Bir İstanbul Efsanesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili Başoğlan kardeşim oynar çetecilikle ve çeteleşmiş zihniyetlerle urafk ufak grupların da peşinde olduğu nemalanma plan ve projeleriyle günümüzde ki rant hedefiyle ilerlediği sürece tartışılmaya ve insanların birbirlerini kırmalarına sebebiyet verecektir.

Konulara,olayalara ve kişilerin genel çerçevediki konumlarına bunun yanı sıra sabit site adreslerine belirli zamanlar da belirli saldırılar,çirkin hareketler,çamur atmalar yapılır ve bu tür karşı davranışların bizler önce masada konuşulup sonra bir ekip zihniyeti içinde geliştirildiğini ve tasarlandığını ondan sonra ''Tuzak''gibi bir takım düşünceyle önümüze sunulduğunun çok üzücü bir şekilde farkında ve bilincindeyiz.

Amaç burda oynar ırkının nasıl olması gerektiğini tartışmak,nasıl ve ne şekilde beslenmesi gerektiğini tartışmaktan öteye gitmiş ve kişilerin yakın çevrelerinde bulunan kişilere göre değerli kişileride kapsayarak KİŞİSELLEŞMİŞ ve bir curcuna çıkartılmaya çalışılmış bunun neticesinde de ''bak işte yine o çocuk yine redhot yine H.H.A nın yazdığı site huzursuzluk çıkmış''dedirtmek için çürümüş zekanın zayıf oyunlarına zaman zaman maruz kalmaktayım!Sanırım senin dolapçıda düştüğün durumda bir benzeri senin ki site konusu benim ki ise oynarcıların RANT konusu benim burdan ustalarımın ismini zikrederek beyanat vermem bazılarının o kadar çok zoruna gidiyor ki kendilerine kendileri usta diyorlar:)Halbu ki düne kadar bazı şahıslar benim ustalarımın yanından ayrılmıyorlardı dosluk için değil sadece tüğlü bir ''kuş için''onlar kendilerini bilirler!Benim usta dediğim kişileri ben önce canı gönülden şahsiyet olrak sevmiş abi gibi görmüş en son kuşçuluğu için usta demişimdir bunu hiç bir zaman bazı kafa ölçüleri büyük olanlara anlatamadım sanırım anlamamaya dvam edeekler olsun napalım 100 kişiden bir kişi mutlaka anlıyacaktır!1 doğru olsun o da bana yeter 2.bir doğrunun olmadığı gerçeği kesindir!Kısacası bazen bizim hobimiz zeka oyunculuğuna da dönüşebiliyor bunun sebebide ''bireyin kuşçuluğunun yetersiz kalmasıyla ortaya çıktığı şüphe taşımamaktadır''.Sen gel yardımcı olayım desende İNCİLERİ DÖKÜLÜR ve en iyi kim dümenli,sahte,çetecilik anlayışıyla bu ırkı sergiliyor onların yollarında ilerler çünkü bilirler ki popiler yapılandan DAHA İYİ RANT GELİR!!!Olaylara özet olarak son cümledir.

Sen,ben,o,biz,siz,onlar bunların farkında olmamıza rağmen bu hobiye OYNAR ırkına meraklı olan yeni kişileri çekme çalışmaları her tarafta sürmektedir sebep tabiki NEMALANMAK ama bunu ortada olmayan bir güzel sohbet bir güzel dostlukmuş gibi lanse etmek iişin cilvesi ve latifesidir.

Kuşçuşukta kime doğru bir şey söylersen söyle ve bu doğruyu kabul ettirmeye çalış en kötü en berbat doğruyu savunan olur ve bunu 1000 kişi bilir 999 u uygular ama içlerinden biri çıkar bildiği halde SAVAŞ DUVARINI ÖRER bazıları doğruyuda kendine alet ederek karşıtlık yaratır ki bedavadan REKLAMI OLSUN.Sonra da gelir yüzsüzce REKLAM yapıyorsun derler herkes herşeyin farkında ama dediğim gibi beni ve düşüncelerimi yıkmak isteyenler oynar ırkını benim kadar sevmeli ve havada seyrettikten sonra beslemelisiniz bu ırka yaptığınız en büyük iyilik olur.Benimde hedeflediğim oynar anlayışı böylece gerçek olur!

