kutay
Üye
bir güwercini omzumuzda dilediimiz gbi dolastırabilirmiyiz eyer bunun bir alıştırma yöntemi varsa bunu bilen tecrübeli abilerimizin yazmasını isterim böylece benim gibi yeni ve acemilerde öğrenebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kutay' Alıntı:bir güwercini omzumuzda dilediimiz gbi dolastırabilirmiyiz eyer bunun bir alıştırma yöntemi varsa bunu bilen tecrübeli abilerimizin yazmasını isterim böylece benim gibi yeni ve acemilerde öğrenebilir
kutay' Alıntı:önerin için çok saol abi ben kümesi öle bi yaptırıyorum ki herşey sökülebiyor yani istediğim zaman bir kaç vida ekleyerek yada çıkartarak kümesi büyütüp küçülte bilicem inşallah zaten kümes bitince ben size resmini yollarım eyer zahmet olmassa bir de resim üzerinden yorum yaparsınız
emrekaya92' Alıntı:benim bi tane sabunim vardı dişi daha cik ken takalamiştim. sonra bu kuş söküldü ve 10 cm den fişek almaya başladı. sonra bu kuş eş kaptı ve yavruları oldu. ben koltukta oturunca yavrular elime ve kucağıma geliyolardı. işte bigün kuşları terasta açık bırakınca kedinin biri çıkmış ve 1 tane yavruyu yemiş. işte ben o kediyi görüce terasta aşşağı attım. tabii bundan sonra kedi mahellede beni görünce kaçıyo ama olan yavrulara oldu...