bibakın arkadaşlar postalara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deniz_efe09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
ustalar bu posta ırkı guvercınler tarafından hıç şansım olmadı ıstanbuldan hedıye getırdıler dort cıft ta bır sene yakın durdular bır yumurta yapmadıkları gıbı kanatlandıgıkları an bastılar gıttıler hala hayret ıcındeyım bı yavrumu bulsam acaba bu arada kuşların çok guzellermış allah kaza bela hastalık vermesın bol bol yavru ve ucurman dılegıyle saygılar sevgıler

slm herkeze yorumları için tşk ederim işte bizim bu aydın nazilli dede sorun bu dernek yok acılmasını istiyoz ama daha faliyete gecircek biriyok bizde burda kendi capımızda 10 kişi felan birleşip atıyoruz ama derneğimiz cok istanbulda buraya çok çok uzak yakınolsa 1dk bile durmam hepsini verirdim bide benim burda amacı para deil hani herkez para için yapar buişi çogünlula benim istedim elimde iyi kuşlar kalsın uzak mesafelerden gelen sadece eğitimi iyivermemiz gerekiyor keşke burdada bidernek olsada katılsak :?

cok güzeller kardeş hayırlısıyla bakmayı nasip etsin allah

herkeze yorumları için tşk ediyorum şuan askerdeyim son katıldım yarışta 250 km etapda 4 geldik askerden sora nasip olursa 450 km den atmak hayırlısı olsun bakalım

Geri