Beslediğiniz Güvercin Irkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 67K

Hangi Güvercin Irkını Besliyorsunuz?

• Taklacı

Oy: 541 53.8%
  • Dönek

Oy: 199 19.8%
  • Dolapçı

Oy: 99 9.9%
  • Saya

Oy: 160 15.9%
  • Bango

Oy: 127 12.6%
  • Baska

Oy: 82 8.2%
  • Adana

Oy: 55 5.5%
  • Filo

Oy: 42 4.2%
  • Hünkari

Oy: 84 8.4%
  • Makaracı

Oy: 67 6.7%
    Oy: 121 12.0%
  • Süs (Form)

Oy: 93 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    1,005
BEN RENKLİ POSTA BESLIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM .HERKES SEVDİGİNİ BESLESİN

aranızda macar besleyen arkadaşlar varsa iletişim kurmak isterim

admin' Alıntı:
Hangi Irkı Besliyorsunuz Ankete Katılabilirsiniz.
Belediğiniz Irk Ankette Mevcut Değilse Lütfen Buraya Yazınız.
Not: Anket 913 Oya geldikten sonra sıfırlanarak Yeniden Başlatılmıştır.

Ekli dosyalar

• 100_1115.webp
    100_1115.webp
    693.1 KB · Görüntüleme: 1,182
oyun kuşu eşkişehir ankara :tamam: :tamam:

nedenmi taklacı çünkü taklacı güvercin beslemek bir zevk birheyecan verir insana merak edersin acaba bu kuş ooynarmı die yada umdumu vericekmi die tabi bide sabır işidir taklacı beslemek tşklr

Arkadaşlar ankette hünkari besleyen arkadaşa hiç raslamadım.özel bir nedeni var mı?
ben dönek,hünkari ve sarıkanat paçasız misiri ve saya besliyorum.fakat kuşlarımın kalabalık olduğundan sayalardan azaltmaya gittim.fakat yinede 1takım kırmızı kapalı bozalı ve 2takım edremit sayası damızlık bıraktım.(oyundan uçuramama rağmen)
SAAYGILAR.
ÖMÜR DENİZ

cüneyt arkın' Alıntı:
Arkadaşlar ankette hünkari besleyen arkadaşa hiç raslamadım.özel bir nedeni var mı?
ben dönek,hünkari ve sarıkanat paçasız misiri ve saya besliyorum.fakat kuşlarımın kalabalık olduğundan sayalardan azaltmaya gittim.fakat yinede 1takım kırmızı kapalı bozalı ve 2takım edremit sayası damızlık bıraktım.(oyundan uçuramama rağmen)
SAAYGILAR.
ÖMÜR DENİZ

29 kişi besliyormuş. 29 kişi hünkariye oy vermiş.

ben taklacı besliorum çok renk war ama bango almak istiorum mersinde bulunmuo yardımcı olurmusunuz...

Ben Saya, Taklacı ve Baska Besliyorum.

taklacı +bango+mardın kırması+şebab

Tabiki taklacı besliyorum. Diğer kuşların ne yapmaya çalışdığını bı türlü anlayamadım. Belkide taklacılara olan hayranlıgım bu yüzdendir. Tsk ler.

taklacı ve baska

bende hic anlamamisimdir ne var bu taklacida hadi bir cift bak kùmesinde eyvallah ama bùtùn kùmes taklaci sahsen bir cift vardi bende saatlerce asker yapiyordu beni catida inecek diye o bir cifti bile cekemiyordum...

işte taklacı kuşunun güzelliği burda sanırım insana ona hükmetme onu terbiye edip istediğin gibi uçurabilmeyi sonrada cağırıp meraklısını agzı acık seyrettirebilmek ve ona o zamanı ve sabrı verebilecek kadar güçlü olmak. mardin beslemek zor ama istediğini alırsan yıllarca sürecek bir nam ve üstadmışsın dedirtcek bir meziyet bence ben beceremedim ondan sadece damızlık besliyorum ve hiç uçurmuyorum:=)

Evet doğru söylemişin oyun kuşu beslemek oldukça zor ve her babayiğidin harcı değil.
İyi kuş kadar iyi de seyis olmsı lazım.

bende taklacı seviyorum ama arkadaşlar yerim zamanım müsade etmiyor benim kümesimin yerini görseniz dersiniz sen nasıl burdan kuş uçuruon onun için besleyemiorum ama 1 çift var mavi mardin 40 ytl dediler 35 ytl e aldım gecen sene edirne kapıdan sadce yumurtaya yatırıom kuşlar uçmayı unuttu 1 senedir günah biliyorum ama ne yapayım bi arkadaş istio ona vercem yavrularıda hiç istediğim gibi çıkmıo zaten hep dagıtıom bu arada posta ve baska besliorum düz uçan kuşlardan besliorum

söyle bakıyorumda herkes yöresinde beslenen kuşları daha çok beslio bizim de burdur yöresinde dönek ve dolabçı beslendiği için bizde yani bizim tabirimizle oynak beslioz.................

trakya.bursa besliyorum. :heyo:

selam şöyle bir gerçek var herkes hangi ırkı bakarsa baksın kümesinde 100 de 90 bakıcı olarak posta ırkı kullanıyor artık yani postada bakıyor demekti yani burdaki oylardan 700 olanı yüze böler doksanla carparsak buda demektirki 630 kişi ayni zamanada posta bakıyor ve bunu yüzdeye vurursak yine yüzde doksan posta bakan kişi cıkar ortaya :=) yani yüzde altı değil.

NERDEN BAKARSAN BAK SITENIN COGU TAKLACI BESLIYOR TAKLACILAR.ORG OLSA TAM ISABET OLURMUS (:

ben usaktan hasan arslan dolapcı beslıyorum .guvercınlerın ıcınde en cok haz aldıgım ırk dolapcıdır.herkezın gorusunede saygı duyuyorum .utun yetıstırıcılere .2009 da allahım bol bol yavru nasıp etsın herkeze saygılar ....ARS...

Oynar, Çakal, Mülakat...

Taklacının Verdıgı Zevkı HIc bı sey vermıyor N e ole MAsa kusu neymıs ya tıpller ve limonı beslıyorum ucucu olarak tipler var 5 saat ucuyorlar odada 8 tane vuran lımonılerım var soy

Geri