ekoded
Üye
- Ad Soyad
- Erkan DOĞAN
- Meslek
- Ticaret
- İlgi Alanı
- Balıklar
kardeş kuşların gerçekten çok güzel allah canpekliği versin. bunları yarışmaya soktunmu hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tengelli' Alıntı:selam özgür bey kardeşim benden sana bir tavsiye olsun kuşlarının boyu rengi güzel ama artık para etmiyor maalesef sen bunlara renk yapmaya calışmaktansan bence biraz oyun yapabilmesi için eli ayağı düzgün oyun kuşlarıyla vur benden tavsiye kuşlar mezatta ele ayağa düşmüş para etmiyor ama cayırda kaldır oynasın istediğin paradan istediğin kuşunu sat ve namın yürüsün. yoksa emeğin her modası değişen kuşta boşa gider ama oyun kuşunun modası hiç geçmez.
arapmardin' Alıntı:tengelli' Alıntı:selam özgür bey kardeşim benden sana bir tavsiye olsun kuşlarının boyu rengi güzel ama artık para etmiyor maalesef sen bunlara renk yapmaya calışmaktansan bence biraz oyun yapabilmesi için eli ayağı düzgün oyun kuşlarıyla vur benden tavsiye kuşlar mezatta ele ayağa düşmüş para etmiyor ama cayırda kaldır oynasın istediğin paradan istediğin kuşunu sat ve namın yürüsün. yoksa emeğin her modası değişen kuşta boşa gider ama oyun kuşunun modası hiç geçmez.
arkadaşım teşekkürler senin yorumlarına herzaman dinlerim değerlendiririm bu kaplamalardan arkadaşıma verdim
oyun kuşçusu kendi bu sitedede vidyosu var hakan çamurcu şu anda kaplama yavrum derin derin götlüyor dedeleri izlenmiş güzel oyunları varmış bu yavruda bayağı istikrarlı özellikle sesli güzel bir kuş yani uçuruyorum kısmetse 3 aya en kötü burda ne yaptıysa sizlerle paylaşcam eksiksiz bu arada miro aldım samir ercüment beyin soyu zeki palaz beye ordan sercan gönel kardeşimize ordanda bana geçti oldukça güzel mirolar sitede sercan beyin kendi yayınladığı resimler deki mirolar bende 1 takım da mardinden geliyo 2 güne suriyeden çıkıyomuş kuşlar murat elkatmış arkadaşımızın vesilesiyle yani miro işinede girdik esas soruya gelince ben ne miro nede oyun kuşu bilirim ben kaplamayla yola çıktım onlada bitiririm hedefim kısmetse elimdeki kaplamalarıma bundan allah ömür verirse 40 sene sonrada hiç kan girmeden devam etmek hiç maddi çıkar gütmedim düşünmedim onlar kendi masrafını hertürlü çıkartıyor zaten bu kaplama olayı moda değil bir sevda benim için o yüzden 1 tl de olsa ben soyumu devam ettircem yorumlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim saygılarımla