Malum site için yorum yapmayacağım en son sahipleri ve bazı üyeleriyle birlikte Allaha havale etmiştim gerekli adreslere sanırım postalanmışlardır ve postalanıyorlar:)Umarım daha iyi hizmet vermek için doğru kişilerle yollarına devam etmeye çalşırlar ve böyle olumsuz üzücü bir ton emeğin yok olmasına sebebiyet vermezler yazık olmuş.!Benim olduğum bir yere benimle var olmuşsa benim olmamamla da yok olacaktır normaldir pekte şaşırmadım şimdi yaşatmaya çalışsınlar göreyim AMA BENSİZ:)Benden uzak Allaha yakın bir şekilde herkesin yolu açık olsun.Sanırım bu haberi duyanlar kendilerine yeni RANT sitesi arayacaklar seyredin bakalım neler oluyor sabit sitelerde hareket yok öyle sanıyorum ki beni burda karalama çalışmalrının bir ucuda bu konuya dayanıyor burda yer yapmak temel hazırlamak için olabilir ne dersin Başoğlan kardeşim daha önce de ben org girmem böle çoluk çocuk yuvasında ne işim var kalitesiz sitelerde dolaşmam diyenlerin fotoğraflarını başka birileri eklemişti:)şimdi siteleride kapanıyorsa vay hallerine üzücü bir durum bu ruhsal dengelerini iyice bozacaktır aman dikkat:) :buyrun:

Hüseyin bey yazacak birşey bırakmamışsınız.
Geçen seferki olaylarda uzaklaştırılması gereken kişileri uzaklaştırmadık. Sadece o şahısların mesajlarını (Özel mesaj, e-mail) kontrol altına aldık. Malum birde geçenlerde baktımki Edirneden Bursaya yapılan ziyaretimiz konusunda resimleri ekleyen malum şahıs yukarıda karalama yapan şahısa çoktan özelden haber salmış. Bu arkadaşta cevapsız bırakmamış. Yine bir kankalık sürüyor. Birisi geliyor arkasına destekçisi olan kankasınıda alıp getiriyor. Sonrada başlıyorlar oynar bölümünde site muhabbetine. Yahu nedir bu siteden alıp veremedikleri anlamış değilim. İsteyen varsa bir kaç tane boşta duran sitelerimden vereyim kullansınlar istedikleri kadar. Sonuçta kuscular.org tek başına değil altında sizlerin site olarak bildiği bizim hiç ilgilenmediğimiz halde varolan 21 adet daha site bulunmaktadır. Bir kaç tanesinide bu arkadaşlara vereceğim.

Bursa lar çok güzel ayrıca baska da çok hoşuma gitti...

