benim kargalardan bir gönüllü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan velidamar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
yazdıgıgn adresteki kuş ancak 20 metre oynuyor sence yada benceyle olmuyor o otuzsa benim seyrettiğim 40 50 metreler sanırım 80 100 metre

kus çivi gibi guzel gidiyor massalah ama 30 metre den fazla gitigi sanmiyorum.

Yanliz kusun guzel abi hosuma gitti yazin izine geldigimde urarim.

mikail125' Alıntı:
kus çivi gibi guzel gidiyor massalah ama 30 metre den fazla gitigi sanmiyorum.

Yanliz kusun guzel abi hosuma gitti yazin izine geldigimde urarim.
mikailcim bende tengelli arkadaşa dedimki bu o seyrettiğin aynı kuş ,ilk videoya 30 metreden az gidiyor dedi bende bana göre 90 metre gitti demiştim fazla duygusal davranmış olabilrim ama onunla matematik anlayışımız arasında büyük bir fark olduğu kanısındayım bu yüzden 30 metre giden bir videosunu gönderdim, zaten bencede 30 gitti..bundan sonra kuşların g.. metre ölçer takıp bu işi kökünden halledeceğim :haha:

selamlar kuşun metrajını anlamak istiyorsan bu cok kolay kuşun altına değil girdiği binayı net gören ve girdiği yükseklikte seyrede bileceğin 30 metre uzaklıkta bir bina bul cok kolay kaç metre cıktığını anlarsın. eğer bu 30 metreyse yanlış anlama ama bizim elimizdekilerin en kötüsü 30 oynuyor demektir.

tengelli' Alıntı:
selamlar kuşun metrajını anlamak istiyorsan bu cok kolay kuşun altına değil girdiği binayı net gören ve girdiği yükseklikte seyrede bileceğin 30 metre uzaklıkta bir bina bul cok kolay kaç metre cıktığını anlarsın. eğer bu 30 metreyse yanlış anlama ama bizim elimizdekilerin en kötüsü 30 oynuyor demektir.
sizce bu kuş 15 metre oynuyor öylemi,demekki sende en kötü kuş böyle,şimdi kendi kuşumdan çok utandım, :utangac: neyse bu sohbeti kapatalım,artık kabak tadı vermeye başladı,en güzel kuşlar sizlerde olsun ,iyi akşamlar....

sarıkır4141' Alıntı:
hem madem metreyle ölçme şansın yok yada ölçemessin zatende 200 metre gidenleri nerden biliosun 70 metre gittiğini nerden bilion metre mi taktın

saygılar
emre kalender

senin benim kuşlarıma yorum yapmanı istemiyorum.........

velidamar' Alıntı:
tengelli' Alıntı:
sizce bu kuş 15 metre oynuyor öylemi,demekki sende en kötü kuş böyle,şimdi kendi kuşumdan çok utandım, :utangac: neyse bu sohbeti kapatalım,artık kabak tadı vermeye başladı,en güzel kuşlar sizlerde olsun ,iyi akşamlar....

veli bey arkadaşım bunu seni kırmak için söylemiyorum inan cok böyle kuş seyrettiğimden diyorum keşke kuşun 100 metre yapsada bizde gelip seyrettsek ben cünki daha 40 50 arasından daha yükseğini seyretmedim bende veya bir tanıdıgımda olması önemli değil kimde olsa seyretmek bana haz verir ve seyrettiğim insanıda tebrek edeim bende kıskanclık olmaz yeterki ucsun seyredelim. ama birini cağırdıgın kuş bu kadar oynuyor derken sonra nerde oynayan demesinler inan alttan cekilse 2 hata önce bir abimizin catısında seytettiğim 10 onayan kuş 40 metre yapıyor sanarsın ama 25 metre ya oynuyor ya oynamıyor. demek istediğim bu kırdıysam kusra bakma benim amacım kırmak değil. ama göz var nizam var.

Geri