benim oyun kargaları (fotolar 4. sayfada)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Re: benim urfalı oyun kuşlarım

kazimcankurt' Alıntı:
selamün aleyküm bir de video ekle kardeş sefer görsün millet

kazım kardeşim video resim,anket,video ekleme bölümünde taklacı güvercinler bölümüne eklenmiştir.
viewtopic.php?f=143&t=804

dsc0091gp0.jpg

dsc0126fd6.jpg

dsc0128tr5.jpg

dsc0120kl7.jpg

bakalım bunları nası bulacaksınız?

Kırk birkere maşallah Hele hele arap akkuyruklara maşallah. Gerçekten fırlayacak gibi görüntüleri var.
Allah cc. bol yavrulu bir sezon geçirtsin.

araplara bak hele.nazar değmesin maşallah diyelim bizde.
helal olsun kardeşim güzel araplar yetiştirmişsin.

Ayna kuyruklarının maşallahı var kardeşim,gerçekten çok güzel duruyorlar,Allah nesillerini daim etsin.

sağol abiler arapcıyız ancak bu kadar oluyo. yalnız perçemli olan kuşlar 1970 lerden beri seçilerek ayrılan ve saklanan bi soyun devamı olarak geliyo.bir abimin hediyesidir sağolsun.uçurmuyom şimdilik ,elimde biraz üresin oyunlarını inşallah hep birlikte izlicez.diğer akkuyruklarım ise eke damızlık kuşlarım.daha iyileri sizlerin olur inşallah...

güzel kuşlar maşallah tam oyun kuşları

kuşlarıyın maşallahı var guzel kuşlar.arpların güzel lakin deve tüylerinide gormek isterdim.yoksa onları sır gibi saklıyormusun. :haha:

öncelikle hoşgeldin abi.
hangi devetüyleri
? bende 1 tane vardı onuda adanaya yolladım.saklanacak kuşum yok.hepsi döküntüler...daha iyisi seni bulsun inşallah...
önceden kırıkkalede uçan kuşları söylemiştim. onların soyu kapalı abi.kuşların asılları devetüyü değil.boz arap ve beyazdır.millet öz kuşları görmesin diye bunlar aralarında eşlenip renk olarak özlerden farklı çıkan kuşları yani milletin geldiğinde devetüyü rengini göremiyeceği kuşları etrafa verilip onlarda izleniyolar....
bu arada abi senin arapakkuyruklarıda görmek isterdik sitede.biliyon ben arap hastasıyım...

beni yanlış anlama kardeşim,yukarda sana söylediklerim latife idi.her halde kimse kimseden kuş saklayacagı yok tabi.ben seni deve tüğleri hakkında yanlış anlamış olabilirim.en kısa zamanda benim arapları ve diğer kargalarımıda goreceksiniz.lakin şunu söyleyeyim benim kuşlar seninkiler kadar yakışıklı değil.benimkiler renksiz ala bula,kırmızı gözlü, kır kanat,yıldız paça kuşlar.bende oyun en ön planda.biliyosun bu kuşların adı ''taklacı'' ise isminin hakkını verecek.

yok abi yanlış anlamadım, kusra bakma eğer öyle bir kanı uyandırdımsa.abi postacı yaşar ı araştırdım galiba çankırıda uçurmuş o kuşları.
abi inşallah daha iyilerine sahip olursun umut ederim.benimkilerde oyun kuşudur uçuramasamda benim tadını çıkaracağım kuşlarımdır.abi keşke ankara da abimdeki kuşlarıda urfaya getirip resimlerini yükleme imkanım olsa diyecemde ankaranın serin havasından urfaya kuş gelince sersemliyo.onun için inşallah kuşları kıştan getiririm de yavaş yavaş sıcağa alışırlar...iyigünler...

ustad71' Alıntı:
beni yanlış anlama kardeşim,yukarda sana söylediklerim latife idi.her halde kimse kimseden kuş saklayacagı yok tabi.ben seni deve tüğleri hakkında yanlış anlamış olabilirim.en kısa zamanda benim arapları ve diğer kargalarımıda goreceksiniz.lakin şunu söyleyeyim benim kuşlar seninkiler kadar yakışıklı değil.benimkiler renksiz ala bula,kırmızı gözlü, kır kanat,yıldız paça kuşlar.bende oyun en ön planda.biliyosun bu kuşların adı ''taklacı'' ise isminin hakkını verecek.

Selamlar.

Sevgili abicim profilizden isim soyisim,telefon,meslek,konum,yetiştirdiğiniz ırk gibi bölümleri girermisiniz.
Teşekkür ederim.

kuşçu26' Alıntı:
yok abi yanlış anlamadım, kusra bakma eğer öyle bir kanı uyandırdımsa.abi postacı yaşar ı araştırdım galiba çankırıda uçurmuş o kuşları.
abi inşallah daha iyilerine sahip olursun umut ederim.benimkilerde oyun kuşudur uçuramasamda benim tadını çıkaracağım kuşlarımdır.abi keşke ankara da abimdeki kuşlarıda urfaya getirip resimlerini yükleme imkanım olsa diyecemde ankaranın serin havasından urfaya kuş gelince sersemliyo.onun için inşallah kuşları kıştan getiririm de yavaş yavaş sıcağa alışırlar...iyigünler...

Selamlar.

