bedava güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deviren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hüseyin kardeş malatyaya yolun düşerse güvercinlerimi izletirim bir demli çayımı içersin yönetim kurulunuda beklerim saygılarımla kemal kılıç

axi44' Alıntı:
hüseyin kardeş malatyaya yolun düşerse güvercinlerimi izletirim bir demli çayımı içersin yönetim kurulunuda beklerim saygılarımla kemal kılıç

Usta sana yanlış birşey yazan olmadı. Sen diğer arkadaşın kalbini ne kadar kırdığının farkındamısın? Bedava güvercin istenir ama vermek istemiyorsan veya ne bileyim işte hoşuna gitmediyse isteyiş tarzı sen ona bunu daha iyi bir dille açıklamalısın.

Hoş davetin işçin teşekkür ederim. Aynı düşüncelerin benim içinde geçerli. Muğlaya beklerim.

axi44' Alıntı:
penguen nickli arkadaş ne kadar yazmışsın seviyen artsın diye habire yazıyon daha yazma dokunur

penguen nickli bir arkadaş sitede var mı bilmiyorum ama penguen avatarlı biri olarak sözün muhatabı benim galiba. seviye artmasından neyi kastettiğini anlamadım? yazılanlarla seviye arasında nasıl bir bağ varmış ki? senin yorumuna cevap yazan herkes aynı şeykeri söyledi. habire yazmam da niye sana dokundu? ben doğru bildiğimi kullanılması gereken üslupla yazıyorum belki bu dokunmuştur. bana bişey dokunmaz kaygılanma bizi bilen bilir.

Gerçekten yaptığım bu aptallık için hepinizden özür diliyorum...

Bursalı Kral Kuşçu...

estağfurullah Fatih Bey o ne demek. güzel paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.

haklısın nickimi hala doğru yazamayanlarla konuşmak doğru değil.

Arkadaşlar lütfen özel mesajlaşma ile halledelim. Konu bedava güvercin.. Penguen meselesine gülmeden geçemeyeceğim. O avatarların bu kadar ilgi çektiğini söylemişlerdide öyle koymuştum. Yenilerini yakında eklerim. Belki axi44 sizde kullanırsınız. Ben arada bir kullanıyorum. :hhh: :ckmk: :ckmk: :tamam:

arkadaş eşek avatarlı koysana penguene yakışır

kedi nickli sende çok konuşyon ha

axi44' Alıntı:
arkadaş eşek avatarlı koysana penguene yakışır

lütfen konuşma şekillerimize dikket edelim burası paylaşım , bilgi alış verişi yapılan güzel içerikli bir sitedir aksini iddaaa eden var mı?
bu arada axi44 kardeşim sen gerçekten axi sin :ckmk: :ckmk: :ckmk:

deviren' Alıntı:
slm ben edirneden ilker bana 1 çift güvercin verecek varmı? cinsi rengi mengi fark etmez oyuncu bile olmasın sadece uçsun yeter eğer vermek isteyen olursa [email protected] tşkler
edirne uzak bir yer muğlaya ama yolun düşerse veya ulaşım sorununu çözersen sana ne tür güvercin istersen veririm. hevesin kırılmasın yazılan yazılardan dolayı. , sevgilerle.

Demekki insanlarda varmış sitede ;)

İlker kardeşim bende feyzi kardeşimin güzel teklifinden yola çıkarak sana diyorum ki,eğer bursaya yolun düşerse seni hem misafir ederim hemde istediğin cins kuştan temin ederim.Hepimiz ilk aşamalarda başlarken bu hobiye senin gibiydik,çok meraklı çok hevesliydik.Geçmişini bilmeyen geleceğine bakamaz...

özgür sen hayvanmısın insanlarda varmış sitede diyon töbe töbe o kedi nick ne yav

axi44' Alıntı:
özgür sen hayvanmısın insanlarda varmış sitede diyon töbe töbe o kedi nick ne yav
senin gibileride var. :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

feyzikaya' Alıntı:
axi44' Alıntı:
senin gibileride var. :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

:):)

neyse konuya donmek gekırse 3 cıft kusum var burdakı cogu ınsan kadar USTA degılım, keske gercekten verebılecek kusum olsa bende seve seve verırım ama bende hala kus toplamaya calısıyorum...

feyzikaya arkadaşım sana bişey diyen yok galiba hayvan dedim üstüne alındın anlamadım gitti

S.A Cümleten....

Beyler hayirdir bir seviyesizliktir gidiyor,neden böyle birbirinize karsi kirici oluyorsunuz.Karsinizdaki insanin alina bilecegini neden düsünmüyorsunuz.Kalp kirmak kabeyi yikmaktan daha kötü birseydir,mümkün oldukca herkez düsündüklerinle konustuklarina dikkat etsin.

Sayin Kemal KILIC.