'' kalitesiz sitelerde dolaşmam diyenlerin fotoğraflarını başka birileri eklemişti:)şimdi siteleride kapanıyorsa vay hallerine üzücü bir durum bu ruhsal dengelerini iyice bozacaktır aman dikkat:) :buyrun: [/b]''
Herkese öncelikle merhaba demek istiyorum....
Daha önce yazmış olduğum yazılar ve görüntülerini koyuş olduğum resimlerden sonra çıkan tatsız polomiklerden dolayı ''SÖZ GÜMÜŞ İSE SUKUT ALTINDIR ...''mantığıyla hareket ederek ,sadece izleyici kalmak istemiştim.Fakat görüyorum ki geçen zaman içersinde hiç bir şekilde yorumda bulunmadığım halde hakkımda asılsız yazılar yazılmasından ötürü site yönetiminin müsadesi olursa bir kaç kelime yazma gereği duydum.
Arkadaşlar ,hem kendinizin hem site yönetiminin ısrarla söylediği gibi lütfen kişileri değil ......güvercinleri,oynar kuşunu neden konuşamıyoruz??? Bakıyorum son yazdığımdan bu yana hadi ben girdikten sonra Ahmet Mehmet'i gündeme girmek için yazılar resimler koydum; ben sadece izleyici kaldığım günlerde de bakıyorum benle ayni polemiğe girenler yine kendilerine bir eğlence bulmuş gibi bir arkadaşa bana yaptıkları haksız eleştiriler de bulunduğumu görüyorum.Reklam yapmak için girdiğimizi söyleyenlerinde ustam diye resimlerini koydukları kişilerin kendilerinden 5-6 bin lira gibi rakkamlar nemalandıklarını kendi ağızlarından ben duydum.Şimdi reklam kim yapıyor sizce?Ben ne haklanmak için ,nede reklam için bunları dile getiriyorum.Ayrıca ruh sağlığım Allaha çok şükür bir site kapanacakmış ,siteye yazamıyacağım diye bozulacak gibi iradesi olmayan bir insan değilim.
Dikkat edilecek olursa yaşıma ;ben yedi yaşından beri güvercin bakmaktayım.Beni ruh sağlığım bozulacakmış diye nitelendiren insanların yaşlarından daha fazla bir süredir hem yaşım gereği,hem meslek tecrübemden dolayı insanları iyi analiz edebilirim.Eleştirilmeyi hazmedemiyorsanız lütfen kimseyi eleştirmeyin.Eleitirilmek aslında güzeldir, kendinin göremediğini başkaları daha iyi görebiliyor çünkü.Buna dayanamıyorsanızda size bir nacizane nasihat ;kendinizi bir video ya alın ve bol bol seyredin......
Umuyorum ki bu yazımdan sonra inşallah son noktayı konmuş bir konu tekrar açılmaz ve hoş form yazıları okuruz hep birlikte.Oynar adına...............

oynar@22' Alıntı:
MERAK ETTİMDE BU KADAR SAYGISIZ VE TERBİYESİZCE YAZILAR YAZMAK İÇİNMİ BU TEZGAHIN BAŞINA OTURDUNUZ ????HİÇ AMA HİÇ KİMSE BURADAN OTURDUĞU YERDEN ONA BUNA SALDIRMA HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR....
''KUDURMUŞ KÖPEK CAMİDUVARINA İŞERMİŞ...'' ATA SÖZÜ SANIRIM BU SİTEDE BAŞ YAZARLARA CUKKKK OTURAN BİR ATA SÖZÜ
HER YAZIMDAN SONRA KESİNLİKLE KULLANDIĞIM ''SAYGILARIMLA'' SÖZÜNÜ BU SON YAZIMDA KULLANMIYORUM.SAYGIYI HAK EDENE GÖSTERİLİR,SİZ SADECE VE SADECE KENDİ OTLAĞINIZDAKİ KOYUNLARI GÜTMEYE DEVAM EDİN...........
oYNAR@22

Mustafa Bey ben sizi bir yerden hatırlıyorum sanırım.
Böyle giderse demiştiniz ama böyle gittiği halde siz bile bir daha yazmayacağınızı söylediğiniz halde kendinizi alamıyorsunuz.
Ruh Hastası ithamını neden üstünüze alındınız onu da anlamadım.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.İnsan kendini övmez; yok yaşım gereği,yok mesleğim,tecrübem.
Eğer övülecek biriyseniz sizi başkası över.
Üstte alıntı yaptığım konuya ve orada yazılanlara rağmen nasıl hala utanmadan burada yazabiliyorsunuz sizi anlayamıyorum.Yoksa sizde bizim otlağımızdaki bir koyunmusunuz (sizin söyleminizle öyle görünüyorsunuz hala burada yazdığınıza göre.
Bir insanda haysiyet olur,gurur olur,onur olur.sen site hakkında söylemediğini bırakma ,hakaret et sonra gel hala burada yaz.
Sizler sayesinde bu oynar ırkımızdan nefret ettim ve asla beslemem.
Anladım ki oynar işi karışık.
Sizi tebrik ederim oynar ırkınızdan bir kişiyi daha soğuttunuz eminim bir çok kişi böyle düşünüyor.

Amacınızı ne onu söyleyin bana boşuna milleti meşgul etmeyin.

bence kudurmus kopekler gıbı dıyerek bu sıteye ve herkese hakaret eden son mesajınız dan sonra hala bu sıteye gırıp yazmaya utanmanız gerıkırdı..ama goruyorumkı hala aynı kırlı oyunları cevırmeye calısıyorsunuz..
kardesım sız degılmısınız herkese tek tek huseyın sana soyle soyledı boyle dedı deyıp kıskırtan!en sonunda festıvalde ısı sıddete dokmeye kadar goturen sız degılmısınız..ve sıteye saldıran ..bır kac gun oncesıne kadar t.guvercındunyasının sıtesını cokertmeye calısan sız degılmısınız..(sız dıyorum cunkı tek basına degılsınız.oynarın ucusuna ınat sız suruyle takılıyonuz)
bence sızde bıraz aynaya bakın.mıden varsa gordugun goruntu senı rahatsız eder..ve sana bır tavsıye bırlıkte hareket ettıgın adamlardan sana bır hayır gelmez..fırıncı kendı derdıne bakar ,olan sımıtcıye olur...sonra soylemedı deme...

oynar@22' Alıntı:
'' kalitesiz sitelerde dolaşmam diyenlerin fotoğraflarını başka birileri eklemişti:)şimdi siteleride kapanıyorsa vay hallerine üzücü bir durum bu ruhsal dengelerini iyice bozacaktır aman dikkat:) :buyrun: [/b]''
Herkese öncelikle merhaba demek istiyorum....
Daha önce yazmış olduğum yazılar ve görüntülerini koyuş olduğum resimlerden sonra çıkan tatsız polomiklerden dolayı ''SÖZ GÜMÜŞ İSE SUKUT ALTINDIR ...''mantığıyla hareket ederek ,sadece izleyici kalmak istemiştim.Fakat görüyorum ki geçen zaman içersinde hiç bir şekilde yorumda bulunmadığım halde hakkımda asılsız yazılar yazılmasından ötürü site yönetiminin müsadesi olursa bir kaç kelime yazma gereği duydum.
Arkadaşlar ,hem kendinizin hem site yönetiminin ısrarla söylediği gibi lütfen kişileri değil ......güvercinleri,oynar kuşunu neden konuşamıyoruz??? Bakıyorum son yazdığımdan bu yana hadi ben girdikten sonra Ahmet Mehmet'i gündeme girmek için yazılar resimler koydum; ben sadece izleyici kaldığım günlerde de bakıyorum benle ayni polemiğe girenler yine kendilerine bir eğlence bulmuş gibi bir arkadaşa bana yaptıkları haksız eleştiriler de bulunduğumu görüyorum.Reklam yapmak için girdiğimizi söyleyenlerinde ustam diye resimlerini koydukları kişilerin kendilerinden 5-6 bin lira gibi rakkamlar nemalandıklarını kendi ağızlarından ben duydum.Şimdi reklam kim yapıyor sizce?Ben ne haklanmak için ,nede reklam için bunları dile getiriyorum.Ayrıca ruh sağlığım Allaha çok şükür bir site kapanacakmış ,siteye yazamıyacağım diye bozulacak gibi iradesi olmayan bir insan değilim.
Dikkat edilecek olursa yaşıma ;ben yedi yaşından beri güvercin bakmaktayım.Beni ruh sağlığım bozulacakmış diye nitelendiren insanların yaşlarından daha fazla bir süredir hem yaşım gereği,hem meslek tecrübemden dolayı insanları iyi analiz edebilirim.Eleştirilmeyi hazmedemiyorsanız lütfen kimseyi eleştirmeyin.Eleitirilmek aslında güzeldir, kendinin göremediğini başkaları daha iyi görebiliyor çünkü.Buna dayanamıyorsanızda size bir nacizane nasihat ;kendinizi bir video ya alın ve bol bol seyredin......
Umuyorum ki bu yazımdan sonra inşallah son noktayı konmuş bir konu tekrar açılmaz ve hoş form yazıları okuruz hep birlikte.Oynar adına...............

