Beslediğiniz Güvercin Irkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 67K

Hangi Güvercin Irkını Besliyorsunuz?

• Taklacı

Oy: 541 53.8%
  • Dönek

Oy: 199 19.8%
  • Dolapçı

Oy: 99 9.9%
  • Saya

Oy: 160 15.9%
  • Bango

Oy: 127 12.6%
  • Baska

Oy: 82 8.2%
  • Adana

Oy: 55 5.5%
  • Filo

Oy: 42 4.2%
  • Hünkari

Oy: 84 8.4%
  • Makaracı

Oy: 67 6.7%
    Oy: 121 12.0%
  • Süs (Form)

Oy: 93 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    1,005
NORMAL IRKI KIRILMIS TAKLA DEIL ANKARA MESGUR BOZ VE GOKLERI AMA TABI KI ANKARADA ESKI ZAMANLARDAKI GIBI YOK NADIR SAYILI ABILERDE.

neden herkes taklacı besli yo bi ara ben de arkadaş tan aldım kuşların 1 i ilk gün daha hayırlı işler yani atmaca götürdü bende bakmak isterdim ama bizim burda biraz zor hic kimse oynar beslemiyomu ya ...

bende posta besliyorum nedenine gelince ewlerine ondan daha sadık bi kuş yoktur yediği yeme ihanet etmezler yuvalarına nepahasına olursa olsun donmek için uğraşırlar donemezlerse olurler başka biyere inmezler ve kumeslerine dondüklerinde okadar asil bir şekilde durşları vardırki hiçbir kuşa benzemezler :)

Taklacı Özelikle Mardin Kusu En Sağlamıda mardn kusu

gözüme hoş gelen bütün güvercinleri beslerim tabbi oyun kuşları favorimdir

s.a. arkadaşlar ben lisedeyken takla besliyordum kuşları kaldırıp taklalarını izlemek çok hoşuma gidiyordu ama ünüversteye başlayınca kuşları dağıttım şimdi okulun bitmesini bekliyorum

takla izleyim hoşca vakit geçirmek çok hoşuma gittiğinden dolayı taklacı besliyorum

Bango,posta,varnenski,shumenski,budapeste,besledim irklar. :evet:

taklacı ve kostüm besliyorum her kuş türünün bakılması ayrı bir zevk bana göre.....

saygılar...

UFUK NEŞE...

Ekli dosyalar

• DSC00829.webp
    DSC00829.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,317
  • DSC00821.jpg
    DSC00821.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,347
  • DSC01365.JPG
    DSC01365.JPG
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,313
komorner tumbler ve köröser tümmler ağırlıklı, bir de trakya yerlisi

kelebek ırkına gönül verdik senelerden beri uraşıyoruz.oynar kuşu besledim .oyun kuşu besledim bango kuşu besledim ama kelebekte ayrı bir hava ve tat var.keşke bu kuşu salmalardan çıkarıp havadada seyretsek.

Selamlar. Kümesimde 8 taklacı ( 2 arap ayna kuyruk, 2 mermeri, 4 sabuni) var.

Bunların yanında bir çift posta var. Bu postaların aynı kümeste olması sakıncalı mı? olmasa daha mı iyi? Farklı tür kuşların olmasının sakıncaları nelerdir?

teşekkurler.

ankara oyun kusu taklacı tabikide :oley: :heyo: :hhh:

12 çift taklacı+7 taklacı yavru ,1 çift bango ve erkek bir hünkari..Hünkarime dili bulamadım :hungur: :haha:

Geri