Bir Yavruda Benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tacettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Tacettin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tacettin Belkeseli
Meslek
Satış Temsilcisi
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• bu da kim-0137.webp
    bu da kim-0137.webp
    112.3 KB · Görüntüleme: 1,354
İLK YORUM BENDEN OLSUN . GERÇEKTEN ÇOK GÜZELL .. TÜYÜ KADR ÖMRÜ OLSUN .. GÜZEL TAKLALAR ATAR İNŞALLAH :)

[No message]

Ekli dosyalar

• bu da kim-0138.webp
    bu da kim-0138.webp
    64.6 KB · Görüntüleme: 1,425
[No message]

Ekli dosyalar

• bu da kim-0139.webp
    bu da kim-0139.webp
    51.9 KB · Görüntüleme: 1,432
[No message]

Ekli dosyalar

• bu da kim-0140.webp
    bu da kim-0140.webp
    49 KB · Görüntüleme: 1,392
Bu yavruyu anasını kaçdıktan sonra sadece babası besledi, sadece bir yavru alabildim.
sizce güzeloyun yapar mı

inşallah güzel bir oyunlu kuş olur.maşallah hem rengi güzel hem kendi.tüyleri kadar ömrü olsun.sağlıcakla besle

arkadaşım bizim burda söylediklerimiz temenniden öteye geçemez.kuşun anasının babasının oyununu sen biliyosun.kuşa bakıp şöyle oynar böyle oynar demek mantığa aykırı bişey olur.oyun havada belli olur kim ne derse desin boş.işallah istediğin gibi olur

S.a. Tacettin Bey

Kuş masa kuşlarından gelme sanırım. Göğsündeki kınası da zamanla belli olur. Her canlının yavrusu güzel. Bu zamanda şebab kuşlarından oyun olarak neler geleceği en muamma olan konulardan... Siz iyi bir eğitimle belki amacınıza ulaşabilirsiniz, denemekte fayda var. Performansa yönelik kuş beslemek istiyorsanız da kümesinizde iyi seçilmiş gök, boz(düz sabunilerden), dumanlı... gibi temel renklerden kuşlar besleyin derim. Tabi imkanınız varsa tanıdık kişilerden uçurup alın ve soyu hakkında bilgiler edinmeye çalışın. Sağlıkla-huzurla beslersiniz İnşallah.

Buda babası Sivas kuşudur ,eşini bir arkadaşım getirmişti kaçırdım

Ekli dosyalar

• bu da kim-0144.webp
    bu da kim-0144.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 1,305
[No message]

Ekli dosyalar

• bu da kim-0145.webp
    bu da kim-0145.webp
    48.6 KB · Görüntüleme: 946
[No message]

Ekli dosyalar

• bu da kim-0148.webp
    bu da kim-0148.webp
    23.2 KB · Görüntüleme: 976
Baba güzel bir gökmüşte yavru aynı şebab yavrusu gibi... Annesi ne renkti? Yavru güzel oynarsa renk itibariyle gösterişli de fişeğini izlerken tadına doyum olmaz. :))

ugurk81' Alıntı:
Baba güzel bir gökmüşte yavru aynı şebab yavrusu gibi... Annesi ne renkti? Yavru güzel oynarsa renk itibariyle gösterişli de fişeğini izlerken tadına doyum olmaz. :))

Sayın Hocam , annesi yavru gibiydi fakat paça takımı ve gösterişi yavru kadar iyi değildi.Annesinin uçumunu ve oyununu bilmiyorum,hiç uçuramadım.
Yorumlarınız için de Teşekkür ederim.

güzel kuş inşallah gönlünce uçar,oynar..

maşallah yavru güzelmiş ,babasıda güzel bir kuşa benziyor :evet: erkeği eşsiz bırakmayın kızmaya başlarsa yavruya zarar verebilir üstüne çıkıp,bilmediğimiz kuşları alıp sonra oynarmı diye bekliyoruz ,bende yapıyorum ama güzel bir erkeğe iyi bir dişi araştırıp alsaydınız yavrulardan korkmazdınız İnşallah güzel oynar sağlıcakla kalın :slm:

Geri