Size kimse bu sitede insanlarin kalbini kirin,rencide edin,kucuk düsürün ve alay edin diye bir yetki vermedi eger bu sizin özgür düsüncenizde olsa edebiyle,adabiyla konussaniz dahada hos olur.Ayrica her konuyada muhalefet olmayin acilan konuda arkadasimiz sadece "eger vermek isteyen varsa" diye konu acmis,siz burada o arkadasimizin kalbini kirdiniz vermeseniz bile o özgür düsüncenizi adabiyla söyleye bilirdiniz .Kimsenin görünüsü veya sahsiyeti hakkinda yorum yapmayin.Lütfen daha dikkatli olalim

Örnegin fatih TOPCU arkadasimiz gibi hatamiz varsa bilelim ve özürdilemeyi tercih edelim ve kimsenin avatariyla dalga gecmiyelim,kimseye hakaret tarzinda hitablar yapmiyalim.
Benim sahsi görüsüm Ibrahim COBAN arkadasimizin avatari gayet güzel,umarim sizde herseye güzel tarafindan bakarsiniz bundan sonra.

Ayrica davetiniz icinde sagolun sayet bu daveti 2 ay önce yapmis olsaydiniz özellikle ugrardim,cünkü ben 1hafta kadar Dogansehir,Yesilyurt,Akcadag,Darende taraflarindaydim nasip insallah baska zaman görüsürüz sayet sizin vaktiniz olursa ben sizi Eskisehire beklerim.

ALLAHA EMANET OLUN.

............................................................................................................................................

Senin bas ucunda tas,benim gözümde yas
Sen borcunu ödedin,sira bende reis...

* BOZOGLU *

axi44' Alıntı:
feyzikaya arkadaşım sana bişey diyen yok galiba hayvan dedim üstüne alındın anlamadım gitti
bu sitede herkez seviyesiz seviyesiz konulaçak olsa bizim burda işimiz olmazdı. siz aşayalıcı kırıcı konuşmalar yapıyorsunuz. lütfen dikkat edin. ben üstüme alınmadım sadece yetkimi kullandım. o kadar.

merhaba arkadaşım;
ben istanbul dan cüneyt benim kuşların yavruları ayın 12 sinde cıkıyor.
yavruları sana verebilirim.doğru söylediğine inanıyorum,umarım kuşlara benim kadar özen gösterir ve iyi bakarsın.
saygılarımla...

haci kemal tahir abi bir sayfa yazmışsın allah razı olsun allaha emanet ol nediyim malatyaya turist olarak mi geldin yoksa malatyalımısın

S.A Beyler...

Yigidim Kemal,su abinin ismini neden dogru yazmiyorsun sende bizi haci yaptinya ALLAH da sana haciligi nasip etsin.ALLAH sendende razi ve hosnut olsun kulum desin insallah.Ben aslen Eskisehirliyim ama is icabi türkiye nin cogu ilini gezdim,bunlarin arasinda malatya da vardi.Malatya`yada is icabi geldim,ama memnun kaldim burdan tüm malatyali arkadaslarima sevgi ve selamlar gercekten cok misafir perverler ayricada oturup kalkmasini,insanlarla nasil konusmalari gerektiklerini iyi biliyorlar.Hepsine burdan tesekkür ediyorum.Sana diycem bidaki severe adimi düzgün yaz basina haci eklersende eyvallah eklemesende eyvallah ama adim Tahir Kemal BOZOGLU.

Kendine iyi davran,ALLAHA EMANET OL.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Beyler...

Yigidim Kemal,su abinin ismini neden dogru yazmiyorsun sende bizi haci yaptinya ALLAH da sana haciligi nasip etsin.ALLAH sendende razi ve hosnut olsun kulum desin insallah.Ben aslen Eskisehirliyim ama is icabi türkiye nin cogu ilini gezdim,bunlarin arasinda malatya da vardi.Malatya`yada is icabi geldim,ama memnun kaldim burdan tüm malatyali arkadaslarima sevgi ve selamlar gercekten cok misafir perverler ayricada oturup kalkmasini,insanlarla nasil konusmalari gerektiklerini iyi biliyorlar.Hepsine burdan tesekkür ediyorum.Sana diycem bidaki severe adimi düzgün yaz basina haci eklersende eyvallah eklemesende eyvallah ama adim Tahir Kemal BOZOGLU.

axi44 forumdan atılmıştır.

evet huzur bozanlar kim olursa olsun sitemizden uzaklaştıracaktır.
kimsenin buradaki güzel ortamı bozmaya hakkı yok.biz yeterince sabredip,yeterince uyardık ama anlamayana daha fazla yapacak bişey yok.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Beyler...

peki tahir bey malatya da bizim kuşlarımızı seyretme imkanı buldnuzmu.

Evet ama yerde cünkü fazla vaktim yoktu yanliz,havada bir tanesini gördüm oda yeni yeni taklaya baslamis turluyordu.Ama sunu gercekten demeliyim oyun olarak bilmiyorum ama renk ve kostüm olarak cok güzeller,insallah bir gün burada isim biterde TR ye tekrar dönersem beslemeyi düsünüyorum renk olarak.

sa tahir kemal bozoğlu bidaki dönüşünüzde malatyaya uğrarsanız misafirim olarak sizi davet ederim malatya ırkı güvercinlerini size tanıtırım 1 çiftte hediye edrim allaha emanet olun saygılarımla demir dinç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri