KaRaCaKMaKLi
Üye
- Ad Soyad
- ÖzGüR aFaCaN
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KONYALI 42' Alıntı:Merhaba arkadaslar güzel bir konu cogu büyüklerimin dedigi gibi beyaz kusun iyisini bulmak cok zor elimizde olsa dahi ucurup oyun actirmak dahada güc atmacanin dikkatini daha cok cektigi icin ben sahsen beyaza ayri bir zaafi olan biriyim sadece gecen sene 18 yavrudan ikisini seyretmek nasip oldu gerisi kurban gitii atmacaya iki resimde ben atmak istedim bütün arakadaslara atmacasiz hastaliksiz kümesler dilegiyle
üstadım ne güzel anlatmışsınız beyazı bende bir kaç sey eklemek istedim gaga rengi sedef rengi yada inci rengine yakın bir renk olmalıdır burun etide keza öyle en önemli özelliği bana göre hakiki beyazın kanat sesi çok şamatalı sesli değildir alışık olduğumuz kanat sesinden cok farklıdır.cevdet özbayer' Alıntı:Kuşçulukta renk ayırımı tamamen zevk meselesi,kimi beyaz sever kimide arap sever.
Benim oğlum Burak (36 yaşında) arap ve dumanlı kirli kuşları hiç sevmez ve beslemez,ben çok severim ama kuşlara o baktığı için karışmıyorum.
Beyazlara gelince, bana göre bir asalet simgesi kuşlar ben ve burak çok seviyoruz. (Bünyamin Akhan'ı bu sitede tanıyan çok bizim beyazlar o çok iyi bilir)
1) Beyaz kuşun gözleri oltu taşı tesbih gibi siyah olacak, kuşun gözlerine güneşte bakınca gri gibi görünecek,eğer gözleri güneşte bakınca nargöz görünüyorsa bilinki o kuş hakiki beyaz değildir,ya gökten çıkmadır veya başka bi kuşla kırmadır.
2)Beyaz kuşun göz kenarları,yani gözünün etrafındaki deride beyaz olacak,eğer bu kemik rengi veya sarıya yakın bej renkte olursa bu kuşta hakiki beyaz değildir,başka renk bi kuştan çıkmadır.
3)Beyaz kuşun ayaklarının deriside pembeye yakın açık bi renkte olacaktır,eğer bu renk kırmızıya veya bordo renge yakınsa bu kuşta hakiki beyaz değildir,başka renk bi kuştan çıkmadır.
4)Beyaz kuşun tüyleride pamuk gibi yumuşak olur,tüyler sertleştikce beyaz kuş saflığından uzaklaşıp kırma olduğunu belli etmeye başlar.