Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN)
GÖZ - BURUN NEZLESİ
.............................................
3 lit. dinlenmiş klorsuz suya
..............................
1) Tetra250 = 1 kapsul tozu
2) Macrol125 toz =1 çay kşğı
3)Sanasol şurup= 3 ml
4)Flagyl serum = 15 ml( cc )
5)Mikostatin şurup= 3 ml
.....................................
10 GÜN taze hazırlanır. kullanım öncesi ve sonrası 3 gün prebiyotik verilmesini öneriyorum .
TÜRKER ÖDEN
Sa acemi bir güvercin besleyiciyim yavru güvercinlerimin 3 te 2 sinde bu hastalığa raslıyorum yem yemeye başlıcak kadar büyüdüğünde ayakları tutuluyor ve halsiz düşüp ölüyorlar dışkıları doğal görünüyor bu konuda bana acil olarak yardımda bulunursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim hayırlı ramazanlar.
Merhaba 10 12 gundur devam eden ishal durumu var bircok kisiye sordum ama ne oldugunu bulamadilar veterinere gosterdim oarazit icin bi toz ve sulphamezathine onerdi bunlari kullandim pesinden sitraks kullandim tabi durum degismedi keyfi nesesi yerinde kabarma yok ercefurly kullaniyorum suan 2.gunu oda fayda etmedi gun icinde su ictikce diskida su dahada artiyor
-Diski cok sulu oluyor ve kagitta sari yesil karisimi iz birakiyor
-Diskilar genelde ince ip gibi oluyor bazende su ve icinde tortu tarzinda kum gibi bisey oluyo
-cok nadir sekli duzgun diski oluyor ve kabarciklar oluyor uzerinde
Bobrek sorunu olabilir diyende oldu 1litre suya 1ymk.kasigi seker 1tatli kasigi karbonat ve tuz karisimida onerdiler artik kimseye guvencim kalmadi son carem sizden yardim istiyorum
ben bu karşımı uyguluyorum bir kaç çeşit hastalık var tek salmada topaldım hasta olanları ama yaz recetesınıde uygalaya bilirim cevabınız için şimdiden sağolun
Hocam Allah razı olsun sizden yanlız bisi sorcam bu ilaçlar kuşlarda yan etki yapmazmi. Sadece hasta kuşlarını verecek yoksa hepsinemi verecek bu ilaçlar i.
Elbette * hasta kuşlara verilmesi * doğru olandır. ! Aynı kümeste hasta kuş - diğerlerine dee bulaştırmakta .. o nedenle hepsine içiriyoruz. --- Mesaj güncellendi ---
s.a. bu vermiş olduğunuz reçeteleri tek tek okudum ve notumu aldım. ancak bu ilaçları devamlı mı kullanacağız. birinci ay ne kadar ikinci ay ne kadar ve devamında nasıl kullanılacak. yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkurler..