ben yeni bir dolapçı yetiştirici adayıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
selamlar.çok teşekkür ederim.ve işlerinde herzaman başarılar dilerim.sağlıklı mutlu günler dilerim.işte yetiştirici dayanışmasına güzel bir örnek verdin.sagol

umut coşkun' Alıntı:
belhal' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
selamlar

Kemalettin abi eğer isterseniz 1 çift dolapçı hediye edebilirim size
Umutun dolapçılarıda süperdir Kemalettin bey.

selamlar

Haldun abi dolapçı açığınız varsa eğer ayarlayabilirim hediye olarak ama.

Sağol Umut çok teşekkür ederim yavrular doldu kümeste yer kalmadı düşündüğün bile yeter kardeşim Allah Razı Olsun.

Umut eğer bu hafta sonu fırsat bulabilirsem kazık tüyündeki yavruları bir fotoğraflayayım siteye koyayım çok ilginç renkte yavrular çıkmaya başladı, siyah ana babanın altından gri yavrular bu dolapçılar çok ilginç kuşlar hayranım.

KEMALO' Alıntı:
selamlar.çok teşekkür ederim.ve işlerinde herzaman başarılar dilerim.sağlıklı mutlu günler dilerim.işte yetiştirici dayanışmasına güzel bir örnek verdin.sagol

Allah razı olsun abi sizede sağlıklı mutlu günler.

belhal' Alıntı:
Umut eğer bu hafta sonu fırsat bulabilirsem kazık tüyündeki yavruları bir fotoğraflayayım siteye koyayım çok ilginç renkte yavrular çıkmaya başladı, siyah ana babanın altından gri yavrular bu dolapçılar çok ilginç kuşlar hayranım.

Selamlar

Abi yavruların dışında yetişkinleride koyarsan zevkle bakarız Dolapçı resimleri içimi kıpır kıpır ediyo benim :dans: Gök dolapçılar almışsın abi hayrını görürsün inşaallah.

belhal' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
belhal' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
selamlar

selamlar

Sağol Umut çok teşekkür ederim yavrular doldu kümeste yer kalmadı düşündüğün bile yeter kardeşim Allah Razı Olsun.

Abi yalnız elinde yamalı yoktur sana onlardan ayarlarım ama şuan birçoğunu dağıttım üretim çoğaldığında göndereyimde bi izle beyenmeyenlere ve dolapçı değil diyenlere inat. (:

selamlar. saygıdeğer umut kardeşim inanki bu sitede yaşadığım en mutlu anları bu gün yaşadım.sağol.senden bir ricam var eğer mümkünse o güzel dolapçılarının videolarını görseller bölümüne eklersen tabii zamanın olduğunda böyle bir güzellik yapsanda gözlerimizin pası silinse .tabii seni yormak istemem işinden engellemek istemem.uygun bir zamanında .hem ben izlerim hemde bu ırkı tanımayan benim gibi değişik bir ırka ilgi duyanlara güzel bir belge olur.umarım seni yoracak bir durum olmaz veya emrivaki gibi olmaz.çünkü öyle bir niyetim yok.sadece dolapçıya olan ilgim beni böyle söyletiyor.ne olursa olsun yine teşekkür ederim.olmasada senin canın sağolsun.

KEMALO' Alıntı:
selamlar. saygıdeğer umut kardeşim inanki bu sitede yaşadığım en mutlu anları bu gün yaşadım.sağol.senden bir ricam var eğer mümkünse o güzel dolapçılarının videolarını görseller bölümüne eklersen tabii zamanın olduğunda böyle bir güzellik yapsanda gözlerimizin pası silinse .tabii seni yormak istemem işinden engellemek istemem.uygun bir zamanında .hem ben izlerim hemde bu ırkı tanımayan benim gibi değişik bir ırka ilgi duyanlara güzel bir belge olur.umarım seni yoracak bir durum olmaz veya emrivaki gibi olmaz.çünkü öyle bir niyetim yok.sadece dolapçıya olan ilgim beni böyle söyletiyor.ne olursa olsun yine teşekkür ederim.olmasada senin canın sağolsun.

selamlar

Abi ne demek emrivakimi olur hiç , abi neredeyse 3 güne bir kameraya çekmeye çalışıyorum havada ama bir türlü istenilen görüntüyü alamadım eğer bir yakalarsam memnuniyetle koyarım ama havada net yakalamak profesyonellik istiyor yinede uğraşmaya devam edeceğim abi

saygılar

umut coşkun' Alıntı:
belhal' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
belhal' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
selamlar

selamlar

Abi yalnız elinde yamalı yoktur sana onlardan ayarlarım ama şuan birçoğunu dağıttım üretim çoğaldığında göndereyimde bi izle beyenmeyenlere ve dolapçı değil diyenlere inat. (:

Evet yamalı yok Umut bende merak ediyorum doğrusu.

selamlar.sevgili umut kardeşim .tahmin edebiliyorum .dolapçı gibi seri uçan seri dönen bir kuşu videoya almak gerçekten kolay değil.biraz yorulacaksın fakat inanki emeklerine değecek.bu ırkın tanınmasına çok güzel katkı yapmış olacaksın.sağol allah razı olsun.

Konu çok eskimiş ama bilgilendirme yapayım Oktay arkadaşımızın kümesini ziyaret ettim kümes dolusu dolapçısı var uçurduk izledik. bu mesajını da daha yeni gördüm bu sitede olduğunu bilmiyodum. Dolapçı yetiştiricilerinde dayanışma var para için yapanda olacak mutlaka ama heves edene yardım edecek çok arkadaşta var Ben kendimden biliyorum Umut kardeşime bi erkek lazım varmı dedim ertesi gün gel al dedi daha ne olsun ki. Zaten konuda net herkes yardımcı olmak istemiş çok güzel diyaloglar var tüm yetiştiricilerimii böyle görmek isterim. HERKESE ÇOK SELAMLAR.

Oktay Arkadaşımız dolapcı ırkına ilk başladığında yazmış bu yazıları ama hiç ilgi alaka görmemiş. Kendisi şuanda dolapcı ırkı beslemekte ve yaklaşık 50 civarında kuşa sahiptir. Yardımlaşma ortamı sıfır bursa ve bursa civarında dolapcı besliyen varsa benimle iletişime geçebilirsiniz.

Geri