44' Alıntı:
hüseyin kardeş kendini göstermek için bir sayfa boşuna yazmışsın zahmet etmişsin arkadaşım ben sözümün arkasındayım.

Hem bu arada bir sayfa kendimi göstermek için ne yazmışım ben onuda anlamadım.. Benim kendimi gösterme diye bir çabam yok olmazda. Bunun bana bu saatten sonra herhangi bir artısı olmaz..
Dipnot: Artı hanem yeterince dolu zaten..

arkadaş valla bu siteye girdimden beri örendim bir çok şey oldu allah razı olsun kendi şahsıma arkadaş tan özür diliyorum yönetimedekırıcı laflar söylediysem kusuruma bakmayın allaha emanet olun

penguen nickli arkadaş ne kadar yazmışsın seviyen artsın diye habire yazıyon daha yazma dokunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri