eflan
Üye
- Ad Soyad
- .........
- Meslek
- ...........
- İlgi Alanı
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eflan' Alıntı:slm alykm ben şuan şırnakta çalışıyorum memlekette bir takım bayburtlarım var yavruları 15 günlük olduğunda tekrar yumurtlamışlar. bu gün 8 gündür yumurtaya yatıyorlar. bu gün yumurtalar tutmuşmu diye bakmalarını söylemiştim. biraz önce telefon geldi. kuşların altında 4 yumurta varmış ve dördüde tutmuş damarlaşmış. başka kuşun yumurtası desem başka kuş yok önceden kalmış desem zaten kuşlar yeni. bir takım yavruları 15 günlükken tekrar yumurtladılar.vitamin fazlalığı desem hiç vitamin vermedim. köyde tamamen doğal yaşıyorlar.bana hediye eden arkadaş da vitamin vermemiş hiç .bakalım yavruları çıkarıp bakabilecelermi.
Koy bir postanın altına 4-5 yavruya aynı anda bakarbasoglanh' Alıntı:4 Yavruyu çıkarma olsalığı sıfır gibi birşey. Dişi dişiye eşleşme olmadığından eminmisiniz?
4 yumurta çıksa dahi pek sanmıyorum bakacaklarını. Bana göre imkansız.
nadyas kardeşim bu kesinliği neye dayanarak söylüyorsun,daha önce böyle bir şeye şahit yada tanık oldunmu,yani bir postanın 5 tane yavruya aynı anda bakabildiğine.Yaklaşık 14 yıldır güvercin besliyorum,bugüne kadar daha öyle babayiğit bir kuş görmedim.nadyas' Alıntı:Koy bir postanın altına 4-5 yavruya aynı anda bakarbasoglanh' Alıntı:4 yumurta çıksa dahi pek sanmıyorum bakacaklarını. Bana göre imkansız.
hangi güvercin cinsi olursa olsun 4 veya 5 yavru bakacağına ihmal vermiyorum. zor bir durum. posta güvercinide bakamaz bence.nadyas' Alıntı:Koy bir postanın altına 4-5 yavruya aynı anda bakarbasoglanh' Alıntı:4 Yavruyu çıkarma olsalığı sıfır gibi birşey. Dişi dişiye eşleşme olmadığından eminmisiniz?
4 yumurta çıksa dahi pek sanmıyorum bakacaklarını. Bana göre imkansız.
eflan' Alıntı:merhabalar sanırım son mesajları okumamışsınız sonucu yazmıştım. 2 tanesi çıktı. 1. ve 4. yumuta diğerleri damarlaşmasına rağmen tam oluşmamış.
ugur5454' Alıntı:benımde bir sorum olcaktı kuş beslemeye yeni başladım bir tanıdıktan 4 tane kuş aldım arap eş ve onun 1 yavrusu birde enseli gök kendisi adanadan getirmiş oda ankarada bakıyor ordan getirdi eşler sürekli iki kusun yuvalarına girip onları yuvalarından attıktan sonra kendi yuvalarına giriyor sürekli dövüyorlar birde hangisinin dişi olduğunu bilmiyordum öğrenmek içinde bir tane tavuk yumurtası koydum eşlerdenbirtanesi hiç kalkmıyor ymurtanın üstünden yatan dişimidir birde onun yumurtlamasını engellermi alayımmı yumurtayı altından şimdiden tşk.