Sevgili kardeşim profilinden isim soyisim,telefon,meslek,konum,yetiştirdiğiniz ırk gibi bölümleri girermisin..
Teşekkür ederim.

ay maşallah yakışır kardeşime böyle güzel kuşlar allah güle beslemek nasip etsin bol bol yavru alasın kendine iyi bak aeo

leeyukeen' Alıntı:
bende gozukmuyor resımler

www.imageshack.us sitesinden yüklenen resimler son günlerde her sitede aynı sorunu veriyor.. Yani açılmıyorlar. Bazen de açılıyor. Yeni bir sistem kuruyorum yarına biter büyük ihtimalle. Resimleri servara direk bağlantı ile yükleyebileceksiniz. imageshack gibi sitelere gerek kalmayacak yani.

esk _basri' Alıntı:
ay maşallah yakışır kardeşime böyle güzel kuşlar allah güle beslemek nasip etsin bol bol yavru alasın kendine iyi bak aeo

sağolasın abi.daha iylerini hep beraber kısmetse eskişehirde izliyecez.yalnız özlerin resimlerini sitelerden sildim onlar görünmüyolar.iyigünler abi.sende Allah amanet olasın...

basoglanh' Alıntı:
leeyukeen' Alıntı:
bende gozukmuyor resımler

http://www.imageshack.us sitesinden yüklenen resimler son günlerde her sitede aynı sorunu veriyor.. Yani açılmıyorlar. Bazen de açılıyor. Yeni bir sistem kuruyorum yarına biter büyük ihtimalle. Resimleri servara direk bağlantı ile yükleyebileceksiniz. imageshack gibi sitelere gerek kalmayacak yani.

isterseniz ben bir uploant sitesi kurayım resimleri oradan paylaşalım :ne: image us gibi :ne:

Siteye resim ekleyebiliyorsunuz zaten. Daha hızlı, daha sağlam ve daha garantili.

Resimleri göremiyorum acaba sorun bendemi

yok kardeş resimler upload sitesinde hata oluşmasından ve sildiğim için görünmüyor...

Re: benim oyun kargaları

erkek karadumanlı (ankara)

dişi arapakkuyruk (ankara)

erkek karadumanlı (ankara)

dumanlının videoarını kısmet olursa en kısa zamanya yayınlayacağım...

Ekli dosyalar

• DSC03100.webp
    DSC03100.webp
    206.6 KB · Görüntüleme: 1,137
  • DSC03119.webp
    DSC03119.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,101
  • DSC03125.webp
    DSC03125.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,115

bu ikisi istem dışı çiftleştiler.erkek kısırdı dişi şimdi başka kuşlar eş aldı.yumurtlayacaktı bugün...
dişi olan selçuk abimin hediyesidir.burdan teşekkür ederim kendisine.

arapakkuyruk dişi (ankara)

selçuk abimin hediye ettiği dişi.tekrar teşekkürler selçuk abi...(yalnız uçurmuyom, hani demiştim kuş 1 ay kayboldu yakalamışlardı.korkumdan uçurmuyom şimdi basmaz diye...)

Ekli dosyalar

• GetAttachment1.webp
    GetAttachment1.webp
    4.8 KB · Görüntüleme: 1,321
  • GetAttachment2.webp
    GetAttachment2.webp
    17.9 KB · Görüntüleme: 1,071
  • GetAttachment3.webp
    GetAttachment3.webp
    18.5 KB · Görüntüleme: 1,078

1970 lerden beri saklanan bir urfa oyun kuşu...(mayısın sonu haziran ayının başlarından beri kovalıyom daha yeni yeni taklayı ikiledi.bilirsinizki urfa kuşu geç sökülür...).perçemi, akkuyruğu ve kapanmayan oyunları ile bekliyo yıllardır...

Ekli dosyalar

• DSC03123.webp
    DSC03123.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,055
  • DSC03137.webp
    DSC03137.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,129

bu ikisi kümes kalabalığı.gök olanının annesini 2 sene önce uçurdum iyi oynadı.yere 30 cm den aşağı çökerdi sonra fişeklerdi (kuyruğunu yere sürtercesine alçak gelirdi).ankara hediye gitti, çalınmış.

Ekli dosyalar

• GetAttachment0.webp
    GetAttachment0.webp
    10.3 KB · Görüntüleme: 1,115
  • GetAttachment5.webp
    GetAttachment5.webp
    37.4 KB · Görüntüleme: 1,058

üstteki urfa kuşu, alttaki ankara kuşu.aradaki farkı göstermek için çektim bu iki resmi.biri elde kaybolacak kadar küçükken diğer avuca sığmıyor.ben ufak minyon kuşları severim.oyunda daha pıratiktir daha hızlı seridir...

Ekli dosyalar

• DSC03150.webp
    DSC03150.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,112
  • DSC03153.webp
    DSC03153.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,153
aramıza hos geldın arkadasım kusların guzel ve bakımlı masallah dılerım guzel oyun ve yavru alırsın saygılar

adıyamanhasan' Alıntı:
aramıza hos geldın arkadasım kusların guzel ve bakımlı masallah dılerım guzel oyun ve yavru alırsın saygılar
sende hoşgeldin hasan abi.daha iyileri sizlerin olur inşallah...

s.a maşallah sametcim kuşların çok güzel allah nazardan saklasın

bol yawrulu günler inş

SAYGILAR

tüyleri kadar hayrını gör samet kardeşim maşallah güzel kuşlar
herşey gönlünce olsun
Atalyadan selamlar..

Geri