Beslediğiniz Güvercin Irkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 67K

Hangi Güvercin Irkını Besliyorsunuz?

• Taklacı

Oy: 541 53.8%
  • Dönek

Oy: 199 19.8%
  • Dolapçı

Oy: 99 9.9%
  • Saya

Oy: 160 15.9%
  • Bango

Oy: 127 12.6%
  • Baska

Oy: 82 8.2%
  • Adana

Oy: 55 5.5%
  • Filo

Oy: 42 4.2%
  • Hünkari

Oy: 84 8.4%
  • Makaracı

Oy: 67 6.7%
    Oy: 121 12.0%
  • Süs (Form)

Oy: 93 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    1,005

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Hangi Irkı Besliyorsunuz Ankete Katılabilirsiniz.
Belediğiniz Irk Ankette Mevcut Değilse Lütfen Buraya Yazınız.
Not: Anket 913 Oya geldikten sonra sıfırlanarak Yeniden Başlatılmıştır.

Azman

ben oynar bursa yada mardin besliyorum

buras oynar

taklacı ve baska

(demkeş) şimdilik

acaba neden herkez taklacı besliyor ?

Bende bir anlasam belki bende taklacı besleyebilirim diyorum ama neden beslediklerini anlamadımki?

çünkü daha asil bi görünümleri var hüseyincim.

lord' Alıntı:

herkez değil % 28 oranında taklacı besleniyormuş şimdilik buda demekki her 4 kişiden 1 i çok fazla değil ayrıca yer ve imkan meselesi uçurmak zaman ve açık alan ister.
icon_shadeicon_s.gif

zevkler ve renkler olayı arkadaşlar ama her ırka ve besleyenine saygımız sonsuz zaten öyle de olmak zorunda.

kuzeyli' Alıntı:
lord' Alıntı:

herkez değil % 28 oranında taklacı besleniyormuş şimdilik buda demekki her 4 kişiden 1 i çok fazla değil ayrıca yer ve imkan meselesi uçurmak zaman ve açık alan ister.
icon_shadeicon_s.gif
Evet kuzeyli bey gerçektende net olarak açıklamış taklacı besleme şartlarını.Besleme şartları en zor olan ırklarımızdandır taklacılar.mesela biz oynarları sabah bir salarız taki akşam karanlığı çökünce yanlarına varırız.Ancak taklacı işi öyle kolay değil.Heleki birde kümesiniz bahçede yani yerde ise çok daha zor.Bir sürü tehlike tehdit ediyor kuşlarınızı.En başta kediler olmak üzere.Bu tür şartlar altında taklacı kuş yetiştirmek gerçektende,zaman ve ilgi gibi şeyler gerektiriyor.

bir şey sorucam bu kedileri nasıl engelliyecez bunu bir türlü bulamadım

abi öncelikle merhaba benim kendi düşüncem şartlar bazan beslemek istedigin
cins kuş secmeye ne fırsat nede imkan veriyo veya acemilikten yani benim gibi
bende 5 cift kuş var 5tanesi beyaz 1tanesi sarı 1 tanesi arap take
1tanesi kirli take 2tanesi gök abi inan iyi ırk veya kötü diye ayıramadım

taklacının takla atması kuşçuları sevindirir ama benim için takla atması değil sağlıklı olması önemli eğer yakınlarımda diğer cins güvercinler olsa onlarıda beslerim

ben taklacı ankaradan

evet bencede her ırkın yeri farklı hepsini tatmak gerekiyor.

Açıklaması bulunmayan iletiler bir anlam ifade etmez.
Bu sitenin belli başlı bir forum kuralları vardır.Ve bu kurallara herkez uymak zorundadır.
Yönetim Tarafından İletiniz Silinmiştir!!!

ozgurkarasu' Alıntı:
:heyo: :s: :heyo: :oley: :oley: :kitap:
Sevgili özgür bey ,herhangi bir açıklaması olmayan metin içerisinde gereksiz ifadeleri kullanmamanızı rica ederiz,forum kurallarına uyalım lütfen.

Bu yaşanılan çevre ile alakalı sanırım. Örneğin Kayseride takla dışında kuşları kimse sevmez ve beslemez.

yok be hocam mesela burada kimse taklacı sevmez,bilmez,bakmaz ama ben ona tutuldum zamanında ve herşeye herkese rağmen beslediğim ırka devam ettim.
ama senin dediğinde doğru biraz.şartlar genele uymayı gerektırıyor.fazla direnemezsen bir bakmışsın sende genelin beslediği ırkı besliyorsun.

saygılarımla
Ömer ÖZKURT

dedidiz gibi her ırkın görüntüsü cok hos fakat dikkatli beslemeli kuslari ayri irklarla birlestirip kusa yazik etmemeli

Geri