Yahu MUstafa abi satılık olan k...com ne zaman senin siten oldu da üstüne alındın:) yoksa sana bunları bşkası mı yazdı da al bunu yaz org'a deyipte msn den gönderdi?:)yav sen akıllı adamsın bari sen yapma:)ben ruh hastalarınla muhatab olmam öyle olsaydı senle muhatab olmazdım niye üstüne alınıyosun ki?Şaka gibisin:)sonra biz senle aynı şehirde yaşayan insanlarız iş yerlerimizide biliyoruz evlerimizide takıldığımız mekan ve yerleride neden çamur at izi kalsın mantığınla yaptığın bazı asılsız iftiraları burada yazıyosun ki bunları gel yüzme söyle tabi ki benim adıma yazdıysan?haa yazmadıysan pardon::)ama evet kardeşim sen bana aynen böle böle dedin ve ben bunu senden duydum diyorsan ne zaman dediğimi ve nerde hangi sohbetimizde dediğimi bana gel yüzüme söyle ki bir birimize ayıp etmeyelim bir gün sokakta karşılaşırız omuz omuza çarpışmayalım:)Dediğim gibi abisi bazı çamur atmaların olmuş bunları benim sana sölediğimi ima ediyorsan gel dilediğin yerde konuşalım ve sonra gel buraya yaz ama böyle daha fazla sana yakışmayan cümleler kurma ayıptır abisi.

Kuşlar gayet güzel bu arada koca zigirli mi:)?Allah can pekliği versin maşallah.

Yazımın başındaki alıntı sana ait değilmi hüseyin?Orada birilerinin resimlerini başka birileri eklemişti sözünü üstüme alındım doğru;siteye resimleri koyduğumda herkesin hep bir ağızdan bunu söylediğini hatırlıyorum ben ne kadar kendi irademle koydum demişsemde.Kast ettiğin ben değilsemde burda herkesin önünde senden özür dilerim.
Bu cevabı özelden de atabilirdim biliyorsun ama herkesin bilmesini istediğim için burdan yazdım.Ayrıca Festivaldeki saldırgen kişinin ben olmadığımı da söylersen arkadaşlara sevinirim.Hakkımda yanlış şeylerin bilinmesi beni rahatsız ettiğinden .

oynar@22' Alıntı:
Yazımın başındaki alıntı sana ait değilmi hüseyin?Orada birilerinin resimlerini başka birileri eklemişti sözünü üstüme alındım doğru;siteye resimleri koyduğumda herkesin hep bir ağızdan bunu söylediğini hatırlıyorum ben ne kadar kendi irademle koydum demişsemde.Kast ettiğin ben değilsemde burda herkesin önünde senden özür dilerim.
Bu cevabı özelden de atabilirdim biliyorsun ama herkesin bilmesini istediğim için burdan yazdım.Ayrıca Festivaldeki saldırgen kişinin ben olmadığımı da söylersen arkadaşlara sevinirim.Hakkımda yanlış şeylerin bilinmesi beni rahatsız ettiğinden .

Abisi kişiler ile aranda ki sorunlar beni ilgilendirmez aranızda ne geçtiği ise asla? sana özelden de yazdım tekrar burdan da yazayım benim hakkım da iftira atacaksan Edirne de önce yüzüme söyle sonra gel burda yaz.Sanırım artık öyle yapacaksın ve sorun ortadan kalkacak.Dediğim gibi Alinin velilin sana söylediği beni ilgilendirmiyor sorun neyse kendin çöz ben nasıl kendim çözüyorsam kimseye ona bunu şuna şunu söyle demiyorsam sende bana ona şuna buna bunları söyle deme her yazının sorumlusu kişinin kendisinidir beni bağlamaz.

