BEYKOZ KAPLAMA KIRMIZI KAFA ÜRETİCİSİ ÖZGÜR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuozgur81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
kardeş kuşların gerçekten çok güzel allah canpekliği versin. bunları yarışmaya soktunmu hiç

maaşallah kuşlar gerçekten çok güzel.Allah alanada satanada hayırlı etsin....

maşallah hepsi çok güzellermiş hele kırmızı kafa sabuniye bayıldım

Özgür kardeşim Maşallah güzel kuşların var tüylerince hayrını görürsün inşallah emeğine sağlık Ömer YENER / Eskişehir

S.a
Bu Fiyatlara hiç kuş sattınmı Özgür Kardeşim? Meraktan soruyorum kuşlar güzel maşallah ama o fiyatlara gidiyomu?

a.s arkadaşım hemen söyliyim artık o fiyatlara satamıyoruz ama bende o fiyatlardan aşşağısına vermiyorum dostlarımız hariç hediye ettiğimizde oluyor dostumuzun dostundan o fiyatların yarısına sattığımızda ama kaplamalar yine o eski şaşalı devrine döner ben kazanç amaçlı düşünmüyorum hiçde düşünmedim ihtiyacımda yok ama tutturduğum bu soyuda öyle 200 .300 vermem

[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0022.webp
    Fotoğraf-0022.webp
    207.9 KB · Görüntüleme: 957

(:

selam özgür bey kardeşim benden sana bir tavsiye olsun kuşlarının boyu rengi güzel ama artık para etmiyor maalesef sen bunlara renk yapmaya calışmaktansan bence biraz oyun yapabilmesi için eli ayağı düzgün oyun kuşlarıyla vur benden tavsiye kuşlar mezatta ele ayağa düşmüş para etmiyor ama cayırda kaldır oynasın istediğin paradan istediğin kuşunu sat ve namın yürüsün. yoksa emeğin her modası değişen kuşta boşa gider ama oyun kuşunun modası hiç geçmez.

Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık yetiştirmişsin karşılını alman dileğiyle saygılar.

tengelli' Alıntı:
selam özgür bey kardeşim benden sana bir tavsiye olsun kuşlarının boyu rengi güzel ama artık para etmiyor maalesef sen bunlara renk yapmaya calışmaktansan bence biraz oyun yapabilmesi için eli ayağı düzgün oyun kuşlarıyla vur benden tavsiye kuşlar mezatta ele ayağa düşmüş para etmiyor ama cayırda kaldır oynasın istediğin paradan istediğin kuşunu sat ve namın yürüsün. yoksa emeğin her modası değişen kuşta boşa gider ama oyun kuşunun modası hiç geçmez.

arkadaşım teşekkürler senin yorumlarına herzaman dinlerim değerlendiririm bu kaplamalardan arkadaşıma verdim
oyun kuşçusu kendi bu sitedede vidyosu var hakan çamurcu şu anda kaplama yavrum derin derin götlüyor dedeleri izlenmiş güzel oyunları varmış bu yavruda bayağı istikrarlı özellikle sesli güzel bir kuş yani uçuruyorum kısmetse 3 aya en kötü burda ne yaptıysa sizlerle paylaşcam eksiksiz bu arada miro aldım samir ercüment beyin soyu zeki palaz beye ordan sercan gönel kardeşimize ordanda bana geçti oldukça güzel mirolar sitede sercan beyin kendi yayınladığı resimler deki mirolar bende 1 takım da mardinden geliyo 2 güne suriyeden çıkıyomuş kuşlar murat elkatmış arkadaşımızın vesilesiyle yani miro işinede girdik esas soruya gelince ben ne miro nede oyun kuşu bilirim ben kaplamayla yola çıktım onlada bitiririm hedefim kısmetse elimdeki kaplamalarıma bundan allah ömür verirse 40 sene sonrada hiç kan girmeden devam etmek hiç maddi çıkar gütmedim düşünmedim onlar kendi masrafını hertürlü çıkartıyor zaten bu kaplama olayı moda değil bir sevda benim için o yüzden 1 tl de olsa ben soyumu devam ettircem yorumlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim saygılarımla

arapmardin' Alıntı:
tengelli' Alıntı:

arkadaşım teşekkürler senin yorumlarına herzaman dinlerim değerlendiririm bu kaplamalardan arkadaşıma verdim
oyun kuşçusu kendi bu sitedede vidyosu var hakan çamurcu şu anda kaplama yavrum derin derin götlüyor dedeleri izlenmiş güzel oyunları varmış bu yavruda bayağı istikrarlı özellikle sesli güzel bir kuş yani uçuruyorum kısmetse 3 aya en kötü burda ne yaptıysa sizlerle paylaşcam eksiksiz bu arada miro aldım samir ercüment beyin soyu zeki palaz beye ordan sercan gönel kardeşimize ordanda bana geçti oldukça güzel mirolar sitede sercan beyin kendi yayınladığı resimler deki mirolar bende 1 takım da mardinden geliyo 2 güne suriyeden çıkıyomuş kuşlar murat elkatmış arkadaşımızın vesilesiyle yani miro işinede girdik esas soruya gelince ben ne miro nede oyun kuşu bilirim ben kaplamayla yola çıktım onlada bitiririm hedefim kısmetse elimdeki kaplamalarıma bundan allah ömür verirse 40 sene sonrada hiç kan girmeden devam etmek hiç maddi çıkar gütmedim düşünmedim onlar kendi masrafını hertürlü çıkartıyor zaten bu kaplama olayı moda değil bir sevda benim için o yüzden 1 tl de olsa ben soyumu devam ettircem yorumlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim saygılarımla

selam tabiki bir sevdda dır güveercin beslemek fakat ben vazgeç demiyorum birde oynattınmı değme gitsin keyfine keyif katsın. yada bu kuşların ayni renkte ful ispirto kafa oldugunu yada gövde sarı kafayken kanadın cakmaklı karası oldugunu yada hem sarı kafa hemde sarı kuyruk oldugunu daha bir zevk vermez mi ? yine öz soyun dursun ama ektralarda yanında olsun ki sen bir şey aradıgında başkasına değil başkaları aradığında sana gelsin :=)

evet teşekkürler herkese bende tengelli arkadaşımızın dediği gibi kaplamalarımdan uçuruyorum miro işinede çevremdeki arkadaşların vesilesiyle girmek zorunda kaldım bakalım hayırlısı birkaç ağız yavru ayırıp miro lardan havaya vercem saygılarımla

arkadaşım kuşların fena deyil allah bolbol yavru versin ama şahsi kanaatim biraz paçaları eksik

Geri