S.A Cümleten....
Beyler hayirdir bir seviyesizliktir gidiyor,neden böyle birbirinize karsi kirici oluyorsunuz.Karsinizdaki insanin alina bilecegini neden düsünmüyorsunuz.Kalp kirmak kabeyi yikmaktan daha kötü birseydir,mümkün oldukca herkez düsündüklerinle konustuklarina dikkat etsin.
Sayin Kemal KILIC.
Size kimse bu sitede insanlarin kalbini kirin,rencide edin,kucuk düsürün ve alay edin diye bir yetki vermedi eger bu sizin özgür düsüncenizde olsa edebiyle,adabiyla konussaniz dahada hos olur.Ayrica her konuyada muhalefet olmayin acilan konuda arkadasimiz sadece "eger vermek isteyen varsa" diye konu acmis,siz burada o arkadasimizin kalbini kirdiniz vermeseniz bile o özgür düsüncenizi adabiyla söyleye bilirdiniz .Kimsenin görünüsü veya sahsiyeti hakkinda yorum yapmayin.Lütfen daha dikkatli olalim
Örnegin fatih TOPCU arkadasimiz gibi hatamiz varsa bilelim ve özürdilemeyi tercih edelim ve kimsenin avatariyla dalga gecmiyelim,kimseye hakaret tarzinda hitablar yapmiyalim.
Benim sahsi görüsüm Ibrahim COBAN arkadasimizin avatari gayet güzel,umarim sizde herseye güzel tarafindan bakarsiniz bundan sonra.
Ayrica davetiniz icinde sagolun sayet bu daveti 2 ay önce yapmis olsaydiniz özellikle ugrardim,cünkü ben 1hafta kadar Dogansehir,Yesilyurt,Akcadag,Darende taraflarindaydim nasip insallah baska zaman görüsürüz sayet sizin vaktiniz olursa ben sizi Eskisehire beklerim.
ALLAHA EMANET OLUN.
............................................................................................................................................
Senin bas ucunda tas,benim gözümde yas
Sen borcunu ödedin,sira bende reis...
* BOZOGLU *