BEYKOZ KAPLAMA KIRMIZI KAFA ÜRETİCİSİ ÖZGÜR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuozgur81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
K

kuscuozgur81

Misafir

Ekli dosyalar

• S7301810.webp
    S7301810.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,713
kuşlar çok güzel maşallah bunlara kırmızı kafamı diyorlar gerçekten bilmediğimden soruyorum sarı kafa miski gibi görünüyorda?

DOĞRU BİLİYORSUNUZ BUNLAR SARIKAFA KAPLAMA MİSKİ ANCAK BUNLARI YETİŞTİREN ÜRETİCİLERİ KINASI YOĞUN YAVRULAR DÜŞÜRÜNCE KIRMIZI DİYORLAR BU KUŞLARINA GÖSTERDİKLERİ SEVGİ ÖVGÜ KARAKANAT AMA ÇİKOLATA KANAT DERLER GERÇEKTEN KARA OLAN KUŞLARINA ONLARI NEKADAR ÖVSEM AZDIR VERİLEN EMEĞİ VERDİKLERİ YAVRULARLA ÖDÜYORLAR FAZLASIYLA SAYGILARIMLA

teşekürler bende kırmızı denince ispirto gibi bir renk beklemiştim :=) demek böyle oluyormuş saol bilgi için

Kuşlarınız gerçekten çok güzeller tebrikler.

...SAYGILARIMLA...

KUSLARINIZ KOSTÜM OLARAK GÜZELLER ALLAH NAZARDAN SAKLASIN

kuşlarınız guzel gözukuyo maşallah,ama bunlar cok titiz kuşlar tam tamına kusursuz olmaları gerekki değerli olsunlar ah bide basıktepeolucaktı bunlar cok guzel olurdu

saygılarımla

[No message]

Ekli dosyalar

• 08.webp
    08.webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 1,334
Hakkattende Kuşlar on numara allah Nazarlardan saklasın

EFKARLI_COCUK

maşallah kuşların kınaları cok güzel ALLAH nazardan saklasın .

GUSEL KUSLAR ALLAH COK YAVRU ALMAYI NASİP ETSİN

ayhan karataş erhan karataş bu kuşlar benim siz kendi sayfanıza koyum ve bu iletiyi silin burdan

arapmardin' Alıntı:
ayhan karataş erhan karataş bu kuşlar benim siz kendi sayfanıza koyum ve bu iletiyi silin burdan

mesajınızı daha fazla açarmısınız.
ne demek istiyorsunuz?

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
arapmardin' Alıntı:

mesajınızı daha fazla açarmısınız.
ne demek istiyorsunuz?
gerek kalmadı hallettiler

Özgür abı kuşlar her zaman ki gibi fevkalede cok güzel Allah nazardan saklasın burda gordugum en güzel kaplamalar desem yanlış olmaz heralde Allah nazardan saklasın bence kaplamada tepe bozuyor cok yavrulu bır sezon gecırmemız dılegıyle

hey maşallah allah nazardan korusun kuşlarını bu resmleri bizlerle paylaştıgın için tşkler

[No message]

Ekli dosyalar

• 100_0361.webp
    100_0361.webp
    820.4 KB · Görüntüleme: 915
[No message]

Ekli dosyalar

• 100_0311.webp
    100_0311.webp
    908.9 KB · Görüntüleme: 899
Geri