Daha öncede site yönetiminden rica ettiğim bir şey var.
OSman Sütunç isimli ustamın oynar resimlerini buraya kendisinden izin almadan eklediğimi ve bu yaptığım yanlışa rağmen birde bu resimlerin altında böyle gereksiz tartışmaların çıkması benim ustama karşı işlediğim hatayı ikiye katlamıştır!Ben sizlerle bu güvercinleri paylaştım ve usta ben senin kuşlarını arşivimden çıkartıp tekrar yayımlıcam dahi demeden buraya ekledim ve şu manzaraya baktığım ustama yaptığım haksızlığın üzülerek farkındayım şimdi site yönetiminde ki arkdaşlarımdan burda ki tüm gereksiz mesajların kaldırılmasını talep ediyorum daha öncede ettiğim gibi!yönetimin konudan haberi vardır daha öncede gereksiz mesajları lütfen kaldırınız zaten izin dahi alamdan resimleri buraya ekledim daha fazla mahçup olmak istemem demiştim yönetim biliyor.

Bir kez daha lüzünsuz yazıların arşive kaldırılmasını talep ediyorum gerektiğinde tekrar buraya çıkarmak üzere verdiğim lüzumsüz talepten dolayı site yönetiminden bunca işin içinde özür dilerim.

Senin için şu festival olayını da açıklayım MUstafa abisi.Senin iyi tanıdığın biri benim başka birine msn de ettiğim küfürü o şahısa iletmiş demişki Hüseyin size kfür etti demiş festivalde de adamlar geldiler sen bizim hakkımızdan küfür etmişsin dediler gelen şahıs ile ise konunun hiç alakası yok ama konuyu anlatan şahıs konuyu öyle bir düzenlemişki Hüseyin herkese küfür etti demiş tabiiş durum böle oluncada haklı olarak adamlar geldiler.

Konuyuda anlatayım daha önce yüzüne anlattığım gibi Mustafa abisi!

Malum şahıs benim ve Muhittin ustamın filan peş mekanın soylarına dayandırıp kuş sattığımızı söylemiş bende bunu kim söledi diye sordumda isim aldım sonra da sinirlerek bu kişiye hem küfürü bastım hemde bunu bana anlatan kişiye sen bu adamı al beni bul bu adamın yanın da bu sizin hakkınızda döle döel dedi diye konuştur dedim tabii aslı olmadığı için tırsss!

Neyse geleyim festivale yüzünede anlattıklarımın aynısı anlatıyorum abisi iyi oku.

Biz tabii yoktan yere adamlarla bir birimize girdik kavga ettik bir curcuna koptu sonuç?karşı taraftan kimse de demedi kardeşim biz bu adama böle bişi demedik demedi biz de zaten bu olaydan sonra malum kişinin adını RUH hastası koyduk ortda olmayan bir şeyi bana anlatıyor beni kzdırıyor özelden küfür etmemi sağlıyor ve bunu karşı tarafa iletiyor neden mi tabiki karşı tarafla kötü olmamı istediği için karşı tarafada yalanlarla dolu soy kuşlarından vermek istediği için olayın özü budur aksini idda eden gelir tekrar beni bulur ama bu kez 30 kişi yetmez!

Bu yazıyı uzun bir süre silmeyiniz yönetimden ricamdır!

Ben senden festival olayını açıkla derken kendim için değil zaten konuyu bana birebir de anlatmıştın biliyorum, Tekin bey yazısında senin bu festivalde ki olayların ikimzin arasında geçtiğini yazdığı için açıklamanı istedim ve sağolasın açıklamışsın .O günlerde Tekin'in tabii , ne senle nede kastettiği kişilerle bir tanışıklığımın olmadığını bilmediği için sanırım öyle yazdı.
Ben buraya kılıç kalkan kuşanıp savaş yapmaya değil ,güzel sohpetler ve arkadaşlıklar için girmişsemde kendimizi bir türlü anlatamadık ve oynar kuşundan başka herşeyi konuştuk.Yinede kimseye bir kırgınlığımız yoktur ,hayırlısı böyleymiş .Herkese iyi vakitler geçirmesi dileklerimle...
Oynar@22

mustafa bey festıvaldekı olayda sızın olmadıgınızı bılıyorum..ama sız ,o kırlı tezgahları kuranlarla hareket ettıgınız ıcın aynı kefeye koydum.hepsı bu..

Konu Baya Ateşlenmiş.
Konu Bir İstanbul Efsanesi, ne site muhabbeti nede festival muhabbeti.
Kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri