Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozdemir59' Alıntı:Hüseyin her zaman olduğu gibi yine çok güzel bir paylaşım yapmışsın kimin kuşları bunlar bilgi verirsen seviniriz teşekkürler
Öncelikler Hüseyin kardeşime paylaşımından dolayı teşekkür ediyorum.. Tekin abim Ustamız Osman Abi kuşlarını kuş gribi vakasından sonra uçurmayı kesmiş şuandada uçurmuyor onun kuşlarını Hüseyin ve Mehmet Akcan kardeşlerimiz uçuruyor kısmet olursa bir kaç ay kadar sonra bende uçurmaya başlayacağımtekinn' Alıntı:huseyın anlasılıyorkı muskalı oynar hastalıgı sana ustandan gecmıs..ben herzamankı gıbı yasmaklıya bakmaya doyamadım..ustanın elıne saglık..
bu arada ustan kuslarını ucuruyormu ?
ucumu konusunda da bıraz bılgı verırsen sevınırım..
tekinn' Alıntı:huseyın anlasılıyorkı muskalı oynar hastalıgı sana ustandan gecmıs..ben herzamankı gıbı yasmaklıya bakmaya doyamadım..ustanın elıne saglık..
bu arada ustan kuslarını ucuruyormu ?
ucumu konusunda da bıraz bılgı verırsen sevınırım..
aziz' Alıntı:maşşallah kuşlar çok güzel böyle güzel kuşları havada izlemesi daha güzel olur imkanınız varsa video çekebilirmsiniz?
sağlıklı bol yavrular almam dieğiyle
aziz' Alıntı:video için çok teşşekürler hüseyin bey müzikle tam uyumlu olmuş bunları izlemeye doyamaz insan :hhh:
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:aziz' Alıntı:video için çok teşşekürler hüseyin bey müzikle tam uyumlu olmuş bunları izlemeye doyamaz insan :hhh:
Beslediğimiz kuşla müziğimiz doğru orantılıdır Aziz bey duygudur oynarcılık :buyrun: Hissetmek lazım.
hakan_41' Alıntı:yavrular gözleri siyah mı atıyor ??
sağolun bilgi için öğrenmiş oldumaziz' Alıntı:hakan_41' Alıntı:yavrular gözleri siyah mı atıyor ??
yavrulukta gözrengi öyledir büyüdükçe gözün rengide açılır
bursa.ist' Alıntı:dikkatimi çeken bazı hususlar var resimlerde.kuşlar birbirleri arasında farklı yapılar sergilemekte birde görünen yavruların eşkal yapıları damızlık olarak görülen kuşların yapılarını ve aşgallerini pek fazla sergilemiyorlar gibi.
birde çok yanlış olarak gördüğüm bir durum görüyorum.damızlık bir kümeste oynarlrın içinde baska tip ve kırmızı kuşlar görüyorum bunun nedeni nedir acaba.
bursa.ist' Alıntı:yavruların eşkal yapıları damızlık olarak görülen kuşların yapılarını ve aşgallerini pek fazla sergilemiyorlar
bursa.ist' Alıntı:birde çok yanlış olarak gördüğüm bir durum görüyorum.damızlık bir kümeste oynarlrın içinde baska tip ve kırmızı kuşlar görüyorum bunun nedeni nedir acaba.
bursa.ist' Alıntı:kart kuşla yavru arasındaki yorumuza pek katılamıcam benzerlik olmaya bilir ama eşgal yapıları olarak gelecekte nasıl olacaklarının sinyallerini verirler ama bu yavrularda uzaktan yakından resimlere dikkatli bakarak bu özellikleri sergilediklerini görmüyorum gaga çıkışları fiziki özellikleri göz yapıları olsun damızlıklarla pek bagdaştiramıyorum.yada şu olabilir kuşlar arasında kan baglantıları olmadığı için farklı yönlere dogru gitmiş olabilirler.ayrıca eger bir yavru anne ve babanın kanını taşıyorsa bu yavru ilerde ne olacagını işaretlerinden zaten belli eder.bence bu kuşlar kendi içinde karmaşlar sergilemektedirler.her ne kadarda yavruda olsalar damızlıklara göre çok zayıf bir görüntü sergilemekteler.birde toplu resimlerde açık bir kuşun tırnaklarını siyah olarak görüyorum ama yanlışmı gördüm bilemiyorum.
sözlerim kuşları kötülemek gibi sakın yanlış anlaşılmasın.damızlık kuşlar güzel ama aynı güzelliği ırkının özelliklerini yavrulara yansıtamıyorlar gibi geliyor bana.
bursa kümesleri içinde herhangi bir zaman dilimde ben farklı ırk kuşlar oldugunu görmedim bana göre bu durum yanlış bir olay.
saygılar.
bursa.ist' Alıntı:hataları belirtmezsek bu işin ne anlamı var o zaman her siyah beyaz kuş ekleyene maşallah deyip geçelim o zaman.dogru yolu görmek için bazı şeylere çomak sokmak lazım..bursa oynarına gerçekten gönül vermiş ve gözlemleri iyi oaln herkez benim söylediklerimi tekrarlar.bir kuş üzerinde yorum yapmak için iyi soyları görüp bunlar üzerinden denklemleri kurmak lazım zaten ondan sonra hatası nerde herkez görür.o yüzden kuzguna yavrusu güzel gelirmiş..
maşallah demek için önce ırkın devamlılığını görmek lazım kuş kendi güzel bir anlam ifade etmez zaman içerisinde sadece vitrinlik olarak yani altı çalışmayan çok kuş piyasada var.benim için damızlık teşkil eden kuş kendisi yavru ve torunlarında gerekli işaretlerini taşımalı ama bu işaretleri yansıtmak için ırkın hatalarını ve dogrularını çok iyi gözlemleyip eşlemeleri buna göre yapılmalıdır.öyle yada ben asla içinde farkı tarz kuş besleyen bursa oynar kümesi görmedim affınıza sıgınarak söylüyorum.
şunu unutmamak lazım soyu bilinen ve takibi yapılan ırk eşlemeleri düzgün yapıldığı sürece yanıltmaz.